• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΔΕν ΣΤΕΛΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ????

Status
Not open for further replies.

sils

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βλεπω συχνα στις αγγελιες το μηνυμα -Δεν στελνω επαρχια-Μονο αθηνα -μονο θεσσαλονικη κτλ.

Θα ηθελα να ρωτησω γιατι?

Ποιος την εχει πατησει επειδη εστειλε ενα πεταλακι στην επαρχια?

Εχασε κανεις τα λεφτα του?

η το αντικειμενο που εστειλε.

Γιατι ως γνωστον ολα τα δεματα ειναι ασφαλισμενα μπορεις να το στειλεις μεσο αντικαταβολης .

Το πορταλ εδω εχει ενα ειδος φιντμπακ και βλεπεις ποιος ειναι αξιοπιστος....

Παντως εγω που μενω επαρχια οσες φορες πουλησα η εδωσα κατι ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα και τις περισσοτερες φορες πρωτα επερνα ή επερνε το αντικειμενο και μετα μου κατεθεται τα λεφτα.

Μηπως το δυσκολο της υποθεσης ειναι να πας μεχρι το ταχυδρομιο η να ερθει ο κουριερ στο σπιτι σου.

Αλήθεια τι σε πειράζει ρε φίλε? δικαιωμά του είναι.

Ναι εγώ εχασα ενα maximizer από έναν βολιότη ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ... Επίσης από δράμα ήταν ένας καραγιόζης άσε φίλε.. ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ. Επαρχία τεΛΟς ΦΊΛε Τουλάχιστον για μένα.

Βέβαια σε φάσεις υπάρχει και η άποψη ότι και η Θεσ/νίκη είναι επαρχία...  ::)

X-minor είπε:
Βέβαια σε φάσεις υπάρχει και η άποψη ότι και η Θεσ/νίκη είναι επαρχία...  ::)
ΠΩ θεος...

Να φανταστώ πως δεν ήταν μπηχτή για τους νότιους...  ;D

Πάντως υπάρχουν τρόποι να γίνει ασφαλής μια συναλλαγή, ακόμα και στην επαρχία...

Δεν νομιζω ΓΙΩΡΓΟ το δυσκολο ειναι να πας στο ταχυδρομειο...απλα ειναι καποιοι που ειναι τοσο ξεφτιλες που για 50,10,20 ευρω θελουν να γινονται ξεφτιλες....και κατα τη γνωμη μου αμα φορας παντελονια...πρεπει να τα τιμας κιολας.....αν βεβαια εχεις και τιποτα μεσα....αλλιως νομιζεις οτι ξηγεσαι φινα και ωραια με την μαλακια που κανεις.....

Πιστευω οτι συναλλαγες σαν την δικης μας...που πρωτα πηρες τα προιοντα και σου ειπα παρε τον χρονο σου και βαλε τα λεφτα οποτε μπορεις........και ητανε πραγματικα τιμια και απο μερους μου που σου ειπα τα πραγματα ειναι ετσι....σε αυτη την κατασταση και δεν σου εκρυψα τιποτα αλλα και εσυ απο την μερια σου ησουν κυριος και εκανες αυτο που ενιωθες οτι πρεπει.

Τωρα απο κει και περα εγω ξεφτιλας και γελοιος για 200 ευρω δεν γινομαι...εχω και μια υπερηφανεια.....αλλα φαντασου τι κακομοιρης ειναι ο αλλος που κανει την μπινια που μαλλον του λειπουν.......

σορρυ για το βρισιμο αλλα με εκνευριζει αυτο το πραγμα.....

(δεν την εχω πατησει αλλα καταλαβαινω πως ειναι).το κακο ειναι οτι την πληρωνουν και ανθρωποι που δεν φταινε....... >:(

X-minor είπε:
Βέβαια σε φάσεις υπάρχει και η άποψη ότι και η Θεσ/νίκη είναι επαρχία...  ::)
Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και σε σύγκριση με την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη είναι ΠΟΛΥ επαρχία. Και δεν φταίει πάντα το Κράτος των Αθηνών που λέει και ο περίεργος...

Και, για να μην αρχίσετε, είμαι ΑΚΡΑΙΑ Θεσσαλονικιός.

καλα πως ειναι ποτε δυνατον να την πατησατε?

με ποιον τροπο στελνετε στην επαρχια ? με το κτελ  ?

Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να πατε στις ταχυμεταφορες του ΕΛΤΑ ,μεσω αντικαταβολης. Και το δεμα ειναι ασφαλισμενο και τα λεφτα τα παιρνεις μεσα το πολυ σε μια βδομαδα.

mscmkr είπε:
Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και σε σύγκριση με την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη είναι ΠΟΛΥ επαρχία. Και δεν φταίει πάντα το Κράτος των Αθηνών που λέει και ο περίεργος...

Σεβαστή η αποψή σου αλλά δεν συμφωνώ,η Θεσσαλονίκη είναι πόλη με λίγους επαρχιότες η αθήνα είναι πολλές επαρχίες μαζεμένες... διότι υπάρχουν περισσότερες δουλειές..

Eγω εστειλα αντικαταβολη ενα floor pod σε εναν Γιαννιωτη απο εδωμεσα, του εστειλα τον αριθμο αναζητησης και τον πηρα αμετρητες φορες να παει να το παρει και με εγραφε κανονικα.

Αποτελεσμα?

Πληρωσα και το πηγαινε του δεματος και το ελα και τα τελη αποθηκευσης και το αντικειμενο μου ηρθε 1.5 μηνα μετα πισω.

Ksekourdistos είπε:

Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να πατε στις ταχυμεταφορες του ΕΛΤΑ ,μεσω αντικαταβολης. Και το δεμα ειναι ασφαλισμενο και τα λεφτα τα παιρνεις μεσα το πολυ σε μια βδομαδα.
εγω παντως ποτε δεν εχω στειλει με αντικαταβολη γιατι θεωρουσα οτι αυτος που εχω απεναντι μου ειναι αξιοπρεπης και δεν επεσα εξω ...τι να πω τυχερος

Ksekourdistos είπε:

Αν δεν δεχτεί την αντικαταβολή με το έτσι θελω επειδή άλλαξε γνώμη το δέμα γυρίσει πίσω και πληρώσω διπλά μεταφορικά θα τα πληρώσεις εσυ κουμπάρε?

Stevie@ είπε:
Σεβαστή η αποψή σου αλλά δεν συμφωνώ,η Θεσσαλονίκη είναι πόλη με λίγους επαρχιότες η αθήνα είναι πολλές επαρχίες μαζεμένες... διότι υπάρχουν περισσότερες δουλειές..
Μιλάω για τεχνολογικές και πολιτιστικές υποδομές. Όχι για κατοίκους.

Stevie@ είπε:
Αν δεν δεχτεί την αντικαταβολή με το έτσι θελω επειδή άλλαξε γνώμη το δέμα γυρίσει πίσω και πληρώσω διπλά μεταφορικά θα τα πληρώσεις εσυ κουμπάρε?
καλα ρε μαστορα μην στελνεις ο.κ δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος κλπ...κλπ......εγινες κατανοητος

mscmkr είπε:

Καλά, εδώ θα συμφωνήσω, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν και τραγικά προβλήματα για συναλλαγές και αποστολές Θεσσαλονίκη-Αθήνα ώστε να θεωρείται πια κι εκεί "επαρχία".

Πάντως για το θέμα αντικαταβολή το καταλαβαίνω μια κι εγώ την έχω ψιλοπατήσει στο παρελθόν, αλλά με μια ξεκάθαρη συνεννόηση και πληρωμή μέσω τραπέζης δεν νομίζω πια να'ναι τόσο τραγικό το θέμα. Εξάλλου υπάρχει και το rating συναλλαγών που πιστεύω πλέον καταλαβαίνει κανείς πάνω-κάτω με τι έχει να κάνει.

Τέλος πάντων... To each his own...  :)

Eγω παντως πουλησα σ ενα παληκαρι μια κιθαρα τον Αυγουστο στη Σαντορινη με αντικαταβολη και τα λεφτα τα πηρα τωρα  >:( πριν 10 μερες μετα απο αλεπαλληλες φασαριες και αιτησεις υπηρεσιακα στα ΕΛΤΑ γιατι ακομα κανεις δεν μου εχει εξηγησει τι εγινε τελικα  :-X...ελεος...αλλα πλεον μονο με καταθεση σε λογαριασμο και courier..και οχι ACS φυσικα...αλλοι αυτοι...λενε αυριο θα ειναι εκει το δεμα σας..και δεν εννουν οτι θα παραδοθει κιολας τοτε...το φερνουν οποτε γουσταρουν και βολευονται...ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ...

Ksekourdistos είπε:

Ναι με το κτελ...εστειλα σκαφακι (σε σκληρη θηκη) καπου στον Πυργο Ηλειας,μου εβαλε τα λεφτα ο τυπας,πηγα στο κτελ και σε μερικες ωρες ειχε την κιθαρα στα χερια του..πολλες φορες εχω στειλει επαρχια και μονο εξηγημενα ατομα εχω βρει...σιγουρα θα υπαρχουν και λαμογια.Παντως επιδιωκω να μιλαω στο τηλεφωνο πρωτα με τον αγοραστη και να ψυχολογο οσο μπορω την κατασταση,ε ενταξει εχω και το κληρονομικο χαρισμα (ενστικτο) που σπανια με προδιδει ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back