cubase Cubase elements AI⁹ stereo record mono output

Θα συμφωνήσω με όλα όσα έγραψες πλήν αυτού. Και δεν αναφέρομαι στο hardware. Αλλά στο software. Πρέπει να αναβαθμίζονται τα plugins διότι εξελίσσονται. Σε παλιότερο φετινό post μου είχα θέμα με την Arturia η οποία και  φούλ έκδοση αγορασμένη είναι και χρειαζόταν 3 ειδικά update, 2 της εταιρίας και 1 του προγραμματιστή για να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία.

Κατά τα άλλα...κλαίμε που ενώ αγοράζουμε τεχνολογία, η τεχνολογία μας καθυστερεί μέχρι να βρει τον δρόμο που θέλουμε συναρτήσει του εξοπλισμού μας.

Υ.Γ. Ότι λειτουργεί φυσικά, δεν το πειράζουμε. |(με εξαιρέσεις πάντα)

....έχει αρχίσει να πηγαίνει " αλλού" το νήμα..
Ναι , αλλου παει, και το σταματαω εδω.

Απλα ενούσα, ότι ΑΝ μου δουλευει ενα plug in.....γιατι να το εξελίξω;

Θα ναι καλλίτερος ο νεος κομπρέσοορας;;;;; Μπορει,

Αλλα αν ειχαμε εναν hardware θα τον αλλάζαμε καθε 5 χρόνια;

Γνώμη μου, γενικα μιλάω, όχι για εσενα, τα εργαλεία που υπάρχουν (plug ins π.χ) , ακόμα και από το 2004.....είναι άριστα , αν μαθουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστα.,

Η Αναβαθμιση πιστευω ότι καλυπτει άλλες αναγκες, αναγκες αγοράς ή πειραματσιμού, παρά ουσιαστικά μουσικές.

Δεν θα μας κανει καλλιτερους μουσικα μια αναβαθμιση, (νταξ ισως σε κανει πιο ορεξατο) ουτε και σαν γενικο μουσικό αποτελεσμα (μιλαμε για digital ούτως ή άλλως)........και για μουσική, που παραμενει σε επίπεδο format (.wav) σταθερό εδω και δεκαετίες.

Τωρα αν μιλαμε για video....για SD/HD......4k......8k....εκει αλάζουν τα δεδομένα.

Τωρα αν μιλαμε για video....για SD/HD......4k......8k....εκει αλάζουν τα δεδομένα.
Προσωπικά εκεί είμαι εδώ και κάποια χρόνια. Μουσική για εικόνα. 

Τα updates, χρειάζονται. 

Πάντως ευχαριστώ όλους εκτός της Steinberg που για 3η ημέρα αγνοείται η απάντησή της.

Μείνετε υγιείς.

Θυμάμαι όταν είχαν βγεί τα Windows 10. Περίμενα τουλάχιστον ένα καλοκαίρι, μέχρι να αναβαθμιστούν τα πάντα από πλευράς Microsoft αλλά και εταιρειών hardware, για να μπορέσω να πω πως δουλεύουν σωστά τα μηχανήματα. Οι ασυμβατότητες ήταν στο full.

Trending...

Νέα θέματα

Back