εκει να τον πληγωσεις τον αλλον... κακε !!! :'( :'( :'(ignantios είπε:βεβαια παιζω σε full λαμπα μην το ξεχναμε
ειναι καλος αυτος? γιατι ψαχνω για μαγνητη φιλε μου!blackie είπε:Μαγνητης:seymour duncan ΤΒ-5
δεν ανεφερες ποιον ενισχυτη χρησιμοποιεις ;D ;DGain:70
Bass:80
Middle:50
Treble:50
ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΦΕ ΚΑΝΕΝΑ EQ ΚΑΝΕΝΑ Νoise Gate
Ο τρανζιστορατος τελικος μου εχει και presence+resonance
PR:1,5 ωρα
RES:10,5 ωρες
Για ηχο με πολλα ωραια μεσσαια,χωρις τζιτζικια και πολυ παραμορφωση...σε στυλ Symphony X...
Καλουτσικος ειναι...ignantios είπε:ειναι καλος αυτος? γιατι ψαχνω για μαγνητη φιλε μου!δεν ανεφερες ποιον ενισχυτη χρησιμοποιεις ;D ;D
Θυμισε μας υπολοιπο εξοπλισμο...aris 17561 είπε:ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με μια ρυθμηση... γενικα βγαζω το γκειν που θελω , δηλαδη η παραμορφωση με την εννοια του distorted σηματος ειναι οσο χρειαζομαι... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ρυθμηση πρεπει να πειραξω ωστε να εχει και ογκο ο ηχος , δηλαδη να ``γεμιζει`` το ηχειο του ενυσχητη... χρησιμοποιω απο ολα και χαιτ γκειν ενυσχητες και πεταλακια ταυτοχρονα... τι αλλο να θελει ?
μηπως τιποτε περιεργες ρυθμησεις του eq ?
aris 17561 είπε:ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με μια ρυθμηση... γενικα βγαζω το γκειν που θελω , δηλαδη η παραμορφωση με την εννοια του distorted σηματος ειναι οσο χρειαζομαι... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ρυθμηση πρεπει να πειραξω ωστε να εχει και ογκο ο ηχος , δηλαδη να ``γεμιζει`` το ηχειο του ενυσχητη... χρησιμοποιω απο ολα και χαιτ γκειν ενυσχητες και πεταλακια ταυτοχρονα... τι αλλο να θελει ?
μηπως τιποτε περιεργες ρυθμησεις του eq ?
aris 17561 είπε:amps
pv bandit 112
ignantios είπε:ΑΡΗ καταρχην σου φταει οτι δεν παιζεις με 4χ12 καμπινα ,πηγαινε σε ενα studio με 4x12 καμπινα και εαν δεν αρχιζεις να βγαζεις gain εμενα να με ......... ;D....εκει θα παθεις ζημια.Δευτερον φταιει ο ενισχυτης σου που ενα την βαζεις στο input σκοτωνεις το σημα και τον ηχο............και φυσικα δεν θα παρεις τον ιδιο ογκο οπως με εναν λαμπατο τελικο ή εναν τρανζιστορατο τελικο φτιαγμενο για αυτο το πραγμα.....να ειναι δλδ μονο τελικος.Αλλα κατα βαση φταιει η καμπινα....βεβαια και εγω στο σπιτι που παιζω με 1χ12 δεν αντιμετωπιζω και τοσο προβλημα.......κατι αλλο σου φταιει ΑΡΗ οχι το μηχανημα.
Βυζι τελος γιατι μας μαλωσανε...............aris 17561 είπε:λοιπον καταρχην πρεπει να μου στειλεςι την ρυθμηση και τυου καθαρου και του γκαζωμενου... ολα αν εχεις την καλοσυνη και τα ντιλευ και τα ριβερμπ και τα βρωμικα κτλ... το βιντεο δεν μου αρεσει γιατι δεν ειδα λιγο βυζακι... δεν φενεται τιποτα... οσο για τον ηχο ξερεις τι με εκνευριζει πιο πολυ ? οτι μαλλον εχεις δικιο και γα....σε τα... θα μου φυγει παλι κανενα 500αρι ευρω στην καλυτερη...
blackie είπε:
Πουλα και καμια κιθαρα...
Τοσες εχεις...