Colorsound Amps?

Μεγειες!

Αυτό το dover drive που έχεις, εάν το βαρεθείς, θα χαρώ να σε απαλλάξω...?

Μεγειες!

Αυτό το dover drive που έχεις, εάν το βαρεθείς, θα χαρώ να σε απαλλάξω...?
Σε εκτιμω Γιωργη, αλλα ανηκει στην κατηγορια πεταλια για τα γεραματα…???

Α και το μεγαφωνο, εχω αγορασει αλλα δυο για δοκιμη….αλλα δε νομιζω….?

E575E857-0168-4443-AD22-229B697E173A.jpeg

Α και το μεγαφωνο, εχω αγορασει αλλα δυο για δοκιμη….αλλα δε νομιζω
me γειες. ποια μεγαφωνα δοκιμασες μεχρι τωρα και προτιμησες το alnico. εχω δοκιμασει και γω 3-4 στην μεγαλυτερη εκδοση τον stingray. τo καλυτερα μεχρι στιγμης ηταν το celestion creamback g12h75 και το πιο αταιριαστο το veteran 30 απο την waREHOUSE.. αμιγως αμερικανικο δεν εχω δοκιμασει ακομα.

epishw sta switch εγω εχω το αλλο το ασημενιο, ισως ειναι πιο βολικο οπως τα εχεις

Ο blackface των ονειρων μου < δια χειρος Ανδρεα> η αλλιως ενισχυτης για τα γεραματα!!!

Reverb deluxe με τα απαραιτητα….για μενα…

Τον Σεπτεμβρη αυναντηση για τα logos και την επισημη φωτογράφιση.

Ευχαριστω ρε φιλε!!!

Προβολή συνημμένου 32335

Προβολή συνημμένου 32336
Ελα ρε νικόλα. Να σαι καλα. Εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη στα πραγματα που κανω, και για την υπομονη σου οσον αφορα στις παραδόσεις. Πεφτω παντα εξω!

Απο σεπτεμβριο η φωτογραφιση κ ηχογραφηση.

Καλες διακοπες ευχομαι.

me γειες. ποια μεγαφωνα δοκιμασες μεχρι τωρα και προτιμησες το alnico. εχω δοκιμασει και γω 3-4 στην μεγαλυτερη εκδοση τον stingray. τo καλυτερα μεχρι στιγμης ηταν το celestion creamback g12h75 και το πιο αταιριαστο το veteran 30 απο την waREHOUSE.. αμιγως αμερικανικο δεν εχω δοκιμασει ακομα.

epishw sta switch εγω εχω το αλλο το ασημενιο, ισως ειναι πιο βολικο οπως τα εχεις
Ευχαριστω, 

Δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα εχω στην ντουλαπα ενα Jensen c12q ολοκαινουριο, κλειστη συσκευασια καθως και ενα weber 12f150.

Μου αρεσει παρα πολυ το golden που δεν ξερω εαν μπω σε διαδικασια δοκιμων.

9A8E3EA9-06AE-4E80-A790-F0185CF779E4.jpeg

Ελα ρε νικόλα. Να σαι καλα. Εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη στα πραγματα που κανω, και για την υπομονη σου οσον αφορα στις παραδόσεις. Πεφτω παντα εξω!

Απο σεπτεμβριο η φωτογραφιση κ ηχογραφηση.

Καλες διακοπες ευχομαι.
Να σαι καλα Ανδρεα.

Το τελικο αποτελεσμα ηταν η ανταμοιβη για την αναμονη.?

Θελω κι εγω να δοκιμασω. Κτ μου λεει οτι θ μ αρεσει πολυ, αλλα με φην τιμη του1 δυσκολα μπορεις ν πειραματιστεις. Οπως και να χει να χαιρεσαι τον ενισχυτη. 

Θελω κι εγω να δοκιμασω. Κτ μου λεει οτι θ μ αρεσει πολυ, αλλα με φην τιμη του1 δυσκολα μπορεις ν πειραματιστεις. Οπως και να χει να χαιρεσαι τον ενισχυτη. 
Σε ευχαριστω, ο Αντρεας μου το ειχε προτεινει και το βρηκα 160€ στις αγγελιες.

Μη μπεις. 

Τζάμπα κόπο θα κάνεις και θα πάθεις και τενοντίτιδα βίδωνε ξεβιδωνε.

Το μόνο, οριακά, καλύτερο μεγάφωνο για τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι το 50αρι Tone Tubby alnico ή αν είσαι ΠΟΛΥ άνδρας και σηκώνεις βαρη και δεν κλατάρεις το EV evm 12L

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω για τον blackface μου του αντρεα( stingray) στα 35 watt κontα για μια 12αρα καμπινα που φυιαχνω τωρα θα παρω με την 1η ευκαιρια το alnico cream το μεγαλυτερο σε μεγεθος. Ο αντρεας μ προτεινε για τωρα  το jupiter 12lc στα 50 watt που ειναι αμιγως αμερικανικο. Θα σπαει πιο νωρις αλλα για το σπιτι π θα ναι αυτη η καμπινα μπορει ν ναι μις χαρα.

Καλορίζικος και καλοπαιχτος.

Αυτό με το κάλυμμα πρώτη φορά το βλέπω.

Τι ακριβώς εξυπηρετεί; Κόβει ένταση;

I have joined the club.

ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει. 

Προβολή συνημμένου 33801Προβολή συνημμένου 33802
Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe.

Ελπιζω να τον χαρεις.

Για ο,τι θελεις, στη διαθεση σου.

6946333072

Ανδρέας Μπογιατζόγλου

Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe.

Ελπιζω να τον χαρεις.

Για ο,τι θελεις, στη διαθεση σου.

6946333072

Ανδρέας Μπογιατζόγλου

εννοείται ότι δεν το έχω ξεχάσει....αν και τα χρόνια πέρασαν γρήγορα  :(

Ο ενισχυτής είναι υπέροχος. 

I have joined the club.

ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει. 
Μόλις ανέβηκε η αγγελία την έβαλα hotlist γιατί έχω και τα δύο τέκνα άρρωστα και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ.

Σήμερα είχε φύγει ήδη.

Damn it.

Καλόπαιχτος.

Υ.Γ. Οπότε, πάμε στο αρχικό πλάνο για το καλοκαίρι.

Κεφάλι Stigray.

εννοείται ότι δεν το έχω ξεχάσει....αν και τα χρόνια πέρασαν γρήγορα  :(

Ο ενισχυτής είναι υπέροχος. 
Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα.

Ειναι πιο δυνατος απο αυτους που κανω. Ηταν ετσι η παραγγελια. Εχεις περισσοτερο headroom

Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα.

Ειναι πιο δυνατος απο αυτους που κανω. Ηταν ετσι η παραγγελια. Εχεις περισσοτερο headroom

ναι με εντυπωσίασε αυτό ακόμα και με το μικρό Jensen σκοτώνει, σκόπευα να το αλλάξω με κάτι beefier αλλά δεν θα το κάνω. 

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back