mojo87 είπε:Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum......αλλά μόλις το είδα έσπευσα να το βάλω.....
Ιδού κύριοι το ΜΕΛΛΟΝ....![]()
![]()
![]()
![]()
Μα ακριβώς αυτό λέει -και σωστά: "ακούγεται σαν strat"otto## είπε:"It sounds like a strat" λεει ο τυπος στην fender που τη δοκιμαζει. Κανονικα δε θα επρεπε, διοτι δεν ειναι φτιαγμενη απο κξυλο.
damn right!Superfunk είπε:WOOD MATTERS! ;D ;D
ξανα_damn right! ;DΚαι το χαρτί από κσύλο είναι οπότε....![]()
![]()
Αλλά αυτό το χαρτί είναι από μαχόγκανι γιαυτό ακούγεται λίγο "μεσαίο"...argytar είπε:Και το χαρτί από κσύλο είναι οπότε....![]()
![]()
So what does a Strat sound like?otto## είπε:"It sounds like a strat"
Tamtam είπε:Μα ακριβώς αυτό λέει -και σωστά: "ακούγεται σαν strat"
Και το λέει και όσο πιο ευγενικά μπορεί (δεν είναι δα και μέλος του Noiz!): "ακούγεται σαν strat".
Εσένα δεν σου λείπει κάτι από τον ήχο; Όχι πως έκαναν και κάποιο ηχητικό τεστ αλλά λέμε τώρα. Εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει ούτε "σκάσιμο" ούτε καθαρότητα. (Αλλά τι ξέρω εγώ... Δεν έχω ούτε μια κιθάρα από καπάκι τουαλέτας ή από πέτρα ιμαλαϊων).
Ναι. Εδώ φτιάχνουν έπιπλα από χαρτόνι και πεπιεσμένο χαρτί φίλε μου. Μιλάμε για καναπέδες, τραπέζια κλπ. Για να κάνω έναν παραλληλισμό, θα έλεγα ότι και σασί και καμπίνα αυτοκινήτου μπορούν να φτιάξουν από χαρτόνι. Και να του βάλουν ξερω γω μηχανή και να τρέχει κανονικά.RayDTutto είπε:Πάντως το cardboard δεν μου φαίνεται και τόσο cardboard.
Τόση τάση, και να μην διπλώνει;
Και ήχος! ;DRayDTutto είπε:Άλλο το πεπιεσμένο χαρτί άλλο το cardboard. Εντελώς διαφορετικές αντοχές.
Να κάνω μία αδιάκριτη ερώτηση; όχι ότι παίζει κανένα σημαντικό ρόλο αλλά θυμάμαι που είχες το σύμβολο γένους θυληκού παλιότερα. Ήταν λάθος;Tamtam είπε:Τι να απαντήσω ρε Όττο, τι να ξέρω εγώ από τον παλμό του χαρτόκουτου ή τον ήχο της πέτρας... Δεν έχω ούτε μια κιθάρα από πλαστελίνη ή κάποιο άλλο υλικό ο καημένος. Μόνο ξύλινες έχω.
Πάντως σοβαρά, όποιοι ψήνεστε με αυτό το "μέλλον" στις ηλεκτρικές κιθάρες, επικροτώ. Είνμαι φουλ υπέρ ο,τιδήποτε δηλαδή για να σώσουμε κανένα δέντρο παραπάνω! Και προτείνω και ανακύκλωση των παλιών ξύλινων ηλεκτρικών κιθαρών. Όποιες δεν τις θέλετε, ευχαρίστως να μας τις δώσετε/πουλήσετε για να σας απαλλάξουμε από αυτές!
![]()