Έχεις κάποια βάση απο κάτω και έχουν κλίση, ή απλά ακουμπάνε στον τοίχο; Γιατί φαίνονται κάπως "στον αέρα".
απλά ακουμπάνε στον τοίχο, έχω και ένα μικρό λαστιχένιο wedge στο σημείο επαφής με τον τοίχο (για να μη λερώνεται ο τοίχος )Έχεις κάποια βάση απο κάτω και έχουν κλίση, ή απλά ακουμπάνε στον τοίχο; Γιατί φαίνονται κάπως "στον αέρα".
Θα επανέλθω μιας και η ερώτησή μου δεν απαντήθηκε.
Τι παίζει με το κάλυμμα ( στον ενισχυτή που αφήνει μόνο δύο ανοίγματα (για micing ?
Είναι για να κόβει την ένταση, κάτι σαν φυσικό attenuator ή ειμαι τελειως off;
Άρα έχει 1 ηχείο ακριβώς εκεί που είναι η γρίλια.
Καλημέρα κ συγνώμη.Θα επανέλθω μιας και η ερώτησή μου δεν απαντήθηκε.
Τι παίζει με το κάλυμμα ( στον ενισχυτή που αφήνει μόνο δύο ανοίγματα (για micing ?
Είναι για να κόβει την ένταση, κάτι σαν φυσικό attenuator ή ειμαι τελειως off;
Γινεται κ στους blackface με μοντα.@andreas colorsound amps
αυτό το eq bypass πως σου ήρθε αρχηγέ μου? έπρεπε να είναι std feature σε όλους τους bf Fender
και σε 2x(1x10" & 1x12"), να παινέψουμε και το σπίτι μαςΣε ο,τι configuration θελεις
σε συνδυασμο με master volume ( αν εχει ο δικος σου )σε παει σε ωραια σπασμενα καθαρα που παιζονται απλωμενα και ανοιχταέπρεπε να είναι std feature σε όλους τους bf Fender
Ο αρχικος κατοχος του ενισχυτη σου ηταν ο Μανώλης Αγελάκης, νομιζω τον ξερεις.ναι με εντυπωσίασε αυτό ακόμα και με το μικρό Jensen σκοτώνει, σκόπευα να το αλλάξω με κάτι beefier αλλά δεν θα το κάνω.
Το eq bypass, οπως λεει κ το ονομα, κανει bypass το eq.@andreas colorsound amps
αυτό το eq bypass πως σου ήρθε αρχηγέ μου? έπρεπε να είναι std feature σε όλους τους bf Fender
τον ΓΙΓΑΝΤΑ δεν ξερω;νομιζω τον ξερεις.