- Πόντοι
- 4,208
Εσύ δεν είσαι κεκές. Είσαι παπάς (πλάκα κάνω)! ;D ;D ;DTSotir είπε:Εκανα μια παπαρια ο παπαρας
Άντε βρε, βγάλε το καλό!
Εσύ δεν είσαι κεκές. Είσαι παπάς (πλάκα κάνω)! ;D ;D ;DTSotir είπε:Εκανα μια παπαρια ο παπαρας
Χουατ εξυπονοεις Νεστωρ?? Πιστευω οτι το εχω μεταφορτωσει σε αλλο λογαριασμο. Λες να μη φαινεται??!!Nestoras είπε:Είσαι σίγουρος;
Καθολου..Nestoras είπε:...ότι έβγαλες το καλό;
Είσαι ψεύτης βρε! ;Dlongshadow είπε:Δεν άκουσα καθόλου τα takes των υπολοίπων για να μην επηρεαστώ.
Τώρα έχω αρχίσει την ακρόαση των υπολοίπων και στο δικό σου δεν έχω φτάσει ακόμα..fusiongtr είπε:Είσαι ψεύτης βρε! ;D
Αποκλείεται να μην άκουσες την χαζομάρα μου πριν, ή η σύμπτωση σε κάποια πράγματα είναι φοβερή!
Πολύ ωραίο take, με phrasing που σκίζει!![]()
Καντε πισω σαχλοφωναριοι....ερχεται ο σαχλος ;DΗχητικά προτίμησα να το σαχλοφωνίσω το κομμάτι...![]()
Mπράβο ψηλέ. 10'longshadow είπε:Δεν άκουσα καθόλου τα takes των υπολοίπων για να μην επηρεαστώ.
Τώρα αφού πόσταρα το δικό μου θα κάτσω ν'ακούσω...
Ηχητικά προτίμησα να το σαχλοφωνίσω το κομμάτι...![]()
Μια διαφωνια μικρη ως προς τον ηχο μονο-πραγμα βεβαια καθαρα υποκειμενικο.Καταlongshadow είπε:Δεν άκουσα καθόλου τα takes των υπολοίπων για να μην επηρεαστώ.
Βγήκε? ;D ;Dgvour είπε:Μια ψυχη που ναι να βγει....
Κράτα το ως το 2.25 και είσαι στη 1η 1άδα.gvour είπε:Μια ψυχη που ναι να βγει....
Πολυ καλο και εντελώς διαφορετικό στον ήχο take απο long shadowlongshadow είπε:Δεν άκουσα καθόλου τα takes των υπολοίπων για να μην επηρεαστώ.
Είναι αυτονόητο ότι συμφωνώ σε όλα απολύτως!nasokosm είπε:Η ψυχή οχι μόνο βγήκε αλλα βγήκε και πολυυυυυύ καλααααά
Και με 2-3 καλές νοτες το δευτερόλεπτο μπορεί να εκφραστεί κανείς, δεν χρειάζονται παραπάνω..
;D ;D ;D ;D ;DΚράτα το ως το 2.25 και είσαι στη 1η 1άδα.![]()
"Έγραψες" ρε μάγκα, με το sax, την custom, τις κηδείες, αλλά το studio είναι όλα τα λεφτά!TSotir είπε:fusiongtr, σουχω φατσα μοστρα και την καινουρια μου κιθαρα. Παλια ειναι, custom σαραβαλο του 76.
Οχι ρε μη φανταζεσαι τιποτε το ιδιαιτερο. Παλια κιθαρα ειναι....την custom
Θελει κι ερωτημα? ;D ;D ;Dnasokosm είπε:Μονο ο ήχος της κιθάρας πολύ τσιριχτός , η thinline ειναι?