Και καλά κάναν,αυτοί ας πάρουν!Waterfall-K είπε:Τελος εβδομαδας και το αλμπουμ ειναι Νο1 σε 4 χωρες. Πηραν φορα οι γεροντες...
Απο το ραδιο περιμενεις εσυ να ακουσεις Deep Purple? Ποιο ραδιο? Το...Dalkas Radio? :-XIlluvatar είπε:Αλήθεια,στην Ελλάδα θα το παίξει καθολου το ραδιόφωνο η πολλά ζητάω?
Αφου ειναι φλωροι! ;Dμου κανει εντυπωση που στην αγγλια ειναι τοσο χαμηλα!
Ε περίμενα να το παίξει και κανένας πιο rock-oriented σταθμός(κανας Red FM,Atlantis κλπ).Γενικά δέν ακούω μουσική από το ραδιόφωνο,αλλά όταν έχεις στο αυτοκίνητο ένα αρχαίο ραδιοκασετόφωνο και μία κασέτα μόνο με τα 1.Deep Purple-Lazy,2.Deep Purple-When a Blind Man Cries,3.Led Zeppelin-Stairway to Heaven και τα έχεις χιλιοακούσει(όχι οτι τα βαριέσαι)και η κασέτα έχει χειρότερη ποιότητα από mp3 10λεπτο αρχείο στα 32kbps,βάζεις κάποτε το ραδιόφωνο.Έ,αυτοί οι σταθμοί βάζουν κάτι καλά ροκ κομμάτια που και που...Απο το ραδιο περιμενεις εσυ να ακουσεις Deep Purple? Ποιο ραδιο? Το...Dalkas Radio? Lips SealedΟι εποχη που ακουγες στο Ελληνικο ραδιοφωνο και κατι αλλο εκτος σκυλαδικων εχει περασει προ πολλου. Και πλεον ποσως μας ενδιαφερει βεβαια, ας παιζουν οτι θελουν, το internet εχει αρκετες χιλιαδες σταθμους που μπορει κανεις να ακουσει τα παντα.
Καλά ισχύει,αλλά θα το παίξω oldschool και θα γράψω κασέτες...Waterfall-K είπε:Η μονη λυση ειναι το κινητο σου. WEB radio απο κει ή MP3 και εισαι Οκ. Μη μου πεις οτι και το κινητο σου ειναι αρχαιο οπως το ραδιοκασετοφωνο σου και δεν εχει ουτε MP3 player ουτε internet. 8)
Χαχαχα,θεός ο Γεωργίου,μέχρι και τους DP έχει μελετήσει...Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ;Waterfall-K είπε:Εχω να γραψω κασετα απο τα μεσα των 90s. Ρε τι τραβαγαμε μ'αυτες...
Ωραιες εποχες ομως.
Ασχετο, ακουγα πριν λιγα λεπτα τον γνωστο Γεωργιου στο RealFM, κανει διωρη εκπομπη καθε μερα 5 με 7 το απογευμα. Μιλαγε λοιπον με εναν ακροατη στον αερα, και ελεγαν για το νεο αλμπουμ των Deep Purple.
Ο διαλογος πηγε καπως ετσι:
Ακροατης: "ρε Γιωργο, ακουσες το νεο αλμπουμ των DP?"
Γεωργιου: "ναι ακουσα 2 κομματια."
Ακροατης: "τι να σου πω? Απο τοτε που εφυγε ο Lord, η μπαντα δεν..."
Γεωργιου: "ελα ενταξει, και τι εγινε? Ο Lord δεν ηταν και ο...Eric Burdon. Εννοω, δεν ηταν και ο Eric Burdon των Deep Purple, δεν εγινε και τιποτα που εφυγε. Εγω παντως που ακουσα δυο κομματια, μετρια πραγματα..."
Aχαχαχαχα, α ρε ειδημονα Γεωργιου...
Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...."Illuvatar είπε:Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ;
O Γεωργίου τα ακούει αυτα?Εκ πρώτης όψεως πάντως δέν το κόβεις πολύ...Waterfall-K είπε:Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...."
Για πολλες κλοτσιες, τεσπα...
Ο Γεωργιου απ'την αλλη ακουει πολυ Rock, Blues, Funk κλπ, ειναι και ο λογος αλλωστε που τον ακουω καθοτι ειμαι ασχετος με τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα και λοιπα καραγκιοζιλικια και γιατι τουλαχιστον η μιση του εκπομπη εχει ωραια μουσικη.
Πεταει ομως μερικες φορες και κατι "κοτρονες" και με τρελαινει... ;D
Γενικα εχει γελιο παντως και ακουγεται ευχαριστα και απο μη ποδοσφαιροφιλους.
Θυμάμαι ακόμα να παρατηρώ με περιέργεια τον αδερφό μου ,καθώς έτρωγα danonito, με το μολύβι στο χέρι να χειρουργεί την κασέτα.Την επόμενη μέρα είπα τις νέες λέξεις που έμαθα στο σχολείο. ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Εχω να γραψω κασετα απο τα μεσα των 90s. Ρε τι τραβαγαμε μ'αυτες...