- Πόντοι
- 16
Πειτε κανενας για να εχω τιποτα να ασχολουμε το καλοκαιρι...rocka-vic είπε:Οντως πολυ ομορφα. ;D
Να ρωτησω και κατι αλλο? Ποια η διαφορα μιας "κιθαρας" με F σχημα αντηχειο ή με το κλασικο αντηχειο? ???

Πειτε κανενας για να εχω τιποτα να ασχολουμε το καλοκαιρι...rocka-vic είπε:Οντως πολυ ομορφα. ;D
Να ρωτησω και κατι αλλο? Ποια η διαφορα μιας "κιθαρας" με F σχημα αντηχειο ή με το κλασικο αντηχειο? ???
Όλα υπο έλεγχο...περιμένω τον bouzoukleri που μας "απειλεί" να δώ, δούλεψε τίποτα ή μας δουλεύει όλους?bihlas87 είπε:Marathon, προχωραει το οργανο? Ξεκινησε κανενας αλλος?
Δεν είναι καθόλου αίσχος, και κερδίζεις ήδη τον θαυμασμό μου για την προχώ σκέψη!!!!bihlas87 είπε:Aν και δεν θα γλιτωσω τον εξευτελισμο... ριξτε μια ματια στο αισχος που εφτιαξα
Απιστευτο! The flying-box-guitar! Και ωραιο χρωμα!bihlas87 είπε:Aν και δεν θα γλιτωσω τον εξευτελισμο... ριξτε μια ματια στο αισχος που εφτιαξα
Eννοειται, ολα σε ενα νοικοκυρεμεναmarathon είπε:Τελικά (νομίζω) ότι αυτή η λύση, Tele Bridge είναι εγγύηση.
Οχι, οι affinity δυστυχως δεν ειναι string throughΤις χορδές πως της περνάς? Έχεις κάνει τρύπες στο πίσω μέρος του σώματος?
Eμ, αυτο ειναι το θεμα, βαριεμαι απιστευτα να ξαναασχοληθω. Μου εβγαλε την πιστη ο στοκος στο cavity του neck μαγνητη (δεν ειχα ξαναδουλεψει) οποτε τριψιμο γωνιων και βαψιμο τα εκανα βιαστικα και εγιναν χαλια :-\μην ντρέπεσαι για ατέλειες...θα σου πώ, πως να τις διορθώσεις.
Κάνε τη λύση του σπράυ γρανίτη, και καθάρισες με τις λεπτομέρειες. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου...άσε που το όργανο θα γίνει πολύ ροκ!!!!bihlas87 είπε:... τριψιμο γωνιων και βαψιμο τα εκανα βιαστικα και εγιναν χαλια :-\
Πιο τσίμα-τσίμα από του bihlas87 αποκλείεται να είσαι ;D ;DAxelakos είπε:σωστή απόσταση γέφυρας-μπράτσου είναι τσίμα-τσίμα...