Danelectro 56u1 through a pocket pod

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
λοιπον σημερα που ειχα λιγο χρονο εκατσα κ ηχογραφισα μερικα πραγματακια με την καινουρια μου Danelectro 56u1.

το παρακατω track εχει διαφορα στυλ αλλα ολα ειναι πανω κατω σε τι μπορει να παιξει η κιθαρα(δεν εβαλα δλδ καμια thrashia! :P)

η κιθαρα ειναι φτιαγμενη απο mansonite(http://en.wikipedia.org/wiki/Masonite) το σωμα κ maple με rosewood το μανικι. εχει μονο εναν Lipstick μαγνητη ενα volume k ενα tone. To nut ειναι απο αλουμινιο η γεφυρα ειναι βιδωμενη με τρεις βιδες στο σωμα κ για suddles εχει ενα κοματι ξυλο απο rosewood.

Η ηχoγραφισει εγινε σπιτι στο Pc με ενα pocket pod.

http://www.box.net/shared/6r1mwtaos8

φωτογραφιες θα εχετε πολυ συντομα! ;D

Υ.Γ. μην κραξετε οτι νανε παιζω.... ;D :P

να κ μερικες φωτο με σκια εμενα κ τον φωτογραφο! χαχαχ

Hey Joe... Ωραίος!!! Αν και στον Koch ακούγεται αλλιώς... :)

Κατατοπιστικοτατο κλιπ. Μπραβο!!!

εχω εμπειρια απ το αδερφακι της, με τους 2 μαγνητες και γενικα δηλωνω φαν των danelectro!!

υ.γ. παροτι δεν ειχα σε μεγαλη εκτιμηση το pod, το κλιπ σου με προβληματισε :D

mscmkr είπε:
Hey Joe... Ωραίος!!! Αν και στον Koch ακούγεται αλλιώς... :)
εννοιτε ρε! αλλη φαση η λαμπα λεμε!

Κατατοπιστικοτατο κλιπ. Μπραβο!!!

εχω εμπειρια απ το αδερφακι της, με τους 2 μαγνητες και γενικα δηλωνω φαν των danelectro!!

υ.γ. παροτι δεν ειχα σε μεγαλη εκτιμηση το pod, το κλιπ σου με προβληματισε :D
thanks!

to pod για χαβαλε στο σπιτι κ για καμια ηχογραφισουλα ειναι μια χαρα!

εγω το χρησιμοποιω κιολας για μερικα ακουστικα live οταν βαριεμαι να κουβαληω πολλα πραγματα! :P

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ τελικά!

2.jpg

Η κιθάρα για value for money και ήχο παίρνει 10+++!!!

Η κατασκευή έχει διάφορες ατέλειες ειδικά το αυτοκόλλητο γύρω γύρω δεν φαίνεται να κρατάει και πολύ! Όταν άνοιξα το καπάκι από πίσω έπεσαν έξω 2 κιλά ροκανίδια!  ;D Αλλά όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν όταν ξέρεις ότι έδωσες τόσα λίγα λεφτά για τόσο απίστευτο ήχο! Μονοδιάστατο μεν αλλά με @@

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να τα χαίρεστε τα μωράκια σας bluezlick και fleamail. Είναι πανέμορφες κιθάρες! Πρόσφατα είδα φευγαλέα το Mothership των Led Zeppelin και σε κάποια κομμάτια ο Μήτσος ο Σελίδας παίζει onstage μια Danelectro αλλά επειδή το είδα πολύ φευγαλέα δε μπορώ να σας διαφωτίσω για το μοντέλο (ναι, είναι γνωστό ότι εκτός από τις Lew Paul και το διπλο ταυράκι χρησιμοποιούσε στο studio και danelectro αλλά και τέλε, απλά δεν είχε τύχει να τον δω ποτέ στη σκηνή με κάποια άλλη κιθάρα εκτός των δύο πρώτων που ανέφερα).

Κάποια στιγμή σκεφτόμουνα να πάρω κι εγώ ένα Pocket Pod αλλά δεν το έκανα. Παρ' όλ' αυτά δε θα ήταν αποτυχημένη αγορά από ότι "ακούω" από τον bluezlick.

εισαι ωραιος fleamail. εχουμε την ιδια κιθαρα, πιά.

είναι όντως ερωτευσιμη. και για 200 ευρώ? την παντρευεσαι κιολας.

Ωραίος ήχος. Πρώτη φόρα τις ακούω τις κιθάρες αλλα πρέπει να τα σπάνε. Ωραίο παίξιμο μου άρεσε πολύ η μπλουζιά που βάρεσες. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Δεν μου άρεσε τόσο το πως ακοθγόταν με το delay.

electric_wizard είπε:
Να τα χαίρεστε τα μωράκια σας bluezlick και fleamail. Είναι πανέμορφες κιθάρες! Πρόσφατα είδα φευγαλέα το Mothership των Led Zeppelin και σε κάποια κομμάτια ο Μήτσος ο Σελίδας παίζει onstage μια Danelectro αλλά επειδή το είδα πολύ φευγαλέα δε μπορώ να σας διαφωτίσω για το μοντέλο (ναι, είναι γνωστό ότι εκτός από τις Lew Paul και το διπλο ταυράκι χρησιμοποιούσε στο studio και danelectro αλλά και τέλε, απλά δεν είχε τύχει να τον δω ποτέ στη σκηνή με κάποια άλλη κιθάρα εκτός των δύο πρώτων που ανέφερα).

thanks man! ;D ;)

Y.Γ.

τωρα που την εχω με 12αρες χορδες(για slide) θα ηχογραφησω παλι.

re c fleamail γραψε κ εσυ τπτ! ;D

fleamail είπε:
Όταν άνοιξα το καπάκι από πίσω έπεσαν έξω 2 κιλά ροκανίδια!
ρε σ Fleamail ανοιξα κ εγω χτες το καπακι πισω για να βρω τπτ ροκανιδια αλλα κ γενικα να δω τι παιζει.

ρε σ η κιθαρα ειναι το σκαμανη μεσα που ειναι σχεδων semihollow!

xaxaxaxaxa

φελαράκι ναούμ σε θυμάμαι με το πόντ το γκαμάτο το δωρένιο κ τώρα που θελω εφεδάκια μπορεί να πάρω έναν πολυεφέκτορα απο τον παπουφάνκ αν το βρεί κ έχω απορία αν αυτά τα μαραφέτια έχουν true bypass για να χρησιμοποιήσεις τον ήχο του ενισχυτή-καμπινας δικιά σου κ απ' αυτά μονο εφέ.

Γενικά άκουσα μια γνώμη απο τύπο που δουλεύει με πολλα μηχανάκια πολλά χρονια κ λέει οτι θα μου μαμήσει τελείως αυτό τον ήχο που έχω τώρα κ μόνο που θα παρεμβάλεται ανάμεσα στην κιθάρα κ τον ενισχυτή.

Ισχύει κάτι τέτοιο παιδιά,μπλουζολύκε,παπούλη-εμπειρια(φάνκ)??????

Δεν είναι αυτό να το κάνεις bypass... Χρησιμοποιείς γκάζι από κει και εφέ από το ίδιο... Τι το θέλεις εσύ ωρέ τρίγκα ναούμ; Pont geia tzaz kalo ala metal leei mou exei pei kolitos gamaei!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για να έχω εφέδια το θελω ρε.Να μην έχω ξεχωριστά πετάλια κ 500 καλώδια κ βάρος κ όγκος.Σίγουρα είναι καλύτερα τα πετάλια που σχεδιάζονται για ένα πράμα μόνο κ ίσως είναι κ αναλογικά αλλα αμα κανεις δουλειά κ με πολυεφέ δε σε χαλάει.

Γι αυτο ρωτάω αν γίνεται να απομονώνονται όλα τα άλλα που χει κ να περνάει η κιθάρα με το ρεβέρμπ απο ενα ποντοειδές μηχανάκι κ να πάει όσο το δυνατον πιο καθαρή κ καλή στον ενισχυτή.

Κ παλι να μου πεις ποσο πολύ θα αλλάζει ο ήχος κ θα χω επιπτώσεις κ αλλοιώσεις στον τωρινό ήχο.Στρατοδιονυσίου κ τελεκάντρι πάντως δεν θα ναι οπότε διπλό μαγνήτη κ σκαφοσκασιμο μεγάλομπουκωμένο μεσαίο θά χω δε μπορεί.Για αρχή οσπου να μαζέψω λεφτό σίγουρα θα κάνω κάτι.Ποιός ξέρει μπορει θα εθιστώ στον μικροτζίπι τζαπάνο κ να τον λιώσω κ να αφήσω την κεφάλα φεντεροριβέρμπα.

Τα λες και καλά εσύ, γκαμώτοσου.... Τέλος πάντων, πάαινε να ακούσεις κάνα πόντιο, και αν σ' αρέσ', πάω πάσο, αλλά γενικά να ξές θα υπάρχουν αλλοιώσεις στον ήχοσ'...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back