boss katana mini η Roland micro cube?

Επίσης η νέα πρόταση της Boss είναι ο katana mini x που είναι 10w επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB με εφέ παραπάνω και κάνα 2 ήχους επίσης έξτρα αν θυμάμαι καλά. 166€ η τιμή του. Αλλά σε reviews δεν είδα και κάτι φοβερό. Πέραν ότι βάζουν όλοι τα μικρόφωνα μπροστά και ο ήχος είναι πολύ πιο γεμάτος και ξεγελάει. Τα μόνα reviews της προκοπής χωρίς να τα παίρνει από εταιρίες και να τα λέει χύμα είναι ο Φινλανδος ο Elmo.

Τον Rocktron τον έχω ακομα και αυτόν και λειτουργεί. Τον βασανίζω με μπάσο πλέον όταν πηγαίνω στο πατρικό στο χωριό.
Εντάξει ξεκίνησα να παίζω με squier affinity με το μισο μανίκι να τασταρει και τον rocktron. Απορώ πως 20 χρόνια μετά παίζω ακομα.
Δεν τους έχει πάρει κάπου το μάτι μου κάπου η αλήθεια είναι.

Εγώ απο τότε που πήρα εναν Yamaha THR-5 στο σπίτι δεν έχω παίξει με άλλον ενισχυτη. Αρκετά καλοί ήχοι και εφε, καλή ενταση ήχου και τον βάζω όπου θέλω λόγω εμφάνισης εγκεκριμένης από την γυναίκα μου.:rolleyes:

Εγώ απο τότε που πήρα εναν Yamaha THR-5 στο σπίτι δεν έχω παίξει με άλλον ενισχυτη. Αρκετά καλοί ήχοι και εφε, καλή ενταση ήχου και τον βάζω όπου θέλω λόγω εμφάνισης εγκεκριμένης από την γυναίκα μου.:rolleyes:

τον ειχα! οπως και ολη την σειρα thr κατα καιρους . 10 και 30 επισης. νομιζω ειναι οι καλυτεροι ενισχυτες σε αυτη την κατηγορια ηχητικα αλλα ακριβοι. ειχα επισης και τον positive grid mini αλλα τον εδωσα γτ ηταν πολυ ψηφιακουρα στα αυτια μου και δουλευε μονο με το app στο κινητο.Θα ηθελα εναν thr ξανα καποια στιγμη.

Τελικά τον πήρα....ωραίος σε ήχο ωραία εφέ απλά έχει ένα αρνητικό. Δεν έχει gain...εννοώ είναι ελλειπείς. Τέρμα το έχω και δεν μου φτάνει. Και μην φανταστείτε ότι παίζω τίποτα βαριά πράγματα. Malmsteen φάση και καμιά 80s μεταλια. Ειδικά η στρατ με τους hs3 με το ζόρι ακούγεται η άλλη με τους yjm fury κάτι γίνεται αλλά και πάλι δεν....πιο καλό Γκάζι έχει ο katana mini αλλά σίγουρα ακούγεται πιο παιχνιδάκι και boxy από τον roland

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back