cubase Cubase 12 Rent to Own στο Splice

Μπορεί να είναι και ψώρα μεταξύ γερμανικών εταιριών, γιατί και το στούντιο 1 της πρισόνους είναι στην πλατφόρμα, βλέπω και διαφήμιση κάνε συνδρομή σπλάις και δώρο το άμπλετον λάιτ. (οκ, το άμπλετον λάιτ και πού δεν είναι, στο σκλαβενίτη να πας να πάρεις μέριτο νσ σιδερώσεις εχει καρτελάκι άμπλετον λάιτ απάνω δώρο. Σώνει. Φτάνει.)

Οπότε, μπορεί να είναι κάποια γερμανική αγκύλωση, ξέρω γω; Να βλέπουν στα αναλύτικς ότι ένα ποσοστό των χρηστών του κιουμπές δουλεύει σπλάις, και σου λέει δεν πάμε, μπας και μας αγοράσουν κι άλλοι; Δεν ξέρω. Πάντως, από τη στιγμή που δεν έχει φρι σπλάις, και είναι στην ουσία ίσα η δόση με τη συνδρομή, μιλάμε για επιτόκιο... 100%. Αλλά δεν είναι τοκογλυφία, γιατί αγοράζεις λούπες! 1!ενα!1!!

Και για να επανέρθω στην προηγούμενη συζήτηση, με 10 ευρώ το μήνα αποστέλλω εβδομαδιαία ένα πακέτο καρέλια φίλτρο (άδειο), που έχει σημειωμένες απάνω εγγυημένες επιτυχίες. Δείγμα δωρεάν:

- IIm7, Vsus4/7, V7, V7(b5), I7(!)

- Imaj, I(b5)7, Imin6, V/3

Υπόσχομαι(,) δε(,) θα δείτε προκοπή. 

Δείγμα δωρεάν:

- IIm7, Vsus4/7, V7, V7(b5), I7(!)

- Imaj, I(b5)7, Imin6, V/3

Υπόσχομαι(,) δε(,) θα δείτε προκοπή. 

Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο 2ο δείγμα.

Και το πακέτο είχε τσιγάρα μέσα.

Είσαι απατεώνας ρε.

Αααα δε θέλω παράπονα, ήδη από 10 ευρώ πήγες 10-3,80=6,20!

Το επόμενο το θέλω σε πακέτο cohiba.

Να αξίζει τον κόπο δηλαδής.

Και μην γράψεις πάλι Imaj, IV, IVmin, Imaj.

Τρεις φορές μου το έχεις στείλει μέχρι τώρα ασούμε.

Εγώ με 10 ευρώ το μήνα είμαι εύκαιρος. Αλλά μην περιμένεις τίποτα συνθέσεις σοβαρές αρχηγέ. Κανα δύο αρμονικές αλυσίδες εκεί να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, ίσα για να ξαναβγούμε.?
έχεις δει κανέναν να κονομάει τελευταία με σοβαρές συνθέσεις?

Αυτά είναι για ρομαντικούς. χαχαχαχαχχαχαχα?

Trending...

Νέα θέματα

Back