Να δημιουργηθεί ένας χώρος ειδικά για τους αριστερόχειρες είναι ότι καλύτερο , παρά να μπαίνει ενα L η κατι τέτοιο.Should Not Be είπε:Γιατί δε βάζετε tags στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά αριστερόχειρες? Πχ ένα [L] ή [leftie] ή κάτι τέτοιο, γιατί στο 99% των θεμάτων θα μπορούν να βοηθήσουν και δεξιόχειρες, όσο περισσότερος κόσμος διαβάζει ένα θέμα τόσο καλύτερα.
Ίσως όχι όσο φαντάζεσαιsonalerik είπε:και εγω συμφωνω αλλα ειμαστε λιγοι :-\
Ποιό ακριβώς; ???notlrac είπε:Δεν ξερω αλλα εκτος οτι μου ειναι πολυ παραξενο να το βλεπω μου φαινεται και αντιπαθητικο!! ???
Εννοείται ότι είσαι απο τους άλλους, εννοείται ότι το 100% των θεμάτων που αφορούν αριστερόχειρες οτι δεν αφορούν τους δεξιόχειρες, εννοείται οτι πρέπει να γίνει χώρος που να αφορά lefties.Should Not Be είπε:Προκύπτει από το οτι το 99% των οργάνων που είναι για αριστερόχειρες βγαίνουν ακριβώς ίδια και για δεξιόχειρες, και από το οτι η μουσική δεν αλλάζει ανάλογα με ποιό χέρι είναι το καλό σου. Αν εσύ τώρα θες να μιλάς μόνο με αριστερόχειρες (έλεος!) μη μου δίνεις σημασία, εγώ είμαι από τους "άλλους"![]()
Loki είπε:Και όλο αυτό γιατι βαριέσαι να κοιτάξεις την αγγελία που σε ενδιαφέρει για το αν πχ. η fender stratocaster που ψάχνεις να αγοράσεις και δίνει ο τύπος στο ΝΟΙΖ είναι left handed ? ??? έχεις δίκιο αφού είναι τόσο δυσδιάκριτες και δεν μπορεί κανεις να καταλάβει έυκολα αν το συγκεκριμένο όργανο είναι για αριστερόχειρες θα πρέπει να φτιάξουν ξεχωριστή κατηγορία με 2-3 αγγελίες το μήνα. Που να ψάχνεις τόσες σελίδες τωρα...
Θελώ και εγώ ξεχωριστό για κιθάρες και μπάσα...
Should Not Be είπε:Γιατί δε βάζετε tags στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά αριστερόχειρες? Πχ ένα [L] ή [leftie] ή κάτι τέτοιο, γιατί στο 99% των θεμάτων θα μπορούν να βοηθήσουν και δεξιόχειρες, όσο περισσότερος κόσμος διαβάζει ένα θέμα τόσο καλύτερα.