+1 ;DΠαράθεση από: diablo στις 16:35 - 03/12/10Αντε με γεια φιλε, θα την χαρεις...!!!
Προκειται για κορυφαίες κιθάρες, εγω εχω 3 custom
Μια Warren DeMartini 'blood and skull' και 2 βαμενες απο τον Mike Learn 'arachnophobia' και 'Desolation Alley'...
Για μενα οι κορυφαιες superstrats...
Mετα τις Slinger Πανο
εννοεις καστομ σοπ ? γιατι σε μας προντακσιον που μπορει να βρει κανεις ? απο οσο ξερω παει κανενα 3000αρο στανταρντ... η μηπως εννοεις μεταχ ? γιατι ψηνομαι κι εγω για ριτς αμερικανα...Stinky είπε:+1 ;D
Περιμενω να απολυθω να χτυπησω και μια 3η BC Rich USA. Χαλβαδιαζω ηδη μια ακομη slinge
Σ έφτιαξε ο Κωστάκης....Stinky είπε:Nαι. CS. Αυτες ειναι του orginal 88. Gunslinger και ST3. Βγαινουν και τωρα κατοπιν παραγγελιας, της εχει στο σαιτ της BCR στις χειροποιητες στο Icon Shop αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζουν.
Παιζει και στις αγγελιες εδω στο νοιζ μια Slinge USA. Ψαξτο.
ζουγλευω... !!! κουκλες ειναι μπραβο...Stinky είπε:Nαι. CS. Αυτες ειναι του orginal 88. Gunslinger και ST3. Βγαινουν και τωρα κατοπιν παραγγελιας, της εχει στο σαιτ της BCR στις χειροποιητες στο Icon Shop αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζουν.
Παιζει και στις αγγελιες εδω στο νοιζ μια Slinge USA. Ψαξτο.
elio55 είπε:Επισης μπορεις να περιγραψεις τισ διαφορες μεταξυ Σο-καλ και σαν ντιμας?