Cubase se-sx2

harisexp

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γνωριζετε αν το cubase se περιλαμβανει πληρως τις λειτουργειες του sx2;

Επισης μια αλλη ερωτηση ,πως ενεργοποιηται το direct monitoring απο το

Device setup--vst multitrack? (sx2)

όχι δεν υποστηρίζει πλήρως το se το sx2

στο κανάλι που έχεις φτιάξει κοίτα εκεί που του δίνεις το όνομα, τους αυτοματισμούς και που το οπλίζεις για την ηχογράφηση, 1 κουμπάκι σαν μικρό ηχείο. Το πατάς και λογικά θα είσαι έτοιμος

Παταω το ηχειακι αλλα δεν γινεται τιποτα.

Επισης ξερεις τι σημαντικες λειτουργειες εχει λιγοτερες το se απο το sx2?

Κοίτα στον μίκτη το τελευταίο κανάλι. Λέγεται οντισιον. Πάτα από κει το ηχείο και φτιάξε την στάθμη του με το φειντερ, μπας και είναι τέρμα χαμηλά.

Οι διαφορές απόσο θυμάμαι έχουν να κάνουν με τον αριθμό οντιο καναλιών ανα προτζεκτ (48 μέγιστα αν θυμάμαι), πόσα ινσερτ και σεντ εφε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά κανάλι και δεν θυμάμαι αν έχει όλα τα εφε που έχει το sx. Γενικώς είναι η εισαγωγική μορφή του sx αλλά και του 4 (στην περίπτωση του se3)

Aυτο το audition που ακριβως βρισκεται δεν το βρηκα.

Μηπως η saffire δεν υποστηριζει direct monitoring;

Δεν παίζει ρόλο η κάρτα για να εμφανίσει το cubase το audition κανάλι.

Στον μίκτη κοίτα τέρμα δεξιά. Πρέπει να είναι δίπλα στο μαστερ κανάλι.

Καλά άκυρο. Μονιτορ λέγεται το κανάλι....

Σορυ :oops: :oops:

Ανοξα τα mixer 1-2-3 το 3 εχει τερμα δεξια ενα καναλι που λεγεται BUS

αυτο δεν εχει καποιο σχημα ηχειου εκει.

Παλια μου φαινεται οτι ειχα ανοιξει απο το file το Preferences και εβαλα την επιλογη tape machine και ειχε ενεργοποιηθει η τελος παντων ειχα κανει μια

ενεργεια αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν.

Διάβασε στο μανουαλ τι λέει για μονιτορ και θα το βρεις. έχω να ασχοληθώ με αυτό πάνω από 2μηνο, οπότε μπορεί και να έχεις δίκιο

άσχετο αλλά τι εννοείς άνοιξες το μιξερ 1-2-3;

πως ενεργοποιηται το direct monitoring απο το

Device setup--vst multitrack? (sx2)
ωχ τώρα είδα το direct monitoring. Δλδ θες να ακούς απλά τον ήχο που ηχογραφείς χωρίς την επίδραση των εφέ που του έχεις πετάξει στο κανάλι (πχ αν βάλεις το gr) ή να ακούς και την επίδραση των εφε;

Συγνωμη για την καθηστερημενη απαντηση λογο προβληματος συνδεσης.

Βασικα οταν παιζω θελω να ακουω τον ηχο μεσο audio καναλιου και να

μπορω να ακουω τα εφφε πριν την ηχογραφηση.

Απο οτι ξερω αυτο γινεται οταν ειναι ενεργοποιημενο το direct monitoring

αλλα πως;

εγώ ξέρω ότι στο direct monitoring ακούς το σήμα που βάζεις στην κάρτα δίχως την επίδραση των εφε και φτιάχνεται μέσωτης κάρτας και μιας επιλογής του cubase. Το απλό monitoring είναι αυτό που λες.

Τράβα στο οντιο κανάλι και εκεί που είναι το κουμπί για να οπλίσεις το κανάλι για την ηχογράφηση, εκεί πρέπει να είναι και το μικρό ηχειάκι που σου λέω (αν αφήσεις το ποντίκι από πάνω θα γράψει μονιτορ). Το πατάς και δουλεύει.

Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό ρίξε μια ματιά στο μανουαλ και κοίτα όπου λέει περί μονιτοριγκ

Απαντήσεις

Trending...

Back