ΛΟιπον καλημερα σε ολους ηθελα να περασω τις εντυπωσεις μου μετα απο 3 μερες στην κατοχη μου της boss me 70.
Βασικα θα ξεκηνησω με μια απορια .Γιατι ολα τα πολυεφφε δεν ειναι ετσι,τοσο απλα?
ΛΟιπον μεσα σε λιγες ωρες ειχα ακριβως τους ηχους που ηθελα σε ολα τα στυλ μουσικης που παιζω blues , hard rock , melodic metal , eee μεχρι και Καφριλες.......
Εχουμε και λεμε στα + τις πεταλιερας
1.Πολυ ωραια εφφε
2.παρα πολα distortion
3.phrase looping
4.Διπλο delay (NAI)
5.Μετατροπη μαγνητων απο S se H kai το αντιστροφο
6.Πολυ ωραιο ΑΠΛΟ ΑΠΛΟ eq προενηχυτη(Πολλων περιοχων)
7.Πολυ καλες προσομοιωσεις ενησχυτων (Χωρις πολλα μπερδεματα cabs etc....)
8. ΣΕ 1 Εχεις τον ηχο που θες........
9.πολλα knobs (τερμα τα μικρα κουμπακια και οι γελοιες οθονιτσες)
10.ΠΟιοτητα κατασκευης.
11.Περνει μπαταριες ;D
και τα αρνητηκα που εχω δει μεχρι στιγμης
1.Ελειψη usb (σε αυτα που ειχα ποτε δεν το ειχα χρησιμοποιηση)
2.reverb χωρις πολλα πολλα.
Για να πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο στεκουν ολα αυτα απλα ενθουσιαστηκα πολυ απο αυτο το πολυεφφε γιατι εχει αυτα που πρεπει μαζεμενα οπως πρεπει βαζεις το καλωδιο σου μπροστα στον ενησχυτη σου και παιζεις (fx loop send return τερμα ολα αυτα).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα πολυεεφε τα εχουν κανει τοσο πολυπλοκα και δυσχρηστα με απειρα εφφε ,καμπινες που στις περισσοτερες περιπτωσεις δημιουργουν προβληματα(εχω εμπειρια απο line6 live, boss gt10)
O κολητος μου για να βγαλει εναν καλο ηχο απο την gt 10 toy πηρε κανα μηνα ;D ;D
Το μονο πολυεφφε που ξεχωριζω ειναι η tonelab h opoia ειναι η πιο απλη με ζεστους καλου ηχους και πολλα knobs.
Αυτα τα λιγα προς το παρον....περιμενω τις αποψεις σας.
Ξεχασα παιζω με μια FEnder american st. s s s
Yamaha rgx 620 fz H H sd 59 k jb
kai apo amps
Fender compo 5w 6" speaker
blackheart compo 5w.12"speaker
Βασικα θα ξεκηνησω με μια απορια .Γιατι ολα τα πολυεφφε δεν ειναι ετσι,τοσο απλα?
ΛΟιπον μεσα σε λιγες ωρες ειχα ακριβως τους ηχους που ηθελα σε ολα τα στυλ μουσικης που παιζω blues , hard rock , melodic metal , eee μεχρι και Καφριλες.......
Εχουμε και λεμε στα + τις πεταλιερας
1.Πολυ ωραια εφφε
2.παρα πολα distortion
3.phrase looping
4.Διπλο delay (NAI)
5.Μετατροπη μαγνητων απο S se H kai το αντιστροφο
6.Πολυ ωραιο ΑΠΛΟ ΑΠΛΟ eq προενηχυτη(Πολλων περιοχων)
7.Πολυ καλες προσομοιωσεις ενησχυτων (Χωρις πολλα μπερδεματα cabs etc....)
8. ΣΕ 1 Εχεις τον ηχο που θες........
9.πολλα knobs (τερμα τα μικρα κουμπακια και οι γελοιες οθονιτσες)
10.ΠΟιοτητα κατασκευης.
11.Περνει μπαταριες ;D
και τα αρνητηκα που εχω δει μεχρι στιγμης
1.Ελειψη usb (σε αυτα που ειχα ποτε δεν το ειχα χρησιμοποιηση)
2.reverb χωρις πολλα πολλα.
Για να πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο στεκουν ολα αυτα απλα ενθουσιαστηκα πολυ απο αυτο το πολυεφφε γιατι εχει αυτα που πρεπει μαζεμενα οπως πρεπει βαζεις το καλωδιο σου μπροστα στον ενησχυτη σου και παιζεις (fx loop send return τερμα ολα αυτα).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα πολυεεφε τα εχουν κανει τοσο πολυπλοκα και δυσχρηστα με απειρα εφφε ,καμπινες που στις περισσοτερες περιπτωσεις δημιουργουν προβληματα(εχω εμπειρια απο line6 live, boss gt10)
O κολητος μου για να βγαλει εναν καλο ηχο απο την gt 10 toy πηρε κανα μηνα ;D ;D
Το μονο πολυεφφε που ξεχωριζω ειναι η tonelab h opoia ειναι η πιο απλη με ζεστους καλου ηχους και πολλα knobs.
Αυτα τα λιγα προς το παρον....περιμενω τις αποψεις σας.
Ξεχασα παιζω με μια FEnder american st. s s s
Yamaha rgx 620 fz H H sd 59 k jb
kai apo amps
Fender compo 5w 6" speaker
blackheart compo 5w.12"speaker