When a blind man cries από πρόβα....

Αυτά πες τα στον @BillTrantos, που προτιμάει τα midi πλήκτρα απ' την midi κιθάρα.
Πού θα μου πάει ρε Στράτο, σε 10, σε 20, σε 30 χρόνια, ίιιισως και να έχω την ίδια άνεση και με τα 2. Τότε όμως θα έχω τσιπάκι που θα μεταφέρει τις σκέψεις μου σε midi, οπότε άχρηστα όλα αυτά.

• Haha
Reactions: fusiongtr
να έχω την ίδια άνεση και με τα 2.

Αυτό είναι το ζητούμενο.

Αλλά με μια προϋπόθεση.

Να φτάσεις να παίζεις πλήκτρα το ίδιο καλά με κιθάρα, όχι να φτάσεις να παίζεις κιθάρα όπως παίζεις πλήκτρα.

εγω πάντως το πήρα απόφαση, δεν γίνεται να μάθω ούτε ΠΛΗΚΤΡΑ σωστά, ούτε ΠΛΗΚΤΡΑ όπως κιθάρα.

Θα μάθω κάτι άλλο

Αυτό είναι το ζητούμενο.

Αλλά με μια προϋπόθεση.

Να φτάσεις να παίζεις πλήκτρα το ίδιο καλά με κιθάρα, όχι να φτάσεις να παίζεις κιθάρα όπως παίζεις πλήκτρα.
Απαπα, τι εφιάλτη σκέφτηκες τώρα.

εγω πάντως το πήρα απόφαση, δεν γίνεται να μάθω ούτε ΠΛΗΚΤΡΑ σωστά, ούτε ΠΛΗΚΤΡΑ όπως κιθάρα.

Θα μάθω κάτι άλλο
Μόνος σου είναι όντως πάρα πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο. Δεν ξέρω πόση κάψα έχεις, αλλά με δάσκαλο θα έκανες άλματα. Εγώ στρώνω μπάτζετ για αυτό.

• Haha
μάλλον στο κουκουρουκουκού
Ε, νομίζω ότι σιγά- σιγά έφτασε η ώρα να λήξει η "παιδική χαρά"- για όσους θυμούνται τις παρελθούσες glory days του forum.

Αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες και λοιποί κανάγιες...

Louketo.jpg

Λοιπόν, κατόπιν παράκλησης του OP αφαιρέθηκε το λουκέτο. Στην δεύτερη "καίγεται". Μην το ξεχειλώσετε εκ νέου διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βαρεμάρα να δουλεύεις συνέχεια το

gold-scissor.webp

η "παιδική χαρά"- για όσους θυμούνται τις παρελθούσες glory days του forum.

Να εκμεταλλευτώ το εκ νέου άνοιγμα του thread, για να υπογραμμίσω πόσο μας λείπει αυτό το κομμάτι του φόρουμ, και πόσο κρίμα είναι που δεν μεταφέρθηκε στην νέα πλατφόρμα.

Υπήρχαν πραγματικά διαμάντια εκεί, που χάθηκαν για πάντα.

Και επίσης, ήταν ο πιο κατάλληλος τόπος να πηγαίνουν τα νήματα (ή τα μέρη των νημάτων) που γίνονται εμποροζωοπανήγυρις.

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, κάποιοι ξαναγυρίζαμε και τα διαβάζαμε εκεί, έστω και μετά από καιρό.

Μου φαινόταν πάντα ένα πολύ γλυκό και ζεστό μέρος, σαν παιδότοπος ένα πράγμα.

• Συμφωνώ
Reactions: sultan of string
να πω και γω με τη σειρά μου, απολογούμενος για την όποια συμμετοχή μου ή συνυπαιτιότητα στις εκτροπές, ότι η ζωή μας γενικά έχει χάσει το νόημά της, και αυτό το λίγο να ξεφύγουμε από την πεπατημένη μας δίνει αυτό το ελάχιστο χαμόγελο, που δεν έρχεται πιά εύκολα.

Σίγουρα έλλειψε...

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα