Εγω εκτος απο τη Φροσω το Μητσο και την καινουρια μου LP παιζω και λιγο τελεκαστερ, ειμαι μεσα θειο?? :-\χεδον 10 σελιδες jam μηπως ψηνεστε για πιο γενικευμενο νοιζ κιθαρο/πληκτρο/μπασο/οτιθελουμεβαζουμεαρκεινακανειηχο jam?
Ναι...Vasmar είπε:Το έχεις κάνει blend με το dry signal σου ή καμία σχέση?
Τι...εσύ...με ΚΑΝΟΝΙΚΟ σαχλόφωνο? Δεν το πήρα μυρωδιά...που είναι η version σου για να μην ψάχνω σε όλο το θέμα....longshadow είπε:Με όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που κάνετε για το σαχλόφωνο θα παρεξηγηθεί ο marathon!
Mε βαρατε ντε!Μονο του λογου μου εκανα ενα σχολιακι για τον ηχο αλλα ειπαμεlongshadow είπε:Με όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που κάνετε για το σαχλόφωνο θα παρεξηγηθεί ο marathon!
Εκτός κι αν προσπαθείτε να μου πείτε με τρόπο οτι 2 σαχλοφωνίστες στο ίδιο φόρουμ δεν χωράνε κι άρα δεν με παίρνει.. ;D
longshadow είπε:Άκουσα όλα τα takes, όλα ήταν ενδιαφέροντα, μερικά δε ήταν εξαιρετικά, ανήκαν στην πρώτη 1άδα! ;D
Ή είσαι επιδραστικός ή δεν είσαι.Παντως εδω που τα λεμε δε χωρανε δυο σαχλοφωνιστες στην πρωτη 1αδα.
1ον@ TSotir Και εσύ επίσης (κοσμοπολίτης)!!!!TSotir κοσμοπολίτης όπως είπε και ο LK.. ;D ;D
ted.mp3ted είπε:Γεια σας , πολυ ωραιο το changes κ ειπα να γραψω κ εγω κατι . Ηχοληπτικα ειναι παιγμενο σε σπηλια , αλλα τετοια ωρα τετοια λογια...![]()