- Πόντοι
- 418
Να περιγράψω την σκηνή;;Φίλος, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ακόμα και με VAR, κάποια... εγκλήματα τα είδαμε (όχι όμως το VAR) ?
Να περιγράψω την σκηνή;;Φίλος, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ακόμα και με VAR, κάποια... εγκλήματα τα είδαμε (όχι όμως το VAR) ?
Ήθελα απλά να πω, πως πριν καταλήξει να αυτοδικήσει η φουρκισμένη γειτόνισα, θα έπρεπε ναΚάθε μέρα δίνω αγώνα να αποφύγω καβγάδες.....είτε λεκτικούς , είτε με τα χέρια.....και καταβάλλω τεράστια προσπάθεια να τους αποφύγω.
Δηλαδή , αν απλά ΔΕΝ έκανα τίποτα - όχι να προκαλέσω- ....θα σκοτωνόμασταν.
Σωστά όλα τα ανωτέρω.Ήθελα απλά να πω, πως πριν καταλήξει να αυτοδικήσει η φουρκισμένη γειτόνισα, θα έπρεπε να
Αυτά είναι τρία εμπόδια ΠΡΙΝ φτάσει να αυτοδικήσει εν βρασμώ ο πολίτης και αναρωτιέμαι ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.
- είχε μιλήσει ευγενικά σαν γείτονας στον rockhead
- και αν δεν εισακουγόταν να είχε ζητήσει βοήθεια απο τις αρχές, βάσει νόμου (που δεν υπάρχει όπως είπες)
- και να υπήρχε ανταπόκριση απο την αστυνομία. (όχι να τον βάλει ισόβια μέσα ? όπως είναι της μόδας η αυστηρότητα στους νόμους που δεν τηρούνται αλλά σύσταση και σε ανυπακοή μικρό πρόστιμο. Εφόσον υπήρχε πρόβλεψη νόμου, που δεν υπάρχει).
Πολύ περίεργος λόγος. Σαν να μην την αφορά η ζωή του πολίτη. Δεν αφορά η πρόληψη.Σωστά όλα τα ανωτέρω.
Για έναν περίεργο λόγω η πολιτεία μας ορισμένα (χοντρά) ,για τα δικά μου τα βιβλία , ΔΕΝ δείχνει ΚΑΜΙΑ (ή δείχνει ΕΛΑΧΙΣΤΗ) ποινική απαξία για κάποια θέματα...π.χ. "φασαρία" ή οδήγηση με μέθη.....και για κάποια άλλα - αδιάφορα ΠΟΙΝΙΚΑ για τον νομικό μου πολιτισμό (π.χ. αν δεν πληρώσεις ασφαλιστικές εισφορές ή βεβαιωμένους φόρους ) σε χώνει στην μπουζού.
Δεν την αφορά . Τα ταμεία να γεμίζουν μόνο....Πολύ περίεργος λόγος. Σαν να μην την αφορά η ζωή του πολίτη.
- Σάββατο ξημερώματα (04:30) ,
- μεθυσμένος γύρω στα 60+ ,
- με προσκαλούσε ουρλιάζοντας να κατέβω κάτω να με ...μαμήσει.
Αν πεις για το "γκκκκ... όχιιιιιιιι", δεν χρειαζόταν VAR ?Να περιγράψω την σκηνή;;
Αν την αφορούσε αυτό θα έβαζε την τροχαία να κάνει τη δουλειά της.Δεν την αφορά . Τα ταμεία να γεμίζουν μόνο....
ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.
ακριβωςΜόνο οι κλήσεις που θα έκοβε σε κανονικές παραβάσεις και όχι στα ρανταρ της εθν. οδού, θα γέμιζε τα ταμεία και θα ίσιωναν κι οι δρόμοι, για να μη πω πως θα σώνονταν ζωές.
Τι να σου πω....ειδικά για την τροχαία....2 φορές που την φώναξα , ήρθε μετά από μια ώρα....Αν την αφορούσε αυτό θα έβαζε την τροχαία να κάνει τη δουλειά της.
Μόνο οι κλήσεις που θα έκοβε σε κανονικές παραβάσεις και όχι στα ρανταρ της εθν. οδού, θα γέμιζε τα ταμεία και θα ίσιωναν κι οι δρόμοι, για να μη πω πως θα σώνονταν ζωές.
Οι αποψης διίστανται.Τι να σου πω....ειδικά για την τροχαία....2 φορές που την φώναξα , ήρθε μετά από μια ώρα....
Επίσης , ειδικά τα μπλόκα που βλέπω να στήνονται στην περιοχή μου, είναι άκυρα και σε σημεία και σε χρόνο.....
Με διαφορά η χειρότερη υπηρεσία της ΕΛΑΣ....
Τουλάχιστον η άμεση δράση έρχεται...άμεσα....
Φυσικά και έχει να κάνει και με την πόλη, και με τον διοικητή και με όλα.Μάλλον έχει να κάνει και με την πόλη.
Οι αποψης διίστανται.
Μάλλον έχει να κάνει και με την πόλη. Στην Αθήνα απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Και δεν υπερβάλω.
Στην Αθήνα απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Και δεν υπερβάλω.
κατεβασε το Novoville και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το, θα με θυμηθεις.
εγω την εχω κανει πλουσια την Δημοτικη Αστυνομια απο τα προστιμα που κοβει για παρανομη σταθμευση ειδικα πανω στα πεζοδρομια και τις διαβασεις (νομιζω στο τελος της χρονιας θα με φωναξει ο Μπακογιαννης για να μου δωσει αναμνηστικη πλακετα...μιλαμε μονο στο δρομο μου πρεπει να κοβουν 3-4 χιλιαρικα κλισεις την ΗΜΕΡΑ ? απο τις καταγγελειες μου)
δεν θελει κοπο η αντιμετωπιση και κατατροπωση των υπανθρωπων, ΤΡΟΠΟ θελει.
Βέβαια όλοι ξερουμε πως εξυπηρετεί κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σαν αποθήκη αλλά μάλλον πληρώνει καλά.
παρκαρισμένο ένα CONTAINER
Το εχω κανει με Marshall 100W και double stack.Να βγάλω εξω τον Boogie και την Les Paul στο μπαλκόνι μου να του φύγουνε τα δόντια και να τρίζουν τα παράθυρα του;
Σίγουρα.Για container δεν κΣερω για παρκαρισμένα αμάξια σε πεζοδρόμιο πάντως δουλεύει.
![]()