Εάν το δικό σου είναι αυτό που μου έδειξες...τότε είμαι βαρύτονος!!!!bouzoukleri είπε:Ώπα ξεκίνησε ο ανταγωνισμός.
Θα έχουμε θέμα το Σαββατοκύριακο.
It will eat amplification underneath. 8)marathon είπε:Όχι, θα φάει ενίσχυση από κάτω.
Προφέσορα, οι οδηγίες σου είναι πολύτιμες για να κατασκευαστεί μια Cigar Box Guitar με ΑΠΟΛΥΤΩΣ κουρδισμένα ξύλα ;D ;D ;D.harilatron είπε:Προσωπικά θα έβαζα ένα κομμάτι ξύλο από εκεί που θα βιδωθεί το μανίκι...
Αυτό σίγουρα θα μπεί. Με μια γρήγορη ματιά χθές, υπάρχει άλλο "πρόβλημα". Οι κανονικές βίδες για το μπράτσο δεν κάνουν, πρέπει να τρέχω Praktiker, για πιο μακριές.myster_maze είπε:Το κομματι ξυλου που λεει και ο harilatron, πιστευω ειναι πολυ καλη λυση...
Την sg που ελεγες?bouzoukleri είπε:Ώπα ξεκίνησε ο ανταγωνισμός.
Θα έχουμε θέμα το Σαββατοκύριακο.
Γιατι Praktiker? Σε ενα βιδαδικο θα βρεις μεγαλυτερη ποικιλια και σιγουρα θα ειναι πιο φτηνες.marathon είπε:....πρέπει να τρέχω Praktiker, για πιο μακριές.
Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα...θές να πας στο Praktiker για τις βίδες (γιατί βαριέμαι να τρέχω εκεί κάτω)?bihlas87 είπε:θελω να γινω σαν τον Marathon οταν μεγαλωσω
Μα καλά ΕΙΣΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΣ? Πρέπει να βρώ ίδιο κράμα βίδες...για να μην αλλάξει ο ήχοςΓιατι Praktiker? Σε ενα βιδαδικο θα βρεις μεγαλυτερη ποικιλια και σιγουρα θα ειναι πιο φτηνες.
Για 4 βιδες παιζει να στις δωσουν και τσαμπα! ;D
Αν ημουν Aθηνα παιζει να πηγαινα, ολο και κανα μπιχλιμπιδι θα εβρισκα να παρω... ή μηπως να γινομουν βοηθος του Yann τα απογευματα? Δυσκολη αποφαση... περιμενω προσφορεςmarathon είπε:Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα...θές να πας στο Praktiker για τις βίδες (γιατί βαριέμαι να τρέχω εκεί κάτω)?
marathon είπε:Μα καλά ΕΙΣΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΣ? Πρέπει να βρώ ίδιο κράμα βίδες...για να μην αλλάξει ο ήχος![]()
![]()
![]()
![]()
Κοροϊδεύεις...μα μου έχει τύχει στο περίπου. Το 1980 είχα αγοράσει ένα σιτάρ. Όταν το έφερα στην Ελλάδα (τότε δεν υπήρχε Internet βλέπεις...) δεν έβρισκα πουθενά χορδές (και έχει και πολλές το καταραμένο, 19...). Και πήγαινα Ερμού-Μοναστηράκι όπου υπήρχαν τα σιδεράδικα και με πυκνόμετρο ψάχναμε τα κράμματα και τα πάχη....α ρε νέοι...σήμερα τα έχετε όλα στο πιάτο....dkall είπε:Δεν αρκει να ειναι το ιδιο κραμα ...... για να παρεις κουρδισμενες βιδες πρεπει να εχεις μαζι σου και ενα διαπασων και να τις κτυπας με αυτο , μια-μια ;D
Συμφωνω! Σορυ δεν το σκεφτηκα πριν....marathon είπε:Μα καλά ΕΙΣΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΣ? Πρέπει να βρώ ίδιο κράμα βίδες...για να μην αλλάξει ο ήχος![]()
![]()
![]()
![]()
Σίγουρα το χρειάζεται, αλλά μου έχει κολλήσει να μπορώ να ανοιγοκλείνω το καπάκι...μου φαίνεται τρομερά αστείο. Το τρέμολο μου τα χαλάει όλα.harilatron είπε:Κάτι τέτοιο εννοούσα.
(Κάποτε σκεφτόμουν σοβαρά να φτιάξω κάτι τέτοιο)