- Πόντοι
- 18
Για να επανέλθω στο θέμα DAW θα ρίξω στο παιχνίδι και το αγαπημένο μου REAPER
για ξαναδιάβασε το τίτλο του θέματος...kostas_six είπε:Για να επανέλθω στο θέμα DAW θα ρίξω στο παιχνίδι και το αγαπημένο μου REAPER
....Παρασύρθηκα από αυτά που διάβαζα ;D....αποσύρω την πρόταση λοιπόν....marathon είπε:για ξαναδιάβασε το τίτλο του θέματος...![]()
Με κάλυψες πριν καν ρωτήσω ..λες και απάντησες για μένα.. Γιατί πήρα και το a300pro το απόγευμα θα είναι σπίτι μου βασικά και άκουγα ότι στο cubase θα χαθώ.. Θέλει ψάξιμο...cyclops είπε:Μπορεί το Cubase να έχει το όνομα, αλλά το Sonar έχει τη χάρη. Ιδίως το X2 που δουλεύω τελευταία είναι όλα τα λεφτά. Αν δουλεύεις πολύ με MIDI-based data (εξωτερικά synths ή VST instruments), τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα εκεί που πρέπει, και όσο λεπτομερειακά θες όταν φτάνει η ώρα της επεξεργασίας, η οποία γίνεται με χειρουργική ακρίβεια. Ό,τι βολεύει τον καθένα βέβαια, αλλά προσωπικά το Sonar ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο που θέλω εγώ να δουλεύω. Και όπως ειπώθηκε ήδη, το συνοδευόμενο υλικό (instruments + FX) είναι premium.
ερχόμουν να γράψω το ίδιο αλλά φοβόμουν την αντίδραση του από κάτω σουkostas_six είπε:Για να επανέλθω στο θέμα DAW θα ρίξω στο παιχνίδι και το αγαπημένο μου REAPER
...και το Garageband ρε παλικάρια είναι καταπληκτικό και δωρεάν...αλλά δεν ρωτάει αυτό ο ΟΡ...πώς να το κάνουμε!!!!. ;D ;D με το ζόρι? 8) Συγκρίνει 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....ipbass είπε:ερχόμουν να γράψω το ίδιο αλλά φοβόμουν την αντίδραση του από κάτω σου
δεν ξέρω αν υπολείπεται σε κάτι το Reaper αλλά είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο και μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με $60 (καμία διαφορά με την ακριβή license)
+1marathon είπε:Συγκρίνει 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
όχι βέβαια...αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα που γίνονται εδώ μέσα...ipbass είπε:πήρα θάρρος από την ερώτηση του expired λίγο πριν. δε νομίζω ότι χαλάμε το τοπικ.
+1marathon είπε:αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα που γίνονται εδώ μέσα...![]()
Έχω την 64βιτ έκδοση σε 64βιτ παράθυρα 7. Γιατί κάποιες φορές ακόμα και μετά από ώρες πάω να γράψω κάτι στο φόρουμ και μου βγάζει ένα σφάλμα για την ip και ότι έστειλα πρίν 60 δεύτερα μπλά μπλά και δεν μπορώ να στείλω τίποτα;cos_dr είπε:Ποια εκδοση του sonar 6 εχεις εγκατεστημενη, την 32bit η την 64bit?