Και το κόστος αν επιτρέπεται πήγε πολύ ψηλά?Thanoszin είπε:Το συγκεκριμενο shape υπαρχει στις Gibson,δεν ειναι δικη μου πατεντα.
http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Randy-Rhoads-Les-Paul-Custom/Specs.aspx
εγω εβαλα τα κλαματα με το δικο μου τροποgeorgekz750 είπε:
Μπραβο,ειλικρινα σας θαυμαζω εσας που μπορειτε και ξαναδινετε ζωη σε ενα οργανο που αν ηταν δικο μου και το εβλεπα σε τεοια κατασταση θα απελπιζομουν και θα εβαζα τα κλαματα
Μιχαλη, αυτο που δειχνει ο Θανος, δεν μπορει να γινει after σε ενα οργανο, γινεται μονο στο σταδιο κατασκευης του.Tamtam είπε:Και το κόστος αν επιτρέπεται πήγε πολύ ψηλά?
Edit:
Hellfire, τώρα είδα το μνμ σου. Όχι ρε συ, δεν είμαι πιουρίστας -κι εγώ αλλάζω τα φώτα σε ότι μου ρθει, αλλά δεν είναι ακριβά όργανα αυτά που το κάνω. Ειδικά για ορισμένα ακριβά όργανα (παλιά κ.λπ.) είμαι της γνώμης πως πρέπει να μην αλλάζουμε τιποτα παρα μόνο αν υπάρχει εξαιρετικός λόγος...
+1nasokosm είπε:Πολυ ομορφο θα το προτιμουσα με περισσοτερο μπλε
εχεις αλλο να μας δειξεις ;
Θελω να δοκιμασω και γω κατι αντιστοιχο αλλα να κυριαρχεί το μπλε
(Φανταζομαι μια μοντερνα hollow)![]()
Συγνωμη κυριε, ποιος ειστε? ;DMiltos23 είπε:+1
Αν και πιστευω οτι ενας συνδυασμος μπλε-πρασινου θα ηταν το καλυτερο!
Αρχηγε μου δυσνοησα ;D ,νωμιζα οτι ηθελες σκετο μπλε, γ'αυτο εκανα το post στο#33.nasokosm είπε:Γιατρέ μου ωραία γίνεται αλλά μου έταξες μπλε -πράσινο και περιμενω να το δω ;D