- Πόντοι
- 48
Μπράβο Νίκο ωραία κατασκευή!
Αυτα κανετε με τις πατεντες και θα ερθει το ΔΝΤ να μας παρει ολη τη νεφραμια. >HellFire είπε:To πουλαει και ο Stew Mac αλλα ζηταει ενα νεφρο για να το αγορασεις, γ'αυτο εκατσα και το εφτιαξα. ;D
Τις προάλλες μπάνιζα αυτό http://www.ebay.com/itm/Hand-Held-Fret-Press-Fast-Fretting-Tool-Works-For-Any-Neck-without-inserts-/111935843418?hash=item1a0fe56c5a:g:GtsAAOSwLnlWpy5iHellFire είπε:To πουλαει και ο Stew Mac αλλα ζηταει ενα νεφρο για να το αγορασεις, γ'αυτο εκατσα και το εφτιαξα. ;D
Εχω ακουσει οτι αυτοι, οι του ΔΝΤ ,ειναι αμουσοι, αρα δεν μπαινουν στο νοιζ φιλε!!! ;DThanoszin είπε:Αυτα κανετε με τις πατεντες και θα ερθει το ΔΝΤ να μας παρει ολη τη νεφραμια. >![]()
Ωραίος! Kι εγώ κάποτε σκεφτόμουν να κάνω ένα τέτοιο (ναι όντως είναι ακριβός ο στούμακ) αλλά...HellFire είπε:To καινουργιο χειροποιητο gadget μου για να περασω ατσαλινα ταστα σε μια set neck κιθαρα.
Κριμα να βαραμε την κυρια με την ματσολα!!!
Με αυτο το εργαλειο η δουλεια γινεται πιο γρηγορα σε σχεσει με το σφυρι η την πρεσα, επεισης δεν υπαρχει φοβος χτυπηματος του οργανου η της ταστιερας, αρκετα σημαντικο πλεονεκτημα.
Περιγραφικότατος και ακριβέστατος όπως πάνταΠνοή και Νύξη είπε:Σπάνια έχω συναντήσει ταστιέρα που να είναι ακριβώς όσο γράφουν τα specs. Πάντα είναι λίγο πιο flat-λίγο πιο καμπύλη ή λίγο πιο flat στο μέσο της ταστιέρας και στρογγυλεμένη στις ακμές.
Ευχαριστω Φανη και Νασο, but guys >>>>Πνοή και Νύξη είπε:Οι πρέσσες και τα jaws δουλεύουν στο ωφέλιμο μέρος ενός μανικιού που είναι 9 τάστα για ακουστικές, 10-11 για set neck ηλεκτρικές, όλη η ταστιέρα για bolt-on αν γίνει με πρέσσα, σχεδόν όλη (δεν μπορεί να χρισημοποιηθεί σε κλίσεις-όπως του heel) αν γίνει με jaws. Oι πρέσσες είναι useless (λίγο πριν) από το heel και πέρα, ή για να χρησιμοποιηθούν απαιτούν τόσο χρόνο, όσο χρειάζεται άλλο ένα refret.
Χαχαχα, για την ακριβεια ειναι δυο Ibanez!!!Satanas είπε:Ibanez ειναι το εργαλείο που επισκευαζεται???![]()
![]()
![]()
HellFire είπε:Ευχαριστω Φανη και Νασο, but guys >>>>
Για καθε προβλημα υπαρχει τουλαχιστον μια λυση!
Φανταζεσαι να το δουμε να βγαινει στην παραγωγη απο τον Stew Mac? ;Dnasokosm είπε:Είσαι απίστευτος δε κολώνεις πουθενά, γελάω από χθές που το είδα στο νετ![]()
![]()
Εγώ λέω να το πατεντάρεις, Εύγε!