kaγμακηςεχει κανεις καμια danelectro, η τουλαχιστον αν εχει παιξει με καμια??αναφερομαι στα reissues που βγαινουν τωρα.
υπαρχει κανενα μαγαζι στην ελλαδα που να εχει danelectro?
και μια φωτο...
![]()
και αυτη ειναι η DC3 του Page εννοω
kaγμακηςεχει κανεις καμια danelectro, η τουλαχιστον αν εχει παιξει με καμια??αναφερομαι στα reissues που βγαινουν τωρα.
υπαρχει κανενα μαγαζι στην ελλαδα που να εχει danelectro?
και μια φωτο...
![]()
DC59 (3021) θες να πεις ,η DC3 ειναι προσφατο reissue με 3 μαγνητες , του Page ειχε δυο μαγνητες (μαλιστα δεν ηταν original αλλα αποτελουνταν απο τα κομματια δυο dc του 59 & ειχε αλλαξει και τη γεφυρα με μια badass)kaγμακης
και αυτη ειναι η DC3 του Page εννοω
Καθένας με τον πόνο του αλλά....Superfunk είπε:παντως μολις εβγαλαν σε επανεκδοση και την περιζητητη 63
http://www.danelectro.com/guitars_main.html
Ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις? Και με τι εξοπλισμό περίπου παίζεις?jumerang είπε:Την πήρα πρόσφατα! Έχω παίξει 2 λάιβ μ'αυτήν, κάποιες λίγες πρόβες και ακόμα δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη... Πάντως μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ελπίζω να μη βγω ψεύτης στο μέλλον, αλλά μέχρι στιγμής αισθάνομαι σα να έχω πάρει με 200 ευρώ μια κιθάρα κατηγορίας 600-700... Οψώμεθα!
απο το ξυλο παντως πιο γερο ειναι & σιγουρα δεν σκεβρωνει...,οι χιλιαδες Dano των 50s που ζουν ακομα το επιβεβαιωνουν....π.χ. απο αντοχη τι λεει? Τι ειναι αυτο το masonite, αξιοπιστο υλικο η... θελει δεουσα προσοχη η κιθαρα για να μην σου μεινει στο χερι?
gain δεν εχουν οι κιθαρες,οι ενισχυτες και τα πεταλια εχουν,οι μαγνητες της ειναι υπεροχοι και εχουν εναν απο τους χαρακτηριστικοτερους καθαρους ηχους.Οι μαγνητες τι λενε? Ηχος? Gain? (π.χ. ρωταω για ηχο μιας και αυτην την κιθαρα την εχω ακουσει κυριως μεσα απο τους δεοντως "μεροληπτικους" Vox των '60s) απο playability?
οι καινουργιες Dano εχουν "κανονικο" μεταλλικο καβαλλαρη με individual saddles,αλλα και ο ξυλινος καβαλαρης ειναι μια χαρα,το Truss Rod παντως κρυμμενο δεν ειναι μια χαρα το βλεπεις ;D (αν βγαλεις το μπρατσο)Πόσο δύσκολο ήταν το setup με τον ξύλινο καβαλάρη και το κρυμμένο truss rod? Ποιο μοντέλο είναι αυτό?
Ε,καλα οχι και πανακριβες με $600-$1000 βρισκεις ανετα.πέρα απο τις original πανάκριβες συλλεκτικές made in USA