- Πόντοι
- 18
Για να περνάει η ώρα. 8)
και εγω axtarma μου το έβαλα να το δω και στο πρώτο λεπτό το εκλεισα γιατι δεν παλευόταν. Σορρυ.Costas Siachamis είπε:...αφού περνάει που περνάει η ώρα...γράψε μια βασική μελωδία και άρχισε μετά το tweaking ...μας πέθανες στις ''κόρνες'' λες και ήμουν στην Κηφισίας μποτιλιαρισμένος ...![]()
Το θέμα του βίντεο είναι να γίνει κατανοητή η διαφορά του ήχου με το φίλτρο του Μονοτρον και δίχως αυτό και για αυτό η εμμονή στην "κόρνα". Αν έπαιζα συνέχεια κάποια μελωδία δεν θα φαινόταν η διαφορά εύκολα και θα έχανε το νόημα του κάπως. Παρόλα αυτά κάποιες μελωδίες τυχαίες παίζουν.Costas Siachamis είπε:...αφού περνάει που περνάει η ώρα...γράψε μια βασική μελωδία και άρχισε μετά το tweaking ...μας πέθανες στις ''κόρνες'' λες και ήμουν στην Κηφισίας μποτιλιαρισμένος ...
Βάλε και κανένα delay να ''γίνουμε''...
Οι (ότι νά'ναι) μελωδίες ξεκινούν μετά το 2ο λεπτό. 8)και εγω axtarma μου το έβαλα να το δω και στο πρώτο λεπτό το εκλεισα γιατι δεν παλευόταν. Σορρυ.
γι αυτους που ασχολουνται πιστευω γινονται κατανοητές οι μεταβολές μεσω τον φιλτρων και σε καποιο θεμα που επαναλαμβάνεται και πιο ευχαριστα απο την............... κόρνα.axtarmas είπε:Το θέμα του βίντεο είναι να γίνει κατανοητή η διαφορά του ήχου με το φίλτρο του Μονοτρον και δίχως αυτό και για αυτό η εμμονή στην "κόρνα". Αν έπαιζα συνέχεια κάποια μελωδία δεν θα φαινόταν η διαφορά εύκολα και θα έχανε το νόημα του κάπως. Παρόλα αυτά κάποιες μελωδίες τυχαίες παίζουν.
Οι (ότι νά'ναι) μελωδίες ξεκινούν μετά το 2ο λεπτό. 8)
cos_dr είπε:Τεσπά. Επειδή.......... εισαι εσύ (λολ), θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια στο ακουσμα.
Eγω αντεξα περιπου 2 λεπτα. Κι αυτο επειδη εισαι εσυcos_dr είπε:και εγω axtarma μου το έβαλα να το δω και στο πρώτο λεπτό το εκλεισα γιατι δεν παλευόταν....Επειδή εισαι εσύ (λολ), θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια στο ακουσμα.