Οκ δεν σχολιάζω ήχο, ηχογράφηση και λοιπά γιατι θεωρώ ότι είναι σε αρχική μορφή ακόμα το κομμάτι και δουλεύεις σύνθεση. Επομένως θα ασχοληθείς αργότερα με αυτά.
Προσωπική γνώμη είναι ότι εγώ στη θέση σου θα έπιανα απο την αρχή το κουπλέ. Θα σχεδίαζα μια μελωδία που όσο μου επιτρέπουν οι στίχοι θα οδηγούσε γραμμικά καλύτερα προς το επόμενο οργανικό μέρος. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να το ξανακούσω. Η μελωδία θα σε οδηγησει και προς άλλες αρμονικές λύσεις. Το άρπισμα ειναι κάπως περιεργο και στα δικα μου αυτιά αλλά δε θα το πειραζα πριν φτιαξω τα παραπάνω.
Το λέω γιατι απο το 2:19 και ύστερα εχεις μια μελωδια με συνοδεια που αποκτά μια κινηση που προηγουμενως δεν υπαρχει στο κομμάτι.
Για το οργανικο μέρος, εννοώ ότι αυτο το τμήμα που μεσολαβει αναμεσα στα δυο κουπλε πρέπει να φέρνει μια διαφοροποιηση και καποια ενταση. Δε θυμαμαι τώρα τι αρμονικη ακολουθεία χρησιμοποιησες γιατι το ακουσα δυο φορες το κομμάτι πριν κανα 2 ώρες, αλλά η μελωδια που θα παιξεις στην κιθάρα πρεπει να ειναι σαφής, οργανωμενη και statement όσο και οι στοιχοι σου. Έτσι ώστε δεν θα θεωρηθει ακριβως σολο αλλά τμήμα της σύνθεσης που ενώνει δυο κουπλε.