- Πόντοι
- 1,058
Σ'ευχαριστώ πολύ!!Τα vids στο youtube τα έχω δει όλα,απλά ήθελα κάτι με καλή ηχητική ποιότητα,για να ακούσω τις πινελιές του παικταρά του Joe!!
Δε θα πω τίποτε άλλο, διότι το thread είναι δικό σου..Waterfall-K είπε:Μη μου πεις οτι το αγορασες πριν απο μενα... ???
Oχι που θα λεγες τιποτε αλλο! ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Αυτη η μπαντα ηταν και παραμενει φαινομενο.
It's not my fault. Αφου ειναι... ;Dgvour είπε:Oχι που θα λεγες τιποτε αλλο! ;D ;D ;D
O Petrucci ειναι τεραστιος, αλλα δεν ειναι Morse. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να παιξει αυτα που εχει παιξει και συνεχιζει να παιζει ο Morse (που ειναι μια απο τις επιρροες του) εκτος Rock.Σήμερα σιγουρεύτηκα ότι προτιμώ τον Morse,γιατί ενώ ξέρει καντάρια μπάλα,γράφει ΚΑΙ γ*** τις μελωδίες και δεν κάνει αγώνα δρόμου συνεχώς όπως ο Petrucci,τον οποίο επίσης εκτιμώ πολύ.
+1Waterfall-K είπε:Μη ξεχναμε οτι ο Morse ηταν, και ακομα ειναι, κυριως ενας JazzRock/Fusion κιθαριστας, απο τους πλεον κορυφαιους μαλιστα. Το οτι ειναι και κιθαριστας των Deep Purple ειναι μια αλλη ιστορια.
Αποδειχτηκε καλο και γι αυτον και για την μπαντα και για μας.