computer recording software

quizzzzzz

Νέο μέλος
Πόντοι
1
θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτο το θεμα που πιο αναλυτικα ειναι πως θα ηθελα ενα απλο software για ηχογραφιση χωρις να εχει virtual instruments κλπ. ψαχνω στο thomann ψαχνω παντου ολα εχουνε τα κερατα τους. εχω δοκιμασει κατα καιρους αρκετα προγραματα (reason,tracktor,abledon)αλλα η αληθεια ειναι πως ψανω κατι πολυ απλο να καινει μονο audio recording,dynamics,equalizers εχω κοιταξει και στο synthtopia αλλα δεν εχω την εμπειρια να διαλεξω κατι που δεν υπαρχει σε καταστηματα χωρις να παρω μια γνωμη. ετσι αποφασισα να παρω την βοηθεια σας. ευχαριστω

μπορεις να μου στειλεις το link να το καταιβασω αν μπορεις η να μου στειλεις την σελιδα για να μπω να το καταιβασω εγω? εχω δοκιμασει πολα αυτο θα με πειραξει? ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου.

:)

quizzzzzz είπε:
μπορεις να μου στειλεις το link να το καταιβασω αν μπορεις η να μου στειλεις την σελιδα για να μπω να το καταιβασω εγω? εχω δοκιμασει πολα αυτο θα με πειραξει? ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου.

Εδώ είσαι: [ur=http://www.fuckinggoogleit.com/]ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ[/url]
;D

quizzzzzz είπε:

http://www.reaper.fm/download.php

Ε, μα δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο να σκεφτείς:

θέλω ένα λογισμικό που λέγεται reaper, από πού άραγεΣ να το κατΑΙβάσω;;;

αααααααααααααααααααααααααααααα.... έχω μια ιδέα!!!!

ας βάλω στο google

reaper download

να δω ΜΠΑΣ και μου βγάλει κάτι σχετικό...

gutter είπε:
Samplitude κατα την ταπεινη μου γνωμη
καθολου ταπεινη η αποψη σου. μου θυμησες οτι πριν 4 χρονια ειχα αγορασει ενα miditech keyboard που συνοδευοταν απο samplitude software. εψαξα αλλα δεν βρηκα την καρτα στα πραγματα μου. ετσι εστειλα e-mail στην εταιρια και τους εξηγησα και σημερα μου εστειλαν απαντηση. οποτε η ταπεινη σου αποψη με συνδιασμο τοχαμηλων τονων χαρακτηρα σου με βοηθησαν περισσοτερο απο οτιδηποτε στο συγκεκριμενο θεμα

πως θα ηθελα ενα απλο software για ηχογραφιση χωρις να εχει virtual instruments κλπ
Το Samplitude ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ επαγγελματικο daw αλλα απλο δεν το λες σιγουρα και φυσικα ειναι και ΑΚΡΙΒΟ (απο 500-1000 ευρω αναλογα με τη version) & φυσικα εχει ενα καρο vst,plug ins κτλ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back