Ποιο από τα δύο; Γιατί και τοδεύτερο άμα κάνεις mute τέλειο είναιalexandro είπε:Εκπληκτικό τραγούδι μου άρεσε παρα πολύ...Σε ταξιδεύει...
Κάπως περίεργοι είναι οι χρόνοι της (από το ελάχιστο που μπορώ να ακούσω). Σαν να παίζει λίγο off time.:LK είπε:H lead κιθάρα , θαύτηκε σε αυτό το mix,
fusiongtr είπε:Κάπως περίεργοι είναι οι χρόνοι της (από το ελάχιστο που μπορώ να ακούσω). Σαν να παίζει λίγο off time.:![]()
Ορίστε?LK είπε:ΔΕΝ το ξερα ότι ήταν από τα μαγικά σου δάκτυλα.![]()
Τι Σταύρος Τι Στράτος. Όλοι ίδιοι είστε ..μαλλιάδες..που να ξεχωρίσω. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ορίστε?
Κάποιο λάθος έχει γίνει εδώ!
Ο Φούζιος είμαι Λάκη, όχι ο Σταύρος! ;D ;D ;D ;D ;D
Λες να αρχίσω να τραγουδάω?LK είπε:Τι Σταύρος Τι Στράτος. Όλοι ίδιοι είστε ..μαλλιάδες..που να ξεχωρίσω.
Ωχ ωχ ωχ, θα αδειάσουν τα νεκροταφεία από στεφάνια. ;D ;D ;D ;Dpericles είπε:ο Sammy =ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ λουλουδαδικο προμηθειας πανερο-γαρδενολουλουδα σε νυκτερινα πολιτιστικα κεντρα 8) 8) 8)
Η εταιρεια διανομης πανεριων θα ονομαζεται : outland flower suppliers ltd !!!
You will also need an agronomist.pericles είπε:Η εταιρεια διανομης πανεριων θα ονομαζεται : outland flower suppliers ltd !!!
Εγώ και ο Σκαλενάκης είμαστε υπέρ του μπικίνι στις σκηνές με πισίνες ξενοδοχείων ;Dfreerock1974 είπε:Θεωρω οτι η κοπελα στην πισινα επρεπε οπωσδηποτε να φοραει ολοσωμο μαγιο αλλα οπως .....
Άσε ρε, εγώ πήγα κατευθείαν στις σκηνές που έλειπαν από το video clip σου.LK είπε:Παρακαλώ να πας στο 0:13:12
;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Άσε ρε, εγώ πήγα κατευθείαν στις σκηνές που έλειπαν από το video clip σου.
Κοίταξε στο 0:12:15 και στο 0:12:40. ;D ;D ;D
Και έχει κι ένα απίστευτα λαμπερό ζευγάρι πρωταγωνιστών.LK είπε:BTW είναι ταινιάρα.
+ 1.000.000fusiongtr είπε:Και έχει κι ένα απίστευτα λαμπερό ζευγάρι πρωταγωνιστών.