Christmas Noiz impros

samy paraga είπε:
Φιλαράκι για τα χριστούγεννα και τη πρωτοχρονιά είναι το θέμα, μέρες που είναι, όχι για τις εκλογές, τι κομουνιστικά είναι αυτά λαίμαι?

Είσαι εκτός θέματος, άκου ο υιός σου θα φέρει την ανατολή, ο Ιησούς ρε παλαιοκομούνι θα τη φέρει ;D ;D ;D
τελικά οι αναρχοκομμουνιστές δεν ξέρουν ντιπ για πνεύμα Χριστουγέννων. Όλο για γιορτές των εμπόρων λένε και τέτοια.

geodimitri είπε:
Όπως πάντα ιδιαιτέρως ιδιαίτερος!

Πολύ ωραίο atreu! :)
Like!        Λέω να ανεβάσω κι εγώ ένα ινστρουμέ(ν)ταλ το βραδάκι.... ::)

Ωραιος Φωτη,πολυ ωραια και τα προηγουμενα κλιπια.

Με την ευκαιρια της επαναφορας του νηματος,ξανακουσα μερικα παλαιοτερα και ορισμενα ειναι εξαιρετικα.

Αξιζει πραγματικα,οπως ειχε γραψει κι ο Ρευ,να φτιαξει καποιος ενα cd με  Χριστουγεννιατικα νοιζοτραγουδα.

Χρονια πολλα,καλες γιορτες!

Μπράβο ρε Φώτη, πολύ ωραίο! :)

Τι λέει?

[move]αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 360 ημέρες.[/move]

Θα κάνουμε φέτος καμια χριστουγεννιάτικη διασκευουλα?

Άντε να κάνω την αρχή για φέτος με το Silent Night. Υπήρχε πέντε post πιο πάνω, αλλά μετά τις περσινές γιορτές το κατέβασα. Κάνα-δυο αλλαγές στην μίξη-παραγωγή και έτοιμο.....https://www.youtube.com/watch?v=QwKpK3g9aPc

Καλές γιορτές σε όλους παιδιά....

Ωραία αρχή  :D

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους  :D

Αντε χρονια πολλα σε ολους με ενα dark post heavy gloomy metal xmas song

φωνη : SF

φωνητικα και hammond from hell: Dennis

;D

x_mas_song.mp3

L1050923-2.jpg

Attachments

Δεν φαντάζομαι για χάρη του κομματιού να έκανες το παιδί να κλάψει.....; ??? ::) :o ;D.

Οι "σατανικοί" στίχοι στο τέλος απέχουν παρασάγγας, θα έλεγα, από το εορταστικό mood των ημερών, αλλά και πάλι ίσως να κάνω λάθος...... :-X

Μού'λειψε μια παραμόρφωση, μια "αγριάδα" ρε παιδί μου στις κιθάρες, αλλά απ'την άλλη με τέτοια "δρακουλίστικη-τρομακτική-ψαρωτική" φωνή, ίσως και να μην χρειάζεται....... ;D   Φαντάζομαι ίσα που φωνάζεις και ο μικρός σούζα.....! ;D

Καλές γιορτές...... :)

Superfunk είπε:
Αντε χρονια πολλα σε ολους με ενα dark post heavy gloomy metal xmas song

φωνη : SF

φωνητικα και hammond from hell: Dennis

;D
SUPER!!!!!! plus ειστε υπέροχοι!!!

καλες γιορτές!!!!

cigaret13 είπε:
Οι "σατανικοί" στίχοι στο τέλος απέχουν παρασάγγας, θα έλεγα, από το εορταστικό mood των ημερών, αλλά και πάλι ίσως να κάνω λάθος...... :-X[/left]  

Μού'λειψε μια παραμόρφωση, μια "αγριάδα" ρε παιδί μου στις κιθάρες, αλλά απ'την άλλη με τέτοια "δρακουλίστικη-τρομακτική-ψαρωτική" φωνή, ίσως και να μην χρειάζεται....... ;D

^

Συμπτώματα Οξείας Κλιποκριτικιτιδας 

Dinosp είπε:
Συμπτώματα Οξείας Κλιποκριτικιτιδας
  ;D ;D ;D  Μάλλον έχεις δίκιο......Επαρασύρθην....ένοχος....στοπ  :-[ :-X

Άντε και μια δική μου διασκευή στο αγια νύχτα (οχι πολυ προσεγμένη γιατι ο χρονος μου ειναι λιγο πιεσμένος) έτσι για το καλό

Καλά Χριστούγενα/Καλές Γιορτές σε όλες και όλους με ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back