- Πόντοι
- 6
Προσφατα εφτασαν στα χερια μου πολυ σπανιοι ηχοι κυριως λαικοι για το korg m3. ηχοι απο μπουζουκι, ακορντεον, βιολια, τρομπετες και αλλα διαφορα...Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει ας μου πει...
OurDarkness είπε:Προτείνω να μπει και password για μέγιστο αριθμό download την ημέρα για να μην πάθει τίποτα ο server του noiz.
Βρε Ιάσωνά μου... ποιό πακέτο; Απλά κάποιος έφτιαξε ένα σετάκι λαϊκών ήχων για το M3 και βρήκε ευκαιρία να βγάλει και μερικά φράγκα για τον κόπο του πριν αρχίσει να βρωμάει ο τόπος με τέτοια πακέτα (πριν γίνει ό,τι έγινε και με το Triton δηλαδή).Jasemeister είπε:Αν μιλάμε για πακέτο/εμπορικό προϊόν τότε αλλάζει το πράγμα.
Ενημέρωσέ μας περι τινος πρόκειται πλιζ.
Νταιν ήμε πλικτράς καρντυά μου, γκράπσαι λατως ;D ;D ;DAlchemist είπε:Βρε Ιάσωνά μου... ποιό πακέτο;
LAIKOI HXOI FTW!έχει γίνει αστείο το θέμα "laikoi hxoi gia Korg".
Χεχεχεχεχεχεχε, έτσι-έτσι!!! ;Dneeq είπε:(ful ixoi amza na kleei to rgalio.)
1) Έχεις δει κανέναν εδώ μέσα να ζητάει jazz ή rock ήχους για M3; Εγώ όχι πάντως.edessaios είπε:Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά που είναι το πρόβλημα σας.Με αυτό το είδος ασχολείται ο κόσμος τέτοιους ήχους ζητάνε.Άλλος παίζει λαικά και γυφτιά άλλος παίζει ροκ και jazz άλλος κλασσική άλλος όλα μαζί.Είναι κατακριτέο δηλαδή?
Δεκτόν αλλά αυτό είναι πρόβλημα του πανηγυρτζή, όχι δικό μας. Δεν θα πάθει και τίποτα ο πανηγυρτζής αν παιδευτεί λίγο να φτιάξει κανέναν ήχο.edessaios είπε:Δεν αμφιβάλλω.Αλλά όταν ο κάθε ένας wanable πανηγυρτζής αγοράζει το όργανο και αρχίζει και παίζει ότι ακούει πως να έχει την γνώση για να φτιάξει τους ήχους? ;D