Κοιτα, ο μονος τρόπος να μαθεις πραγματα, είναι αυτός....το
Trial and error.
Όρεξη να χεις, και σαι όλη μερα με ενα κατσαβίδι και να ξεκοιλίαζεις Pc.....και να δοκιμάζεις drivers απο το driverscollection dot com.
Το κανω και αυτό......αλλά όχι με το main audio pc......
Πετάξου στο πιο κοντινο σημειο ανακύκλωσης / e-waste της περιοχής σου και θα βρεις θυσαυρούς να φορτωσεις και να χειρουργήσεις....
πραγματικά χρησιμοποιώ ένα pc είτε με δύο λειτουργικά είτε με ένα από το 2003 αν θυμάμαι καλά που μπήκα ενεργά στον κόσμο των vst και το noiz έπαιξε τον ρόλο του, γιατί πραγματικά δεν ήξερα πόσο είχαν προχωρήσει παρόλο που είχα εμπειρία με music software από πιτσιρικάς, και λειτουργούσαν όλα ταυτόχρονα με τα παιχνίδια, το internet και τις εφαρμογές γραφείου και έχω πολλά.
Θα προτιμούσα να έχω ένα pc μόνο για μουσική και εγώ, αλλά δεν με βόλεψε ποτέ χωροταξικά.
Τα ουσιαστικά προβλήματα που είχα την παλιότερη εποχή ήταν επειδή είμαι πληκτρομπλιμπλικάς και ήθελα να ανοιγω πολλά ταυτόχρονα με τα effect τους πανω και στην παλαιότερη εποχή χρειαζόταν να κλείνεις τα effects, να φρειζαρεις τα synths κλπ γιατί δεν βοηθούσε η επεξεργαστική ισχύς και η μνήμη. Από εκεί προέκυπταν τα προβλήματα.
Από τους πολυπύρηνους 4ης γενιάς και μετα και την ποσότητα και την ταχύτητα της μνήμης, των γρηγορότερων πρωτοκόλλων επικοινωνίας του συστήματος και των εξωτερικών συσκευών και του ευρύτερου integration του software και αυτό το πρόβλημα αυτό λύθηκε.
Γιατί είμαι ασυμβίβαστος και πλεονέκτης στη μουσική, θέλω να τα ακούω όλα ταυτόχρονα.
Με λίγα λόγια? δεν βρίσκω πρόβλημα ούτε είχα πρόβλημα στις audio εφαρμογές σε ένα pc που παίζει και παιχνίδια τελευταίας γενιάς σε όλα τα γραφικά και να μπαίνω στο internet ανοίγοντας παράθυρα κλπ.
Κάθε 5 χρόνια χρειάζεσαι κυρίως την αναβάθμιση της μητρικής, του επεξεργαστή και της μνήμης, γιατί ενδιάμεσα μπορείς να αλλάξεις και μια κάρτα γραφικών αν είσαι τύπος σαν εμένα που θέλει και παιχνίδια.
Από τα 7 και μετά μιλώντας για windows μπορείς να κάνεις την αλλαγή hardware χωρίς format.
Γιατί το λειτουργικό θα ξεκινήσει και το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσεις το chipset της μητρικής και τους drivers της κάρτας γραφικών.
Τα έχω κάνει αυτά και δεν είχα πρόβλημα, ούτε κολλήματα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων δεν έχει πρόβλημα με νέα λειτουργικά, κάνει updates αυτόματα μέσω των clients/server των.
Για ένα πρόγραμμα 18 ετών που δεν υποστηρίζεται το πρωτόκολλο ασφαλείας του τώρα..............
Είναι προσωπική απόφαση από εκεί και πέρα.
Κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου αν αντιμετωπίζονται προβλήματα από κόσμο, κάτι που γίνεται σε όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο τις μουσικές, είναι γιατί από την αρχή δεν κάνουν σωστά την εγκατάσταση και τις συνδέσεις όπως π.χ. λένε τα αναλυτικότατα manual , γιατί δεν έχουν το recommended hardware είτε για μεμονομένο συνδυασμό εξωτερικού hardware/software είτε για ταυτόχρονη χρήση βαριών εφαρμογών μέσα σε ένα host,
Και σπανιότερα αν υπάρχει μια φυσική βλάβη.
Δεν φοβάμαι που τα έχω όλα ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή στο pc που γράφω και πραγματικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και κανένα κόλλημα.
και ξέρετε κυρίως γιατί?
Γιατί είμαι ΞΕΡΟΛΑΣ και τα στήνω σωστά.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ