- Πόντοι
- 16
Ηχολήπτης δεν είμαι... απλά θέλω να γράφω καλά την κιθάρα μου και το μπάσσο των φίλων μέσω της Behringer κονσολίτσας μου (feather... σε παρακαλώ, μην αρχίσεις). Διαβάζω συνέχεια ότι σε περιπτώσεις που θέλεις να γράψεις χωρίς να βάλεις μικρόφωνο στην καμπίνα, αλλά είτε κατευθείαν από το όργανο είτε κατευθείαν από τον ενισχυτή χρειάζεσαι ένα DI Box. Έλα όμως που δεν έχω καταλάβει τι κάνει... Έριξα μια ματιά στο internet με σκοπό να καταλάβω, και αυτό που κατάλαβα (όντας λίγο άσχετος με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά) είναι ότι 1.μπορεί να μειώσει/εξαλείψει το θόρυβο από κακές γειώσεις και 2.βελτιώνει γενικά τον ήχο και τον φέρνει στη σωστή στάθμη για να μπει στην κονσόλα, και το κάνει αυτό κάνοντας κάτι σχετικό με το "impedance" που δεν ξέρω τι είναι... :roll:
Κάθε βοήθεια δεκτή... ( θα με ενδιέφερε να αγοράσω ένα, για να γράφω μπάσσο κατευθείαν από το όργανο, καθώς και κιθάρα κατευθείαν από ενισχυτή... χωρίς να με ενδιαφέρει να έχει εξομοίωση καμπίνας. Αλλά χωρίς να ξέρω τι κάνει... τι να πάρω;;; )
Κάθε βοήθεια δεκτή... ( θα με ενδιέφερε να αγοράσω ένα, για να γράφω μπάσσο κατευθείαν από το όργανο, καθώς και κιθάρα κατευθείαν από ενισχυτή... χωρίς να με ενδιαφέρει να έχει εξομοίωση καμπίνας. Αλλά χωρίς να ξέρω τι κάνει... τι να πάρω;;; )