καλο θα ηταν αν θελεις να δωσεις πληροφοριες οπως ειναι το κινητο τηλεφωνο ή το e-mail να το κανεις με προσωπικο μηνυμα και οχι δημοσιαnikosvaiou είπε:Γεια σου φιλε μου...
Εγω εχω 3 μπασα του Αντωνη Παπαδοπουλου και τωρα περιμενω το τεταρτο.... Ο Αντωνης ειναι και γ*** τους μαστορες και γ*** τα ατομα και παρα πολυ σηζητισημος...Για να βοηθησω την κατασταση το τηλ του 6977148071.
Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι θα παθεις πλακα με τα οργανα του και ποιοτικα και ηχειτικα... Ελπιζω να βοηθησα καπως
ναι.....δεν βρισκω κανενα λογο να μην μπορει να στο κανει.....αλλα γιατι να ψαχτεις με οργανοποιους και να μην βρεις ετοιμο μπρατσο και να το κουμπωσεις επανω ? τοσο εξειδικευμενο ειναι αυτο που θελεις να κανεις ? λιγοτερα χρηματα θα σου στοιχησει νομιζωmustrofas είπε:ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις παίδες.θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη επειδή ειμαι παντελώς άσχετος από χαρακτηριστικά οργάνων μπορώ να φανταστώ να του πάω αυτό που έχω τώρα και να του πώ πχ την ταστιέρα υην θέλω έτσι όπως και εδώ ε?
Αν δεν ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι θες,μαγνητες,ηλεκτρονικα,ξυλα,διαστασεις,αποσταση ταστων,κλειδια κλπ κλπ ΜΗΝ παρεις απο κατασκευαστη...mustrofas είπε:ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις παίδες.θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη επειδή ειμαι παντελώς άσχετος από χαρακτηριστικά οργάνων μπορώ να φανταστώ να του πάω αυτό που έχω τώρα και να του πώ πχ την ταστιέρα υην θέλω έτσι όπως και εδώ ε?
warwickplayer είπε:Αν δεν ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι θες,μαγνητες,ηλεκτρονικα,ξυλα,διαστασεις,αποσταση ταστων,κλειδια κλπ κλπ ΜΗΝ παρεις απο κατασκευαστη...
οπως και να χει πολυ καλα μπασα που πρεπει να δεις και ειναι full custom ειναι και αυτα
http://www.humanbase.de/
Τα οποια εισαγει αυτος
www.guitars.gr
Απαντησε μας τις ερωτησεις για να σε βοηθησουμε
α.Δηλαδη θες τρεις μαγνητες?p j h?
β.Τα 26 ταστα γιατι ακριβως τα θες?
γ.Τι μουσικη θες να παιξεις?
δ.τι μπασο εχεις και θες να το βελτιωσεις
ε.τι ξυλα θες να φορεσει?
ζ.Ηλεκτρονικα?Μαγνητες
Αυτό το επιχείρημα είναι μέσα στα Top 5 από εδώ και πέρα :mustrofas είπε:β.22 θέλω αλλά δεν με βολεύει τόσο εύκολα άμα έχει μόνο 22 να παίζω τόσο χαμηλά ενώ άμα έχει 26 θα μπορώ πιο εύκολα να παίζω μέχρι τα 22.
+1 σε οτι λεει ο απο πανωfunky_bassman είπε:Αυτό το επιχείρημα είναι μέσα στα Top 5 από εδώ και πέρα :
Κράτα το Esp Custom και σε 2-3 χρόνια θα κατασταλάξεις περισσότερο στο τι ακριβώς θέλεις! Το να λες ότι δεν σε βολεύει ως λύση έχει μόνο 2:
ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ!
warwickplayer είπε:Απαντησε μας τις ερωτησεις για να σε βοηθησουμε
α.Δηλαδη θες τρεις μαγνητες?p j h?
β.Τα 26 ταστα γιατι ακριβως τα θες?
γ.Τι μουσικη θες να παιξεις?
δ.τι μπασο εχεις και θες να το βελτιωσεις
ε.τι ξυλα θες να φορεσει?
ζ.Ηλεκτρονικα?Μαγνητες
α.τετοιο configuration πρωτη φορα ακουω.α.ναι
β.22 θέλω αλλά δεν με βολεύει τόσο εύκολα άμα έχει μόνο 22 να παίζω τόσο χαμηλά ενώ άμα έχει 26 θα μπορώ πιο εύκολα να παίζω μέχρι τα 22.
γ.stoner/rock
ε.τώρα έχω ένα esp custom
δ.σώμα maple μπράτσο maple ταστιέρα rosewood
ζ.μαγνήτες και ηλεκτρονικά θέλω από rickenbacker
warwickplayer είπε:α.τετοιο configuration πρωτη φορα ακουω.
Αυτο που ισως θες και απλα δεν ξερεις πως το λενε ειναι το εξης: mudbucker p j
κατι τετοιο δηλαδη
http://www.ninestonering.com/craig/redtribsb2/redtribsb2.htm
β.26 ταστα για να παιζεις 21 δεν ειναι λογικη....η λογικη ειναι αν εχεις 26 ταστα να ψαξεις ενα τροπο να παιξεις με 30!!!
γ,δ,ε,ζ:Παρε rick!!!Ιδια λεφτα θα σου βγει με ενα custom οργανο