- Πόντοι
- 38
Τι εννοείς? Τι γράφουν δηλαδή?Κατασκευαστές όπως η Larrivee αναγράφουν τα περί ιδρώτα στα manual που δίνει μαζί με τις κιθάρες...
Τι εννοείς? Τι γράφουν δηλαδή?Κατασκευαστές όπως η Larrivee αναγράφουν τα περί ιδρώτα στα manual που δίνει μαζί με τις κιθάρες...
Ηλία' date=' δεν θέλω να "στη χαλάσω" αλλά τόσο το γεγονός ότι μία βίδα από τις 4 που κρατάνε το μανίκι δεν ήταν σφιγμένη σωστά, όσο και το ξεφλούδισμα μεγέθους κέρματος του 1 ευρώ μπορεί και να με είχαν κάνει να τη στείλω πίσω. ΟΚ, τη βίδα την έσφιξες, το ξεφλούδισμα δεν φαίνεται, αλλά κατά τη γνώμη μου, τα δύο αυτά σημεία δείχνουν ανεπίτρεπτα χαμηλό επίπεδο ελέγχου ποιότητας από την πλευρά του κατασκευαστή. Τέτοια πράγματα ούτε σε κινέζικα copies των 99 Ευρώ δεν θα ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ. Η μάλλον θα σκετόμουν "99 Ευρώ.... ό,τι πληρώνεις, παίρνεις".
Η κιθάρα είναι πανέμορφη, είμαι σίγουρος ότι παίζει πολύ καλά, και όταν ολοκληρωθούν και "τα φινιρίσματα" του setup μπορεί να στρώσει κι άλλο το playability.
Αλλά για καλοφτιαγμένη δεν νομίζω να περνιέται.[/quote']
Θεωρώ υπερβολικό να χαρακτηρίσεις "κακοφτιαγμένη" μια κιθάρα από αυτά τα 2 πράγματα που ανέφερες...
Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά εσένα δεν σε ενόχλησαν καθόλου? Η κιθάρα κάνει περίπου όσο ένας βασικός μισθός. :wink:Θεωρώ υπερβολικό να χαρακτηρίσεις "κακοφτιαγμένη" μια κιθάρα από αυτά τα 2 πράγματα που ανέφερες...
Κανένα από τα 2 δεν ισχύει.Oντως είναι υπερβολικό αλλά μην ξεχνάς οτι υποτίθεται οτι μας έρχονται απο Master Builders του Custom Shop !!!
Εκτός αν τις πασπατεύει ο Θωμάς ...
Ξέχασε όμως να πει στο Μεξικανόπουλο ότι "Οταν χτυπάει το κουδούνι για διάλλειμα, ΠΡΩΤΑ βιδώνουμε τη βίδα μέχρι κάτω, και ΜΕΤΑ πάμε για μπουρίτο" :lol:...Ο τύπος από το custom shop τη σχεδίασε και (υποτίθεται ότι) δίδαξε τους Μεξικάνους πώς να τις φτιάχνουν.
....
Καλα μου εχουν τυχει κατι "κομματια" του CS που ηταν Γ.Τ.Π εντελως...ουτε μεθυσμενοι να τις εφτιαχναν :roll:H κιθάρα είναι Custom Shop DESIGNED και όχι BUILT.
Δε πειράζει Superfunk, τα ίδια μου έλεγαν παλιότερα και για το άλλο ... σαπιοκίθαρό μου...Ελεος ρε παιδια.... :lol:
Δε πειράζει Superfunk' date=' τα ίδια μου έλεγαν παλιότερα και για το άλλο ... σαπιοκίθαρό μου...Ελεος ρε παιδια.... :lol:
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=70684#70684
:roll:[/quote']
Χμμ. Δεν ξέρω γιατί το πήρατε στραβά.
Ούτε παλιοκιθάρα την είπα, ούτε κακη επιλογή.
Είπα ότι τέτοια "σημάδια" κακοτεχνίας δείχνουν χαμηλό επίπεδο quality control και παράλληλα παραδέχτηκα ότι "μπορεί να είμαι υπερβολικός".
Σας φαίνεται τόσο τραγικό αυτό? :wink:
@Superfunk, ΕΙΝΑΙ paint chipping. Πιθανώς ήταν βρεγμένο ή λαδωμένο εκείνο το σημείο όταν πέρασαν το πρώτο coat.
Ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται στην ταστιέρα οποιοδήποτε συντηρητικό κ ότι ο ιδρώτας επιτελεί το ρόλο αυτό στο βαθμό που απαιτείται!Τι εννοείς? Τι γράφουν δηλαδή?Κατασκευαστές όπως η Larrivee αναγράφουν τα περί ιδρώτα στα manual που δίνει μαζί με τις κιθάρες...
Χμμ. Δεν ξέρω γιατί το πήρατε στραβά.Ούτε παλιοκιθάρα την είπα, ούτε κακη επιλογή.
Είπα ότι τέτοια "σημάδια" κακοτεχνίας δείχνουν χαμηλό επίπεδο quality control και παράλληλα παραδέχτηκα ότι "μπορεί να είμαι υπερβολικός".
Σας φαίνεται τόσο τραγικό αυτό? icon_wink.gif