δημιουργια ηλεκτρονικης μουσικης

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
G

Guest

Guest
εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να γραφω απο τον υπολογιστη μουσικη , χωρις να ηχογραφω καποιο οργανο ? καλο θα ειναι αν εχει καποιο που ξερετε οσο το δυνατον πολλους ρυθμους με κρουστα και μπιτς ή ο,τι νομιζετε!

expired είπε:
εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να γραφω απο τον υπολογιστη μουσικη , χωρις να ηχογραφω καποιο οργανο ? καλο θα ειναι αν εχει καποιο που ξερετε οσο το δυνατον πολλους ρυθμους με κρουστα και μπιτς ή ο,τι νομιζετε!
- Ableton Live

- FL Studio

- Reason

expired είπε:
thanx ,  θα τσεκαρω πρωτο το  fruity loops που λες
Εγώ έγραψα FL Studio,  όχι Fruity Loops, αλλά για να το αναφέρεις σημαίνει ότι το ήξερες ήδη και μάλιστα με το παλαιό του όνομα.

και τα τρια ειναι εξαιρετικα.  

ειναι πιο νεα και εξελιγμενη εκδοση, ειναι σιγουρο οτι θα σου αρεσει και θα σου παρεχει ολα τα εργαλεια για την δημιουργια του μουσικου στυλ που θελεις.

Θελει βεβαια και τις απαραιτητες γνωσεις και δεξιοτητες για να αποδωσει ορθα.

Καπου διαβασα οτι ο Παπαθανασιου πουλησε ολο τον εξοπλισμο του, ακομα κι αυτο το "διαστημικο" custom MIDI setup του, αγορασε ενα laptop με το FL Studio εγκατεστημενο και αρχισε να συνθετει...
reading2.gif

εδώ είναι η ενότητα computers,  ο άνθρωπος έθεσε μια συγκεκριμένη ερώτηση πρότασης προγράμματος και πήρε απάντηση ανάλογη.

Αυτό που λες για τον Παπαθανασίου που κολλάει ρε waterfall? Lol

εμένα θα με εντυπωσιάζε αν εβαζε την εφαρμογή FL Studio στο Android κινητό του και έκανε συναυλίες με αυτό. Άκου Παπαθανασίου.... Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει. Lol

Kωστα γιατι ξενυχτας? Βλεπεις Κωστα Μυλωνα στο EXTRA3? Μηπως παιζεις Angry Birds Star Wars II? Ή μηπως τα κανεις και τα δυο, καλη ωρα οπως εγω τωρα?
chin2.gif

Άσε δεν με παίρνει ο ύπνος και σήκωνομαι στις 7.30. Στο κρεβάτι είμαι με το κίνητο. Αϋπνία από υπερένταση. Το Angry birds  το έχω και γελάω με τα θέματα τα μουσικά παρωδίες του soundtrack του star wars

Ειναι πολυ κολλητικο αστα να πανε lol...Του εκλεισα τον ηχο και εβαλα Uriah Heep.
image.gif

Για δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής υπαρχουν πολλα daw η επιλογή είναι δικιά σου

Image-Line FL Studio - pc

Cockos Reaper - pc/mac

PreSonus Studio One - pc/mac

Cakewalk Sonar - pc

Magix Samplitude - pc

Apple GarageBand - mac

Sony Creative Software Acid Pro - pc

Propellerhead Reason - pc/mac

Avid Pro Tools - pc/mac

Steinberg Cubase - pc/mac

Ableton Live - pc/mac

Apple Logic Pro - mac

Προσωπικά (λογο windows) προσπαθώ να χρησιμοποιώ το ableton Live (δεν το αλλάζω μέχρι τώρα που σου γράφω για κανένα άλλο daw) και λίγο το cubase.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back