Βρε κουτό' date=' για να σκορπίσει το κακό το μάτι τα λέω όλα αυτά....[/size']...Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! :lol:
Φαρμακόγλωσσες!!! :lol:
Elavd μην μασάς' date=' αυτές οι ατέλειες κάνουν την κιθάρα σου ξεχωριστή.[/quote']
ΩΧ!!! Βλακεία που τη βίδωσα δηλαδή τη ... σκάρτη βίδα!!! 8O
Τη μετέτρεψα άθελά μου σε μια κοινή κιθάρα του σωρού!!! :lol:![]()
@Harilatron & Boukaw7: δε σας θέλω στο thread μου! Σας ban-άρω στο εξής!
Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! icon_lol.gif
Φαρμακόγλωσσες!!! icon_lol.gif
Ηλια ο μονος τροπος να μη ματιαστει μια κιθαρα ειναι να λιωσεις χαντρες απο τη Σουμελα και το μιγμα να το ανακατεψεις με το τελειωμα του λουστρου..
Πάσο... με τον Τζακ Νορις δεν τα βάζω ούτε εγώ! :lol:εμενα ο μπαμπας μου ειναι ο μαστερ κουνγκ φου & θα σας εξολοθρευσει και τους δυο!! :lol:
Παλιοκιθάρεεεεεεεεεεεςςςςςςς' date=' σάπιεεεεες, αλουστράριστες, μάπα μαγνήτες.....
Καλή' date=' αλλά made in mexico???[/quote']
Ajo_the_one, ετοιμάσου να πεθάνεις. :lol: :lol: :lol:
Πρίν πεθάνεις, θα μάθεις πόσο απέχει η Ensenada απ' την Corona. :lol: :lol: :lol:
Edit: Ensenada...
Καλή' date=' αλλά made in mexico???[/quote']
εχεις δικιο..μα ειναι δυνατον???made in mexico city??? :lol: ηλια δεν ειναι δυνατον να εκανες τετοιο λαθος αφου θα ειδες πριν την παρεις οτι ειναι made in mexico δεν το ειδες? :lol: :wink:
Καλα ΤΙ μου λέτε τώρα!!!!!! 8O 8O 8Oεχεις δικιο..μα ειναι δυνατον???made in mexico city??? :lol: ηλια δεν ειναι δυνατον να εκανες τετοιο λαθος αφου θα ειδες πριν την παρεις οτι ειναι made in mexico δεν το ειδες? :lol: :wink: