Charvel So-Cal Style 1 - Τελικα την παραγγειλα!

Λοιπον επειδη εγραψα ενα κατεβατο για την κιθαρα και τα καλα της,και σβηστηκαν ολα  >:(, απλα θα πω επιγραμματικα,  ΕΡΩΤΑΣ,LOVE,LJUBAV,LIEBE.

Απλα η τελεια κιθαρα και απορω γιατι την εχουν τοσο φθηνα.Α,και το τσουτσουνι του τρεμολο δεν εχει πλεον τζογο,μαλλον το διορθωσαν αυτο. Ουτε ΕΝΑ ελλατωμα δεν εχει η κιθαρα boyz.

ΕΡΩΤΑΣ

ΕΡΩΤΑΣ

ΕΡΩΤΑΣ

Μπορειτε να ρωτησετε οτι θελετε.Α,και δινει και δωρο strap locks dunlop,ετσι για οσους νομιζαν οτι δεν το καλυτερο και το ΑΠΟΛΥΤΟ value for money ηδη  ;D

Μου λεει οτι το αρχειο υπαρχει ηδη,οτι και να κανω απλα δεν στελνει  :(

Για να δουμε θα ανεβει τιποτα.

so_cal.JPG

Παράθεση από: diablo στις 16:35 - 03/12/10Αντε με γεια φιλε, θα την χαρεις...!!!

Προκειται για κορυφαίες κιθάρες, εγω εχω 3 custom

Μια Warren DeMartini 'blood and skull'  και 2 βαμενες απο τον Mike Learn 'arachnophobia' και 'Desolation Alley'...

Για μενα οι κορυφαιες superstrats...

Mετα τις Slinger Πανο
+1 ;D

Περιμενω να απολυθω να χτυπησω και μια 3η BC Rich USA. Χαλβαδιαζω ηδη μια ακομη slinge

H συλλογη του Πανου εχει γινει τρομακτικα απιστευτη!

Μεγεια παιδες. Μπυρονι, γυρονι, τσαρβελονι και ψησιμο στον ηλιο!

Stinky είπε:
+1 ;D

Περιμενω να απολυθω να χτυπησω και μια 3η BC Rich USA. Χαλβαδιαζω ηδη μια ακομη slinge
εννοεις καστομ σοπ ? γιατι σε μας προντακσιον που μπορει να βρει κανεις ? απο οσο ξερω παει κανενα 3000αρο στανταρντ... η μηπως εννοεις μεταχ ? γιατι ψηνομαι κι εγω για ριτς αμερικανα...

Nαι. CS. Αυτες ειναι του orginal 88. Gunslinger και ST3. Βγαινουν και τωρα κατοπιν παραγγελιας, της εχει στο σαιτ της BCR στις χειροποιητες στο Icon Shop αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζουν.

Παιζει και στις αγγελιες εδω στο νοιζ μια Slinge USA. Ψαξτο.

29474_406559803187_783123187_4182360_3528594_n.jpg

Stinky είπε:
Nαι. CS. Αυτες ειναι του orginal 88. Gunslinger και ST3. Βγαινουν και τωρα κατοπιν παραγγελιας, της εχει στο σαιτ της BCR στις χειροποιητες στο Icon Shop αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζουν.

Σ έφτιαξε ο Κωστάκης.... ;)

Stinky είπε:

ζουγλευω... !!! κουκλες ειναι μπραβο...

Stinky , αν ποτε θες να δωσεις την snake , πρεπει πρωτα να πατησεις το ονομα μου ---> Αποστολή προσωπικού μηνύματος σε αυτό το μέλος !!!!!!

;D ;D ;D

Aν και εχω πει οτι η επομενη που θα παρω θα ειναι η blackmore signature.....(αν και προς το παρον με τις δοσεις του Mr2 δεν υπαρχει σαλιο ουτε για χορδες χαχαχαχα)

EDIT : Scropi , εχεις παιξει ποτε με παλια charvel??? εννοω δεκαετιας 80?? να μας πεις ποσο διαφορετικη αισθηση εχουν??

Η γενικα καποιος να εχει δοκιμασει και τις δυο??

Δεν εχω παιξει με παλια charvel,παντως οι εντυπωσεις μου απο την καινουρια ειναι αριστες.Βολικο μπρατσο,εργονομικος σχεδιασμος αλα στρατ.Τωρα ο ηχος ειναο προσωπικο γουστο βεβαια αλλα εμενα μου αρεσει  :)

ed οποτε θες μου λες να βρεθουμε να τζαμαρουμε. Εχω παρει μεταθεση στο βλητε και λιωνω χανια :-*

Φιλε Skropi καλοριζικη η Σαρβελ. Επειδη ενδιαφερομαι για την Σαν Ντιμας μπορεις να μου πεις αν εισαι ευχαριστημενος απο την παραγγελια σου στο Μουζικστορ? Ποσο καιρο την περιμενες, κτλ?

Επισης μπορεις να περιγραψεις τισ διαφορες μεταξυ Σο-καλ και σαν ντιμας?

Ευχαριστω

elio55 είπε:
Επισης μπορεις να περιγραψεις τισ διαφορες μεταξυ Σο-καλ και σαν ντιμας?

Η βασικη ειναι οτι η San dimas φοραει Seymour Duncan 59 και JB που ειναι απευθειας στο σωμα(εννοω χωρις pickguard) ενω η So Cal φοραει Dimarzio Evolution και Tone Zone σε pickguard.

Αυτα ισχυουν και για αμερικανες και για γιαπωνεζες.

Η αλλη διαφορα ειναι οτι οι αμερικανες εχουν μαυρο hardware και στα 2 μοντελα ενω οι γιαπωνεζες φορανε ασημενιο στις san dimas (δεν μιλαω για τα "ειδικα" μοντελα καθε σειρας,για ολα τα "απλα" μιλαω)

Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιες.

Απο το music store εμεινα απολυτα ικανοποιημενος,Πεμπτη παραγγειλα και την αλλη πεμπτη εφτασε,μια βδομαδα ακριβως δηλαδη :)

Υπαρχει κ καποιος που εχει παιξει με παλια San Dimas  :)

DSC03055.jpg

DSC03061.jpg

DSC02861.jpg

Κ μια απο αυτες τις καινουριες ειχα παρει,μια χαρα ηταν οντως.

Μωρε ολες καλες ειναι.

DSC03710.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back