Digitech RP500-1000 - GSP1101

Status
Not open for further replies.
καλησπερα σε ολους ,

επιτελους εγινα κι εγω μελος του rp fan club... για εμενα το σηριαλ τελειωσε τελικα αποκτωντας το rp500 δεν το εχω ψαξει ακομα σε λιγες μερες θα πω αποψη , καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως... πρεπει να κανω κανενα update στο λογισμικο ? αν ναι στειλτε κανενα λινκ...

θα ήθελα να κάνω κι άλλη μια ερώτηση προς τους κατόχους της rp500.

γίνεται να εναλλάσσεις μεταξύ preset mode και pedalboard mode χωρις να σκύψεις να πατήσεις το μικρό κουμπάκι που είναι για αυτή τη δουλειά?

στην tonelab πχ εναλλάσεις μεταξύ των δύο modes κρατώντας πατημένο κάποιο footswitch, υπάρχει κάποια παρόμοια λειτουργία στην rp500?

πιστεύω πως μιας και η rp500 έχει λιγότερα footswitch, το να εναλλάσσεις μεταξύ preset και pedalboard mode χωρις να χρειαστεί να σκύψεις, είναι πολύ σημαντικό.

απο οσο θυμαμαι οχι.....εκτος εαν εχει κατι που δεν το διαβασα στο μανουαλ.......θα πρεπει να σκυψεις..........

κρίμα.. αν το είχε αυτό (βασικό χαρακτηριστικό κατα τη γνώμη μου) θα ήταν πολύ πιο ελκυστική η 500άρα

πάντως πιστεύω πως με μια ανανέωση firmware μπορεί να γίνει, αφού δεν απαιτεί καινούριους διακόπτες ή hardware. Αν ο κόσμος το επισημάνει στην digitech δεν μου φαίνεται απίθανο στο μέλλον να προθέσουν τη λειτουργία

Eπιτελους μετα απο 1 σχεδον μηνα ηρθε κ το δικο μου,RP1000.

Οτι κ να'πω ειναι λιγο..Εχω τελειωσει με το θεμα ηχου.

Μπραβο σε ολους για την επιλογη τους,cant go wrong with this damn thing  ;)

DSC02764.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την εχεις συνδεσει λαθος μαστορα...

blackie είπε:
Με 2 καλωδια την συνδεσα ρε'συ οχι 4.

blackie είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
αστο παιδι ρε................. :P

καλοριζικη ΚΩΣΤΑ!!!!!

Eυχαριστω Αντωνη  :)

Πωωω αυτο το ADA Flanger τι μαμω τα εφε ειναι ρε'σεις? Gilbert καρφι  :D

παιδα οντως το μηχανακι σκιζει αλλα δεν μπορω να βρω ακρη με τους rectifier !!!!!!

εχω φτιαξει εναν πολυ ωραιο ηχο με τον 5150 αλλα με τους rectifier δεν τα καταφερνω !

δηλαδη εγω θελω πολυ πολυ γκαζι και αυτοι οταν τους τα χωνω με τον gain μπουκωνουν ενω οταν το παω γυρω στο 80 καθαριζουν τοσο που μου φεναιται λιγο... εχετε κανεις καμια καλη χαι γκειν ρυθμηση με rectifier ? επισης ξερετε κανενα σαιτ που να εχει τιποτε tones εκτος απο αυτο της digitech ?

Εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα εφφε ουτε οι βρωμιες ειναι τοσο καλες οσο λενε πολλοι...Τonelab ρε..Η rp ειναι ξαδερφη του podxt

psycho969 είπε:
Εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα εφφε ουτε οι βρωμιες ειναι τοσο καλες οσο λενε πολλοι...Τonelab ρε..Η rp ειναι ξαδερφη του podxt
Για βαριες παραμορφώσεις  τυπου μεταλ την θεωρω ιδανικη! αμα παιζεις αλλο στυλ ... δεν ξερω

aris 17561 είπε:
παιδα οντως το μηχανακι σκιζει αλλα δεν μπορω να βρω ακρη με τους rectifier !!!!!!

εχω φτιαξει εναν πολυ ωραιο ηχο με τον 5150 αλλα με τους rectifier δεν τα καταφερνω !

δηλαδη εγω θελω πολυ πολυ γκαζι και αυτοι οταν τους τα χωνω με τον gain μπουκωνουν ενω οταν το παω γυρω στο 80 καθαριζουν τοσο που μου φεναιται λιγο... εχετε κανεις καμια καλη χαι γκειν ρυθμηση με rectifier ? επισης ξερετε κανενα σαιτ που να εχει τιποτε tones εκτος απο αυτο της digitech ?
φίλε αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ . δεν έχω βρει λύση ακόμα  ???

Όντως ισχύει αυτό με το preset του recto.

Δοκίμασε το μοντέλο όπως είναι από τη μάνα του με GAIN το πολύ γύρω στο 90-91

και πρόσθεσε compression (όσο νομίζεις) και αν θες,πάρα πολύ λίγο DELAY/REVERB.

Αν το θές για metal,πιθανό είναι να χρειαστεί να το σπρώξεις και με έξτρα distortion

σε low gain καταστάσεις την έχει ψάξει κανείς?

μπορείς να βρείς σε προσομοίωση ενισχυτη το σημείο που αν παίξεις λίγο πιο απαλά ακούγεται καθαρό και αν παίξεις λίγο πιο σκληρά βρωμίζει ίσα-ίσα?

πολύ χαλαρά!

κυρίως σε μοντέλα όπως vox ac15,hiwatt,fender και marshall jcm 800 (με χαμηλό gain)

επίσης έχει κάποια υβριδικά μοντέλα με διασταυρωμένους vintage ενισχυτές που είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που λές ηρακλή

θενξ!

βρε σε καλό σας φαγωθήκατε όλοι να την παρω..

εντάξει, θα την παραγγείλω, χαρήκατε τώρα? ;D ;D

Tην είχα κι εγώ την 500αρα...ΠΑΡΤΗΝ ΤΩΡΑ

Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ΟΛΑ Σ ΕΝΑ αυτην την εποχη

To 1000αρη αξιζει τα εξτρα λεφτα.Αν και λογικα το εχεις δει αυτο εχει καποιους mild ηχους.Συνηθως αν δεν εχουν καποιο ενισχυτη χρησιμοποιουν καποιο οd πεταλακι στο καθαρο του ενισχυτη και ειναι κομπλε.

Πάντως προσωπικα θα το ετρεχα το μηχανακι ετσι οπως το χει ο τυπος με τα 4 καλώδια.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back