Καλησπερα σε ολους....
αντε να ριξω και εγω τα 5 cents μου στην συζητηση...
Δεν παιζω χρονια οπως πολλοι εδω μεσα αλλα για αυτα τα λιγα 3-4 χρονακια εχω κυνηγισει πολυ το 8εμα εφφε...Ξεκινισα σαν πιτσιρικας με ενα Mega Distortion και ενα 8ηριο ενησχιτη Kustom Dual 30 rc με celestion πανω...δεν μαρεσε...πηγα σε digitech rp200a...μεχρι που τζαμαρα με εναν φιλο μου που εχει συνδεσει το original
tube screamer μαζι με ενα delay της boss σε εναν λαμπατο 30αρι laney...εκει τα ειδα ολα...
αλλα δυστιχως δεν ειμαι ιδιεταιρα πλουσιος...so δεν επαιζε να παρω πεταλακια...
πηρα μια GT-8...Την εχω τωρα καπου στα 2-3 χρονια...ο πρωτος χρονος ηταν πολυ δυσκολος για μενα...δεν μπωρουσα να σταυρωσω ηχο ουτε για αστειο...πολλες φορες με εφτασε στο σημειο να σηκωνω το τηλεφωνο για να την δωσω αγγελια...αλλα δεν το εκανα...μετα απο εκεινον τον εναν χρονο παντος μπωρω να πω οτι τα πραγματα αρχισαν να πηγαινουν προς το καλητερο...κ τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστιμενος με την επιλογη που εκανα τοτε...
Ποια ειναι τα ΣΥΝ της GT-8?
1) Εχει απιστευτες δυνατοτητες προσομιοσης και ρυ8μισης σε οτιδιποτε μπωρει να σου κατευει στο κεφαλι...αρχιζοντας απο τα απλα εφφε...και τελιωνοντας με το τι wave shape θα εχει το volume pedal..
2) Ενα βασικο στιχοιο που εχει η πεταλιερα ειναι πως μπωρει να συνδιαζει ενυσχιτες σε DUAL L/R mode και ακομα να αλλαζει ενυσχητες αναλογα με το attack της πενας...ειναι κατι που γα....ει αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε :-\
3) Μπωρεις να συνδιασεις παραπαπολλα πραγματα μαζι...δλδ ΠΧ - μεσα σε ενα patch μπωρει καποιος να εχει compressor, eq, distortion/od, phase, flanger, και pan ταυτοχρονα...βασικα...οτιδηποτε βρεις μεσα στην πεταλιερα μπωρεις να το συνδηασεις και να παιζεις ταυτοχρονα με ολα μαζι...(η τουλαχιστον οσα χρειαζεσαι...)
Τα ΠΛΗΝ της GT-8
1) Αν καποιος που 8ελει να αγορασει μια gt-8 βαριεται το διαβασμα και γενικα δεν 8ελει να αφιερωσει χρονο σε αυτο το abyss-in-a-box τοτε ας παρει τιποτα digitech...η vox...8ελει υπομονη...εδω καποιος μπωρει να πει πως κολλαει το παλιο γνωστο ρητο: το καλο πραγμα αργει να γινει...
2) Πολλοι παραπονιουντε και λενε "ααα....ειναι πολυ ψηφιακος ο ηχος που βγαζει.....εγω 8ελω λαμπαααα...μαμααα 8ελω πεταλιερα με λαμπααααα!!!...." ...ναι οκ...ειναι λιγο...αλλα οταν την χωνεις στο mgx-30 τι περιμενεις? να ακους ηχο σαν τον srv? οτι πεταλιερα και να εχει καποιος χρειαζετε εναν καλο ενησχητη για να την αναδηξει....
Αν καποιος ενδιαφερετε να ακουσει ενα τραγουδακι με λιγο απο το τι μπωρει να κανει καποιος με μια gt-8...have a listen...
http://www.myspace.com/theorygr
το κομματι δεν εχει μπασο (ακομα)...