Δωρεαν μεταφορικα την 25 Μαρτιου απο Τομαν

Ήρθαν οι χορδές ?

Όλοι τις ίδιες πήραμε?

10-38

9-36

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και εγω παρελαβα σημερα μεσημερι..

και εγω χορδες 10 πακετα 10-38

+2 καλωδια + 1 κουρδιστηρι.

εχω ξαναπαρει με ups απο thoman και ερχεται στις 5-6 εργασιμες

Ωχ μόλις μου ήρθε  Email από  GHS:

Dear Mr Superfunk,

Thank you for endorsing our classic 010-038 set that defined rock music in the 60s and 70s.

Your fervent support made our 010-046 set obsolete and consequently we will stop producing it.

Furthermore  we will only continue with the production of your favorite set  since it is far superior to all other sets in our catalog.

Thank you for saving us a ton of money given that we need less steel for the production of our God like sounding 010-038 set (but we still sell it at the same price with our other sets).

A shipment of 50.000 sets is on its way to you as a token of our appreciation (unfortunately it is currently stuck in the Suez Canal due to the Malakas pliarchos that FUBARed it ,but it will eventually reach you) we hope it will get you through the current year.

Best,

GHS EXCO

Πλάκα πλάκα δε νομίζω να υπάρχει μέλος που να μην έχει έστω δοκιμάσει 10-38. Πήρα κι εγώ άλλα 7 σετ γιατί τα τελευταία που είχα πάρει από strings and beyond (πριν κάτι μήνες με δωρεάν μεταφορικά) μου τελείωναν. Πάντως είναι δύναμη το noiz, αφού μάλλον καταφέραμε και αδειάσαμε το stock του Thomann στο εν λόγω σετ

Θα μπορούσες όμως και να τις φοράς από τότε που ήταν το industry standard 

Ειναι πανω απο 80 ετων ο @fusiongtr οποτε σιγουρα θα εχει καποια κιθαρα κΣεχασμενη που της φοραει,αν σκεφτεις δε οτι οταν αλλαζει κιθαρα βγαζει τις χορδες και τις βαζει στην καινουργια τοτε μαλλον 010-038 φοραει....και δεν το κΣερει.

Εγω πήρα κλασικά 9,5-44 για τη Strat μου.

Έχει γεμίσει ο τόπος Telecaster με χορδές 10-38, ρε φίλε.

Ο Hendrix δεν έπαιζε Telecaster και ο Keith Richards που παίζει, βάζει χορδές 11-42.

Ποιος να φταίει άραγε...??

Εγω πήρα κλασικά 9,5-44 για τη Strat μου.

Έχει γεμίσει ο τόπος Telecaster με χορδές 10-38, ρε φίλε.

Ο Hendrix δεν έπαιζε Telecaster και ο Keith Richards που παίζει, βάζει χορδές 11-42.

Ποιος να φταίει άραγε...??
Αυτές παίρνω για την PRS.

D'Addario παίρνεις?

και ο Keith Richards που παίζει, βάζει χορδές 11-42.

Στις 5χορδες (χωρις low E) σε open G κουρδιΖμα στις αλλες βαζει κανονικο 10αρι σετ

Ο Hendrix δεν έπαιζε Telecaster

Εμ για αφτο και ηταν ΜΑΠΑ κιθαριστας με αθλια τεχνικη και ηχο (δεν το λεΓω εγω....το ΝΟΙΖ το ελεγε....τα χρονια τα παλΓια ? ) παντως ο Hendrix MONO με 010-038 επαιζε..

https://stringjoy.com/jimi-hendrixs-guitar-string-gauges/ 

O Rory παντως που (οπως σχεδον ολοι τοτενες ,δες το βιντεο του Ask Zac )

Αυτές παίρνω για την PRS.

D'Addario παίρνεις?
Αυτές προτιμώ.

Το σετ 9,5-44 για κλίμακα 25,5 και το 10-46 nickelwound για 24 και 3/4.

Αυτές μου δίνουν την τάση-ένταση (tension) που βολεύουν τα χέρια μου και στα σηκώματα.

Που υπογράφω ότι δεν πήρα 10-38; ?

Δηλώνω φαν των 9-46 

Παρελαβα κι εγώ μολις με ups.

Χλιδή σε σχεση με κατι σπηντεξ και συναφη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back