Μιλωντας για Brunetti και αφου ο συμφορουμιτης zephyrous ανεφερε τη μαγικη λεξη Koch , ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν ακουσει και τους δυο , αν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο "μικρων" της καθε εταιριας Maranello και Studiotone.Βεβαια δεν περιμενω να μου πειται ποιος απ'τους δυο ειναι ο καλυτερος , αλλα θα ηθελα να μαθω ειδικοτερα για τον Brunetti (για τον Koch τα 'χουμε πει πολακις) , ποια ειναι τα δυνατα τους σημεια και ποια οχι.Παραθετω και καποια βιντεο που βρηκα , οπου ο Maranello ακουγεται πολυ καλος σε καθαρα αλλα και σε βρωμια , τουλαχιστον στα δικα μου αυτια!
Maranello καθαρα (ψιλοχαλια η ποιοτητα του βιντεο)...
Εχε υποψην σου οτι σε καποια καταστηματα (αν ψαξεις λιγο καλυτερα) δεν γραφουν την τιμη αλλα σου λενε να παρεις τηλεφωνο ή να στειλεις e-mail , που σημαινει οτι μαλλον το εχουν ακομη φθηνοτερα απο το παραπανω λινκ.Παντως ειμαι 100% σιγουρος οτι πριν καποιους μηνες τον ειχα βρει "nuovo" στο 700αρι!
EDIT
...και δεν ειναι το ιδιο 900 με 770.Με τα ρεστα περνεις κι ενα αξιοπρεπες reverbακι που λειπει απ'τον Maranello!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.