click for greece

Εξηντα-τόσα εκατομμύρια click η Ιαπωνία.

MVP θα βγεί ο Napatisho Tokubaki. :lol:

Για δείτε πόσα μύρια έχουν οι σχιστομάτηδες τώρα.. Πρέπει να λιώνουν στο clicking...

μαρεσει που λεει απο κατω only 10003463526247 clicks to move up greece to the..place

Παρατήρησα ότι με το δεξί χέρι που πιάνω την ταστιέρα,κάνω πολύ περισσότερα και ακούραστα κλικ.Τέσπα,650 κλικ και από μένα

Παρατήρησα ότι με το δεξί χέρι που πιάνω την ταστιέρα' date='κάνω πολύ περισσότερα και ακούραστα κλικ.Τέσπα,650 κλικ και από μένα[/quote']
Αριστερόχειρας είσαι ρε ??

Εγώ βρήκα τρόπο και αφαιρώ τα κλίκ απο εμάς :)

Εγώ παντως τη βρίσκω πολύ παραγωγική την όλη ιστορία. Καντε όλοι κλικ! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο..

Κρίμα ρε γαμώτο,μόνο μέχρ 999 κλικ μπορείς να κάνεις τη φορά! ήθελα να βοηθήσω παραπάνω αλλά δε..(πιάστηκε το χέρι μου!) :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην ακούσω κανένα να κλαίγεται μετά.....

Όποιος πάθει τενοντίτιδα από το click, του αξίζει να μείνει κουλός. :lol:

:lol:

Μα λόγω τιμής, καλύτερα από παρατεταμένη αυτοϊκανοποίηση παρά από αυτό.

(Οι Ιάπωνες έχουν ρίξει στον αγώνα 15 νέους ποντικοshredders. Οι προηγούμενη φρουρά είναι σε πλωτό στρατιωτικό νοσοκομείο στον Ειρηνικό για μεταμόσχευση καμμένου εγκεφάλου.)

Bρήκα πατέντα με μοτεράκι να πατά μόνο του κλικ με κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό και το βάζω και βαράει μόνο του.....χωρίς να κάθομαι να κλικάρω μόνος μου και να βαριέμαι....

Εφτιαξες κλικιστήρι δηλαδή! αυτό κι αν είναι καμμένο... Respect!!!

δν μου βγαζει την εικονα για να βαλω το pass...
ναι, είναι λίγο μ@λ@κισμένο... κι εγώ ένα τέταρτο έκανα ριφρέσ( 8) όπως λέμε στο χωριό μου) και τελικά μου το έβγαλε

Κουράγιο.....έρχεται βοήθεια :lol: :lol: :lol:

bsr-a500.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back