Deep Purple new album 2013

Ως καμμένος (δηλαδή όσο δεν πάει) Blackmorικός,έχω να δηλώσω ότι ο δίσκος είναι διαμάντι.Καλά κρατάνε παρά την ηλικία τους.'Αντε να ξανάρθουν στην Ελλάδα!

Deep Purple reveal the new Single “Vincent Price” while the album "Now What?!" enters the German charts at #1

"NOW What?!" – the most recent album by Deep Purple released by earMusic joins iconic LPs like "Machine Head" and "In Rock" in the group of releases which entered the German Album Sales Charts straight to number one.

Despite the band had never lost the habit to chart each album in the German Top 10, "NOW What?!" brings the band back to the highest position for the first time in over 25 years. 8)

image.jpg

"NOW What?!" has been produced by Bob Ezrin and one week after its release it’s rewarded by critics and fans to be one of the band’s finest moments, peaking a long and glorious career.

The band has also filmed their first video-clip in over 20 years for the song "Vincent Price".

"Vincent Price" will be released on June 7th as download, CD-Single and 7” transparent vinyl.

"Vincent Price" will become a Purple collector’s item, due to the inclusion of the song “First Sign Of Madness”, which was recorded during the "NOW What?!" sessions and not included in the final selection.

7”:

Side A - Vincent Price

Side B - First Sign Of Madness

CD-Single & download:

1) Vincent Price

2) First Sign Of Madness

3) The Well Dressed Guitar (from the now deleted "Rapture Of The Deep" limited edition CD)

4) Wrong Man – live (from the now deleted "Rapture Of The Deep" limited edition CD)

5) Vincent Price (video)

Τελος εβδομαδας και το αλμπουμ ειναι Νο1 σε 4 χωρες. Πηραν φορα οι γεροντες...
guitar2.gif

dp2.png

Waterfall-K είπε:
Τελος εβδομαδας και το αλμπουμ ειναι Νο1 σε 4 χωρες. Πηραν φορα οι γεροντες...
guitar2.gif

dp2.png
Και καλά κάναν,αυτοί ας πάρουν! :P

Αλήθεια,στην Ελλάδα θα το παίξει καθολου το ραδιόφωνο η πολλά ζητάω?

μου κανει εντυπωση που στην αγγλια ειναι τοσο χαμηλα!

Illuvatar είπε:
Αλήθεια,στην Ελλάδα θα το παίξει καθολου το ραδιόφωνο η πολλά ζητάω?
Απο το ραδιο περιμενεις εσυ να ακουσεις Deep Purple? Ποιο ραδιο? Το...Dalkas Radio? :-X

Οι εποχη που ακουγες στο Ελληνικο ραδιοφωνο και κατι αλλο εκτος σκυλαδικων εχει περασει προ πολλου. Και πλεον ποσως μας ενδιαφερει βεβαια, ας παιζουν οτι θελουν, το internet εχει αρκετες χιλιαδες σταθμους που μπορει κανεις να ακουσει τα παντα.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα charts, αλλα οπως και να το κανουμε οταν μια μπαντα σαν τους DP ειναι Νο1 σε 4 χωρες μετα απο τοσα χρονια (μια μπαντα δηλαδη που μονο radio-friendly δεν τη λες), αυτο και μονο σαν γεγονος εχει ενδιαφερον.

μου κανει εντυπωση που στην αγγλια ειναι τοσο χαμηλα!
Αφου ειναι φλωροι! ;D

Btw, αυτο το "England" στην φωτο εχει προκαλεσει μερικα αρνητικα σχολια απο οπαδους της μπαντας, λεγοντας χαρακτηριστικα "γιατι γραφει England και οχι UK"? και οτι μ'αυτον τον τροπο ειναι σαν να αφηνουν απ'εξω Σκοτσεζους, Ουαλους και Βορειο-Ιρλανδους. Εχουν δικιο εδω που τα λεμε, και ειναι περιεργο που η ιδια η μπαντα δεν το προσεξε.

Απο το ραδιο περιμενεις εσυ να ακουσεις Deep Purple? Ποιο ραδιο? Το...Dalkas Radio? Lips SealedΟι εποχη που ακουγες στο Ελληνικο ραδιοφωνο και κατι αλλο εκτος σκυλαδικων εχει περασει προ πολλου. Και πλεον ποσως μας ενδιαφερει βεβαια, ας παιζουν οτι θελουν, το internet εχει αρκετες χιλιαδες σταθμους που μπορει κανεις να ακουσει τα παντα.
Ε περίμενα να το παίξει και κανένας πιο rock-oriented σταθμός(κανας Red FM,Atlantis κλπ).Γενικά δέν ακούω μουσική από το ραδιόφωνο,αλλά όταν έχεις στο αυτοκίνητο ένα αρχαίο ραδιοκασετόφωνο και μία κασέτα μόνο με τα 1.Deep Purple-Lazy,2.Deep Purple-When a Blind Man Cries,3.Led Zeppelin-Stairway to Heaven και τα έχεις χιλιοακούσει(όχι οτι τα βαριέσαι)και η κασέτα έχει χειρότερη ποιότητα από mp3 10λεπτο αρχείο στα 32kbps,βάζεις κάποτε το ραδιόφωνο.Έ,αυτοί οι σταθμοί βάζουν κάτι καλά ροκ κομμάτια που και που...

Η μονη λυση ειναι το κινητο σου. WEB radio απο κει ή MP3 και εισαι Οκ. Μη μου πεις οτι και το κινητο σου ειναι αρχαιο οπως το ραδιοκασετοφωνο σου και δεν εχει ουτε MP3 player ουτε internet. 8)

Waterfall-K είπε:
Η μονη λυση ειναι το κινητο σου. WEB radio απο κει ή MP3 και εισαι Οκ. Μη μου πεις οτι και το κινητο σου ειναι αρχαιο οπως το ραδιοκασετοφωνο σου και δεν εχει ουτε MP3 player ουτε internet. 8)
Καλά ισχύει,αλλά θα το παίξω oldschool και θα γράψω κασέτες... :P

Εχω να γραψω κασετα απο τα μεσα των 90s. Ρε τι τραβαγαμε μ'αυτες... :P

Ωραιες εποχες ομως.

Ασχετο, ακουγα πριν λιγα λεπτα τον γνωστο Γεωργιου στο RealFM, κανει διωρη εκπομπη καθε μερα 5 με 7 το απογευμα. Μιλαγε λοιπον με εναν ακροατη στον αερα, και ελεγαν για το νεο αλμπουμ των Deep Purple.

Ο διαλογος πηγε καπως ετσι:

Ακροατης: "ρε Γιωργο, ακουσες το νεο αλμπουμ των DP?"

Γεωργιου: "ναι ακουσα 2 κομματια."

Ακροατης: "τι να σου πω? Απο τοτε που εφυγε ο Lord, η μπαντα δεν..."

Γεωργιου: "ελα ενταξει, και τι εγινε? Ο Lord δεν ηταν και ο...Eric Burdon. Εννοω, δεν ηταν και ο Eric Burdon των Deep Purple, δεν εγινε και τιποτα που εφυγε. Εγω παντως που ακουσα δυο κομματια, μετρια πραγματα..."

Aχαχαχαχα, α ρε ειδημονα Γεωργιου...
mock.gif

DP3.png

Waterfall-K είπε:

Ωραιες εποχες ομως.

Ασχετο, ακουγα πριν λιγα λεπτα τον γνωστο Γεωργιου στο RealFM, κανει διωρη εκπομπη καθε μερα 5 με 7 το απογευμα. Μιλαγε λοιπον με εναν ακροατη στον αερα, και ελεγαν για το νεο αλμπουμ των Deep Purple.

Ο διαλογος πηγε καπως ετσι:

Ακροατης: "ρε Γιωργο, ακουσες το νεο αλμπουμ των DP?"

Γεωργιου: "ναι ακουσα 2 κομματια."

Ακροατης: "τι να σου πω? Απο τοτε που εφυγε ο Lord, η μπαντα δεν..."

Γεωργιου: "ελα ενταξει, και τι εγινε? Ο Lord δεν ηταν και ο...Eric Burdon. Εννοω, δεν ηταν και ο Eric Burdon των Deep Purple, δεν εγινε και τιποτα που εφυγε. Εγω παντως που ακουσα δυο κομματια, μετρια πραγματα..."

Aχαχαχαχα, α ρε ειδημονα Γεωργιου...
mock.gif

DP3.png
Χαχαχα,θεός ο Γεωργίου,μέχρι και τους DP έχει μελετήσει...Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ; :P

Το μόνο που θα χαρώ πάντως εάν γράψω κασέτες,είναι οτι ο,τι και να γράψω,θα το γράψω πάνω σε παλιά ελαφρολαικά τραγούδια που έχουν κάτι παλιοκασέτες σπίτ απο την εποχή της Χούντας,οπότε κομπλέ,αξίζει νομίζω! :P

Illuvatar είπε:
Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ; :P
Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...."
2894558.png

Για πολλες κλοτσιες, τεσπα...

Ο Γεωργιου απ'την αλλη ακουει πολυ Rock, Blues, Funk κλπ, ειναι και ο λογος αλλωστε που τον ακουω καθοτι ειμαι ασχετος με τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα και λοιπα καραγκιοζιλικια και γιατι τουλαχιστον η μιση του εκπομπη εχει ωραια μουσικη.

Πεταει ομως μερικες φορες και κατι "κοτρονες" και με τρελαινει... ;D

Γενικα εχει γελιο παντως και ακουγεται ευχαριστα και απο μη ποδοσφαιροφιλους.

Waterfall-K είπε:
Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...."
2894558.png

Για πολλες κλοτσιες, τεσπα...

Ο Γεωργιου απ'την αλλη ακουει πολυ Rock, Blues, Funk κλπ, ειναι και ο λογος αλλωστε που τον ακουω καθοτι ειμαι ασχετος με τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα και λοιπα καραγκιοζιλικια και γιατι τουλαχιστον η μιση του εκπομπη εχει ωραια μουσικη.

Πεταει ομως μερικες φορες και κατι "κοτρονες" και με τρελαινει... ;D

Γενικα εχει γελιο παντως και ακουγεται ευχαριστα και απο μη ποδοσφαιροφιλους.
O Γεωργίου τα ακούει αυτα?Εκ πρώτης όψεως πάντως δέν το κόβεις πολύ...

Φερνει πιο πολυ σε λαικο-σκυλα τυπο ε? Ε καμια σχεση, δεν ακουει καθολου Ελληνικα, ειναι παλιοροκας ο τυπος. SoulFunkοRockας, και στην εκπομπη του μπορει να ακουσεις απο Animals και S.R. Vaughan μεχρι Billy Cobham και Manfred Mann.

Να, για παραδειγμα, τωρα ακουω το αλμπουμ "Nightingales & Bombers" απο Manfred Mann's Earth Band κι αυτο γιατι μου τους θυμισε πριν λιγο ο τρελος παιζοντας ενα κομματι απο κει κλεινοντας την εκπομπη. ;D

Waterfall-K είπε:
Θυμάμαι ακόμα να παρατηρώ με περιέργεια τον αδερφό μου ,καθώς έτρωγα danonito, με το μολύβι στο χέρι να χειρουργεί την κασέτα.Την επόμενη μέρα είπα τις νέες λέξεις που έμαθα στο σχολείο.  ;D ;D ;D

Ποιον Γεωργίου ρε παιδιά;...τις καλύτερες ατάκες τις λέει(δεν ξέρω αν συνεζίχει) ο Καρατζαferries...παίζει κάτι vintagies σχολιάζοντας παράλληλα...άλλο πράγμα.  ;D

Μ'αρεσει ρε Stoner Jackass που απαντας γρηγορα. Μονο με 7 μερες καθυστερηση... ;D

Να περιμενουμε σχολιο για το νεο βιντεοκλιπ των DP κατα τις 24-25 Μαϊου? :P

Ωραίο το κλιπ. Έχω μία μόνο ένσταση. Τα μπαζαμπούγκας της καλόγριας θα έπρεπε να είναι πολύ πολύ μεγαλύτερα.

Εγω εχω δυο ενστασεις. Η μια ειναι αυτη που εχεις και συ ;D και η αλλη ειναι οτι επρεπε να κανουν ενα κλιπ με αλλο τραγουδι(α) απο το αλμπουμ. Τα δυο (edited) Singles που εχουν κυκλοφορησει και τωρα το παραπανω κλιπ που θα βγει και σε Single ειναι πολυ radio-friendly. Δεν ειναι ασχημα βεβαια, αλλα τα "γκαζια" ειναι αλλου. A Simple Song /Out Of Hand / Above And Beyond / Apres Vous / Uncommon Man / Blood From The Stone κλπ.

Δεν μπορω και να ανεβασω και τιποτα στο youtube να ακουσουμε, οσοι ανεβαζουν κατι τρωει σβησιμο εντος λιγων ωρων... >:(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back