Για τον DG λοιπον ...
Και εγω δεν βλέπω κανένα λόγω ύπαρξης μιας DG signature κιθάρας, εκτός φυσικά απο το γεγονός ότι κύριος σκοπός της Fender και του DG είναι να βγάλουν επιπλέον χρήματα, κάτι που δεν είναι κακό.
Ετσι όταν είδα την ανακοίνωση αρχισα να σκέφτομαι διάφορες "θεωρίες συνομοσίας" όπως το γεγονός οτι ενω ο DG παίζει για χρόνια με μια CAR με EMG μαγνήτες αλλάζει κιθάρα και πάει σε μια "παλιά και αγαπημένη" και που είναι classic κατα κάποιο τρόπο.
Μια signature με EMG μαγνήτες δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρξει γιατί η fender θα έπρεπε να αγοράζει EMG μαγνήτες, κάτι που δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να κάνει και που πολλοί δεν συμπαθούν ιδιαίτερα (τους emg εννοώ) άρα περιορίζει τους πιθανούς αγοραστές.
Ετσι "εμφανίζεται" ξαφνικά μια all time classic κιθάρα με μαύρο pickguard και maple neck, κάτι που την κάνει μοναδική και διακριτή ως η blackie του DG και ταυτόχρονα είναι μια κλασική strat με πολύ περισσότερους πιθανούς αγοραστές.
Παράλληλα ο DG εμφανίζεται στο
50th Anniversary Fender Stratocaster
Και η προετοιμασία των πιθανών αγοραστών (βλέπε καμπάνια marketing) έχει αρχίσει.
Ας σκεφτεί κανείς ποσοι μόνο απο το Noiz έχουν ή θα αποκτήσουν μια κιθάρα σε εμφάνιση blackie !!! μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της επιρροής που έχει αυτός ο καταπληκτικός κατα την γνώμη μου κιθαρίστας.
Εγω θα είμαι ένας απο αυτούς πάντως γιατί πραγματι είναι κούκλα.