- Πόντοι
- 16
Γουσταρω πολυ που γιναμε πολλοι εδω μεσα με το εργαλειο......εγω που το εχω πολυ καιρο πλεον βλεπω οτι δεν θελω αλλο μηχανακι....τα κανει ολα....δεν συγκρινεται με την tonelab le την οποια ειχα πριν....πολυ καλα τα εφε της tonelab αλλα ρε παιδια πως να το κανουμε.....στα γκαζια δεν το μηχανακι...και το λεω αυτο γιατι καποιοι ελεγαν οτι η tonelab εχει αρκετο γκαζι και για βαρια πραγματα (οχι καφριλες παντα) και απο τα δειγματα που ανεβασαν ορισμενοι μονο γκαζι δεν εβγαινε....στα δικα μου αυτια ηταν ενα ψιλοσκληρο overdrive το πολυ...οποτε εχω μετρο συγκρισης μιας και ειχα και τα δυο εργαλεια διπλα διπλα και τα τεσταρα ωρες.
Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα οτι η συνδεση μετα 4 καλωδια ειναι η ιδανικοτερη μιας και μπορεις να χρησιμοποιεις οποτε γουσταρεις και την προενισχυση του εκαστοτε ενισχυτη κρατωντας μονο τα εφε η οτι αλλο θελει ο καθενας η χρησιμοποιωντας ολες τις προσομιωσεις της rp απομονωνοντας την προενισχυση του ενισχυτη χωρις αλλαγες συνδεσμολογιας....για ολα τα γουστα δηλαδη και χωρις ταλαιπωρια.
Βεβαια ολα εχουν να κανουν και με το τι καλυπτει τον καθενα και το τι παιζει.
Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα οτι η συνδεση μετα 4 καλωδια ειναι η ιδανικοτερη μιας και μπορεις να χρησιμοποιεις οποτε γουσταρεις και την προενισχυση του εκαστοτε ενισχυτη κρατωντας μονο τα εφε η οτι αλλο θελει ο καθενας η χρησιμοποιωντας ολες τις προσομιωσεις της rp απομονωνοντας την προενισχυση του ενισχυτη χωρις αλλαγες συνδεσμολογιας....για ολα τα γουστα δηλαδη και χωρις ταλαιπωρια.
Βεβαια ολα εχουν να κανουν και με το τι καλυπτει τον καθενα και το τι παιζει.