Classic Player 60s Strat. Να τη δείξω ή θα μου τη ματιάσετε?

@Harilatron & Boukaw7: δε σας θέλω στο thread μου! Σας ban-άρω στο εξής!

Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! :lol:

Φαρμακόγλωσσες!!! :lol:

Elavd μην μασάς, αυτές οι ατέλειες κάνουν την κιθάρα σου ξεχωριστή.

...Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! :lol:

Φαρμακόγλωσσες!!! :lol:
Βρε κουτό' date=' για να σκορπίσει το κακό το μάτι τα λέω όλα αυτά....[/size']

:lol: :lol:

Elavd μην μασάς' date=' αυτές οι ατέλειες κάνουν την κιθάρα σου ξεχωριστή.[/quote']
ΩΧ!!! Βλακεία που τη βίδωσα δηλαδή τη ... σκάρτη βίδα!!! 8O

Τη μετέτρεψα άθελά μου σε μια κοινή κιθάρα του σωρού!!! :lol: ;)

η ατελειΑ μια και η μια απο τις δυο (η ΒΙΔΑ δηλ.. :lol: ) διορθωθηκε (ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ δυσκολη ηταν η επιδιορθωση της αλλα ο Ηλιας ως νεος Μαγκαϊβερ τα καταφερε!!! :lol: :lol: )

Βεβαια πως θα μπορεσει να βγει στο παλκο με αυτη τη παλιοκιθαρα που ΟΛΟΙ θα βλεπουν το chipping στο trem cavity ενας θεος ξερει!!! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Harilatron & Boukaw7: δε σας θέλω στο thread μου! Σας ban-άρω στο εξής!
Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! icon_lol.gif

Φαρμακόγλωσσες!!! icon_lol.gif

Καλά δεν σε ξαναπαίζω τότε!

palizaconsilla7eo.gif

Α ναι και ο μπαμπας μου είναι αστυνόμος
diablo.gif

Κι εμένα ένας ξάδερφός μου είναι φαντάρος και θα σε δείρει!

Ηλια ο μονος τροπος να μη ματιαστει μια κιθαρα ειναι να λιωσεις χαντρες απο τη Σουμελα και το μιγμα να το ανακατεψεις με το τελειωμα του λουστρου..

εμενα ο μπαμπας μου ειναι ο μαστερ κουνγκ φου & θα σας εξολοθρευσει και τους δυο!! :lol:

Τι; Την διώρθωσες;;; Στείλτην πίσω γρήγορα!!!!!!!!!!!!!

Ηλια ο μονος τροπος να μη ματιαστει μια κιθαρα ειναι να λιωσεις χαντρες απο τη Σουμελα και το μιγμα να το ανακατεψεις με το τελειωμα του λουστρου..

Ήδη παρήγγειλα αυτό το βιβλίο:

0007164653.01.LZZZZZZZ.jpg

για να γλιτώσω την κιθάρα και να κατατροπώσω τους ενθρούς της!!!

3517.jpg

εμενα ο μπαμπας μου ειναι ο μαστερ κουνγκ φου & θα σας εξολοθρευσει και τους δυο!! :lol:
Πάσο... με τον Τζακ Νορις δεν τα βάζω ούτε εγώ! :lol:

Παλιοκιθάρεεεεεεεεεεεςςςςςςς' date=' σάπιεεεεες, αλουστράριστες, μάπα μαγνήτες.....

Για την αποσυρση ελαττωματικών, βδελυρών και τρισαθλιων μαγνητων παρακαλω επικοινωνείστε με τον Freedom...

Τιμαι λογικαί... :twisted:

Καλή' date=' αλλά made in mexico???[/quote']
Ajo_the_one, ετοιμάσου να πεθάνεις. :lol: :lol: :lol:

Πρίν πεθάνεις, θα μάθεις πόσο απέχει η Ensenada απ' την Corona. :lol: :lol: :lol:

Edit: Ensenada...

Καλή' date=' αλλά made in mexico???[/quote']
εχεις δικιο..μα ειναι δυνατον???made in mexico city??? :lol: ηλια δεν ειναι δυνατον να εκανες τετοιο λαθος αφου θα ειδες πριν την παρεις οτι ειναι made in mexico δεν το ειδες? :lol: :wink:

εχεις δικιο..μα ειναι δυνατον???made in mexico city??? :lol: ηλια δεν ειναι δυνατον να εκανες τετοιο λαθος αφου θα ειδες πριν την παρεις οτι ειναι made in mexico δεν το ειδες? :lol: :wink:
Καλα ΤΙ μου λέτε τώρα!!!!!! 8O 8O 8O

Διαβάζουν καλά τα ματάκια μου ??????

Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια PLEASE!!!!! :?

Μα καλα ρε παιδιά σας χαλασε το οτι ειναι απο το μεξικο και οχι οι μπανανομαγνήτες που φοραει??? 8O

Ημαρτον δηλαδή, ειναι και μουσικο φορουμ... :D

Σλογκαν: "Τους 69 αν τους πουλας, καρφί στον Freedom μη μασας..."

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε... :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back