- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Μεγειες!
Αυτό το dover drive που έχεις, εάν το βαρεθείς, θα χαρώ να σε απαλλάξω...?
Αυτό το dover drive που έχεις, εάν το βαρεθείς, θα χαρώ να σε απαλλάξω...?
me γειες. ποια μεγαφωνα δοκιμασες μεχρι τωρα και προτιμησες το alnico. εχω δοκιμασει και γω 3-4 στην μεγαλυτερη εκδοση τον stingray. τo καλυτερα μεχρι στιγμης ηταν το celestion creamback g12h75 και το πιο αταιριαστο το veteran 30 απο την waREHOUSE.. αμιγως αμερικανικο δεν εχω δοκιμασει ακομα.Α και το μεγαφωνο, εχω αγορασει αλλα δυο για δοκιμη….αλλα δε νομιζω
Ελα ρε νικόλα. Να σαι καλα. Εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη στα πραγματα που κανω, και για την υπομονη σου οσον αφορα στις παραδόσεις. Πεφτω παντα εξω!Ο blackface των ονειρων μου < δια χειρος Ανδρεα> η αλλιως ενισχυτης για τα γεραματα!!!
Reverb deluxe με τα απαραιτητα….για μενα…
Τον Σεπτεμβρη αυναντηση για τα logos και την επισημη φωτογράφιση.
Ευχαριστω ρε φιλε!!!
Προβολή συνημμένου 32335
Προβολή συνημμένου 32336
Ευχαριστω,me γειες. ποια μεγαφωνα δοκιμασες μεχρι τωρα και προτιμησες το alnico. εχω δοκιμασει και γω 3-4 στην μεγαλυτερη εκδοση τον stingray. τo καλυτερα μεχρι στιγμης ηταν το celestion creamback g12h75 και το πιο αταιριαστο το veteran 30 απο την waREHOUSE.. αμιγως αμερικανικο δεν εχω δοκιμασει ακομα.
epishw sta switch εγω εχω το αλλο το ασημενιο, ισως ειναι πιο βολικο οπως τα εχεις
Να σαι καλα Ανδρεα.Ελα ρε νικόλα. Να σαι καλα. Εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη στα πραγματα που κανω, και για την υπομονη σου οσον αφορα στις παραδόσεις. Πεφτω παντα εξω!
Απο σεπτεμβριο η φωτογραφιση κ ηχογραφηση.
Καλες διακοπες ευχομαι.
Θελω κι εγω να δοκιμασω. Κτ μου λεει οτι θ μ αρεσει πολυ, αλλα με φην τιμη του1 δυσκολα μπορεις ν πειραματιστεις. Οπως και να χει να χαιρεσαι τον ενισχυτη.Μου αρεσει παρα πολυ το golden που δεν ξερω εαν μπω σε διαδικασια δοκιμων.
Σε ευχαριστω, ο Αντρεας μου το ειχε προτεινει και το βρηκα 160€ στις αγγελιες.Θελω κι εγω να δοκιμασω. Κτ μου λεει οτι θ μ αρεσει πολυ, αλλα με φην τιμη του1 δυσκολα μπορεις ν πειραματιστεις. Οπως και να χει να χαιρεσαι τον ενισχυτη.
Μου αρεσει παρα πολυ το golden που δεν ξερω εαν μπω σε διαδικασια δοκιμων.
Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe.I have joined the club.
ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει.
Προβολή συνημμένου 33801Προβολή συνημμένου 33802
Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe.
Ελπιζω να τον χαρεις.
Για ο,τι θελεις, στη διαθεση σου.
6946333072
Ανδρέας Μπογιατζόγλου
Μόλις ανέβηκε η αγγελία την έβαλα hotlist γιατί έχω και τα δύο τέκνα άρρωστα και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ.I have joined the club.
ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει.
Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα.εννοείται ότι δεν το έχω ξεχάσει....αν και τα χρόνια πέρασαν γρήγορα
Ο ενισχυτής είναι υπέροχος.
Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα.
Ειναι πιο δυνατος απο αυτους που κανω. Ηταν ετσι η παραγγελια. Εχεις περισσοτερο headroom