demos of vintage guitars

ωραιες κιθαρες αλλα απο περιγραφη βραστα κι αστα...τα μισα specs ειναι λαθος... ;D

A very fine and incredibly rare custom color maple-cap guitar! Weighing just 7.70 lbs this solid alder body beauty is one of the earliest examples with a one-piece maple neck and a maple-cap fretboard.
αποφασιστε ρε παιδια.... ;D

ωραια οργανα, αλλα πολυ τελεμες αυτος που τις δοκιμαζει... 

δεν θα τον ηθελα μπροστα μου και κοντα στην υποψηφια κιθαρα μου οταν θα ειχα 30Κ$ για επενδυση.

alderbody είπε:
ωραια οργανα, αλλα πολυ τελεμες αυτος που τις δοκιμαζει... 

δεν θα τον ηθελα μπροστα μου και κοντα στην υποψηφια κιθαρα μου οταν θα ειχα 30Κ$ για επενδυση.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

εξαιρετικά ακριβής ο χαρακτηρισμός αγαπητέ!

Ναι, ο τύπος δείχνει λίγο ψυχάκιας αλλά είναι ωραίος παίκτης και έχει και την πολυπόθητη αλητεία που όλοι γουστάρετε(ουμε)! ;)

Βέβαια, από τη στιγμή που πιάνει μία κιθάρα στα χέρια του, πέφτει αμέσως μία βαθμίδα στη συλλεκτική κλίμακα. Με άλλα λόγια, mint κιθάρα που την έχει παίξει αυτός δεν υπάρχει... ;D

αυθεντικος ναρκωτικακιας!!

μ αρεσε και ο τροπος που επαιζε, αλλα πιο πολυ απο ολα, μαρεσε εκεινη η λευκοχρυση γκρετς! ποσο να κανει αραγε?

γυρω στα $12.000- $14.000 ,ομως καλυτερα να παρεις μια καινουργια ιαπωνικη που ειναι κλασεις ανωτερη,καθοτι οι παλιες Gretsch εχουν την ταση να ..διαλυονται αν τις ...βαρεσεις λιγο δυνατα (μιλαμε για αθλιες κατασκευες)  ;D

12 με 14 χιλιαρικα ε??

ωραια...

ευκαιρια!!!!  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
... οι παλιες Gretsch εχουν την ταση να ..διαλυονται αν τις ...βαρεσεις λιγο δυνατα (μιλαμε για αθλιες κατασκευες)  ;D
οποτε αν σκεφτουμε τον τροπο που την επαιξε ο πιτσιρικας στο βιντεο, δεν βλεπω να της μενει και πολλη ζωη...

καναδυο φορες να την παιξει ακομα και θα την κανει σκονη  ;D

Superfunk είπε:
γυρω στα $12.000- $14.000 ,ομως καλυτερα να παρεις μια καινουργια ιαπωνικη που ειναι κλασεις ανωτερη,καθοτι οι παλιες Gretsch εχουν την ταση να ..διαλυονται αν τις ...βαρεσεις λιγο δυνατα (μιλαμε για αθλιες κατασκευες)  ;D
Ούτε λόγος για μια πάνκ ΛΑ δηλαδή, ε;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back