Διαθετω ηχους για Korg m3

kritonakos

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Προσφατα εφτασαν στα χερια μου πολυ σπανιοι ηχοι κυριως λαικοι για το korg m3. ηχοι απο μπουζουκι, ακορντεον, βιολια, τρομπετες και αλλα διαφορα...Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει ας μου πει...

Πολυ ενδιαφερον.

Καλο θα ηταν να τους ανεβασεις σαν attachment στο thread αυτο, ετσι ωστε οι ενδιαφερομενοι να μπορουν να τους κατεβασουν.

Προτείνω να μπει και password για μέγιστο αριθμό download την ημέρα για να μην πάθει τίποτα ο server του noiz.

OurDarkness είπε:
Προτείνω να μπει και password για μέγιστο αριθμό download την ημέρα για να μην πάθει τίποτα ο server του noiz.
:) :) :) :D :D ;D ;D ;D

Δεν άντεξα!!!!

Ανέβασέ τα να τα βάλουμε και στο κατάλληλο section "τάουνλόουντς" να υπάρχει εύκολη πρόσβαση και αφότου παλιώσει το θρεντ :)

8) DOSTE LAIKOUS HXOYS GIA KORG STO LAO!  8)

Κριτονάκο που βρήκες αυτους τους σπανιους ήχους?

Mήπως ειναι αυτοι που δινουν τα παιδια στο bon studio...?

Καλά και εγώ έχω για το m3 αλλά έσκασα το 200άρικο για να τους πάρω.

Αν μιλάμε για πακέτο/εμπορικό προϊόν τότε αλλάζει το πράγμα.

Ενημέρωσέ μας περι τινος πρόκειται πλιζ.

Jasemeister είπε:
Αν μιλάμε για πακέτο/εμπορικό προϊόν τότε αλλάζει το πράγμα.

Ενημέρωσέ μας περι τινος πρόκειται πλιζ.
Βρε Ιάσωνά μου... ποιό πακέτο; Απλά κάποιος έφτιαξε ένα σετάκι λαϊκών ήχων για το M3 και βρήκε ευκαιρία να βγάλει και μερικά φράγκα για τον κόπο του πριν αρχίσει να βρωμάει ο τόπος με τέτοια πακέτα (πριν γίνει ό,τι έγινε και με το Triton δηλαδή).

Προσωπικά το βρίσκω τραγικό να δίνει κανείς τόσα χρήματα για patches που βασίζονται στις stock κυματομορφές του οργάνου (θα ήταν διαφορετικά αν μιλάμε για νέα samples ή κάτι τέτοιο) και γενικά έχει γίνει αστείο το θέμα "laikoi hxoi gia Korg".

Alchemist είπε:
Βρε Ιάσωνά μου... ποιό πακέτο;
Νταιν ήμε πλικτράς καρντυά μου, γκράπσαι λατως  ;D ;D ;D

έχει γίνει αστείο το θέμα "laikoi hxoi gia Korg".
LAIKOI HXOI FTW!  :D

Οι ήχοι για μένα άξιζαν.Ήταν σίγουρα ακριβοί αλλά από την στιγμή που δεν είχα την γνώση αλλά και δεν μπορούσα να τους βρω (γιατί είμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα μέρη του σετ ήταν ήδη έτοιμα).Ήταν όντως εκμεττάλευση αλλά ακόμη και τώρα δεν βλέπω κάπου  πολύ πράγμα,και δεν το μετάνιωσα.

Πρεπει να ξεκαθαριστει αν προκειται για δωρεαν διαθεση ή όχι.

(ful ixoi amza na kleei to rgalio.)

neeq είπε:
(ful ixoi amza na kleei to rgalio.)
Χεχεχεχεχεχεχε, έτσι-έτσι!!! ;D

Πάντως όπως και να έχει, είναι καλό που άρχισαν επιτέλους να δημιουργούνται ελληνικοί/τρουρκοαράβικοι/whatever ήχοι για το - ομολογουμένως παρεξηγημένο - korg M3. Τώρα μπορεί επιτέλους να "rest in piece" η σειρά Triton. ;)

--------------------------------------------------------------

Πάω στοίχημα ότι το ερώτημα "Λαϊκοί ήχοι για Korg" ποτέ δε θα σταματήσει να εμφανίζεται ως thread topic στο noiz.

Και μετά σου λέει ότι σαν keyboard section έχουμε το 1/3 των posts σε σχέση με τοςυς έγχορδους. ;)

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά που είναι το πρόβλημα σας.Με αυτό το είδος ασχολείται ο κόσμος τέτοιους ήχους ζητάνε.Άλλος παίζει λαικά και γυφτιά άλλος παίζει ροκ και jazz άλλος κλασσική άλλος όλα μαζί.Είναι κατακριτέο δηλαδή?

edessaios είπε:
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά που είναι το πρόβλημα σας.Με αυτό το είδος ασχολείται ο κόσμος τέτοιους ήχους ζητάνε.Άλλος παίζει λαικά και γυφτιά άλλος παίζει ροκ και jazz άλλος κλασσική άλλος όλα μαζί.Είναι κατακριτέο δηλαδή?
1) Έχεις δει κανέναν εδώ μέσα να ζητάει jazz ή rock ήχους για M3; Εγώ όχι πάντως.

2) Το ενδεχόμενο να κάτσει κανείς και να ΦΤΙΑΞΕΙ τους ήχους που τον ενδιαφέρουν έχει πάει περίπατο πλέον; Έχουμε ένα από τα καλύτερα workstations της αγοράς στα χέρια μας και ψάχνουμε τα έτοιμα. Τουλάχιστον αξιοπερίεργο, δε νομίζεις;

3) Είναι απλά κουραστικό να βλέπεις για 700στή φορά το μόνιμο ερώτημα "pou tha vrw laikous hxous gia Korg". Και κατά τα φαινόμενα, δεν είμαι ο μόνος που έχει βαρεθεί τη ζωή του με αυτό το θέμα.

Δεν αμφιβάλλω.Αλλά όταν ο κάθε ένας wanable πανηγυρτζής αγοράζει το όργανο και αρχίζει και παίζει ότι ακούει πως να έχει την γνώση για να φτιάξει τους ήχους? ;D

edessaios είπε:
Δεν αμφιβάλλω.Αλλά όταν ο κάθε ένας wanable πανηγυρτζής αγοράζει το όργανο και αρχίζει και παίζει ότι ακούει πως να έχει την γνώση για να φτιάξει τους ήχους? ;D
Δεκτόν αλλά αυτό είναι πρόβλημα του πανηγυρτζή, όχι δικό μας. Δεν θα πάθει και τίποτα ο πανηγυρτζής αν παιδευτεί λίγο να φτιάξει κανέναν ήχο. ;)

Προσωπικα απορω για ποιον λογο μας ενημερωσε ο user kritonakos οτι διαθετει λαικους ηχους για το Μ3.  ???

M3 Vintage Keys το 'χεις ακούσει?

Για να μη λέμε τις ίδιες λ@λ@κιες κάθε φορά, λαικοί ήχοι δωρεάν για Μ3, όποιος ενδιαφέρεται free download από www.midipart.gr

Τελος.

M50ProVintageKeys.zip

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back