- Πόντοι
- 16
Μην εισαι τοσο σιγουροςΜπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:2) μεγαλώνεις την τρύπα του πίκγκαρντ (είναι σκληρό, θέλει dremel, δε γίνεται με κανένα είδος μαχαιριού)
Οι τρόποι που έχω κάνει τρύπες σε πίκγκαρντ είναιELIANIOS είπε:Μην εισαι τοσο σιγουρος.(sorry για ο off thread , παρακολουθω με ενδιαφερον τα γραφομενα)
philosophos είπε:Από εβδομάδα που θα πληρωθώ, θα πάρω και μονό και λέω να αλλάξω και ποτενσιόμετρα, διακόπτη και jack, να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά.
Άσε που θέλω να εκμεταλλευτώ το ΣΚ,να προπονηθώ, γιατί ο master, μου έχει βάλει πολλά και θα με κόψει
Και άσχετο ανεκδοτάκι κορυφαίο, προσφορά από το thread.
Μπαίνει παππούς με αλτσχάιμερ σε ένα μπαρ και βλέπει ένα ξανθό @ουνι που του έπεσαν οι μασέλες.
Σκέφτεται: δεν μαμείς, θα της την πέσω.
Πάει δίπλα της και της λέει : γεια σου.
Γεια σου, του απαντά αυτή.
Και της λέει ο παππούς : Έρχομαι συχνά εδώ ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ELIANIOS είπε:Kατοχος χειροποιητου κρητικου εγχειριδιου 100 ετων απο σουστοφυλλο(η λιμα δε το ακονιζει παρα μονο μια πετρα που φυεται στη περιοχη 30khm απο μενα, απεναντι απ τη Σπιναλογκα)
;D ;D ;DELIANIOS είπε:Kατοχος χειροποιητου κρητικου εγχειριδιου 100 ετων απο σουστοφυλλο(η λιμα δε το ακονιζει παρα μονο μια πετρα που φυεται στη περιοχη 30khm απο μενα, απεναντι απ τη Σπιναλογκα)
ΑΥΤΟ!!Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:δεν ύπάρχει ο παραμικρός λόγος να αλλάξεις όσα λες (εκτός ίσως από τα ποτενσιόμετρα αλλά ψιλά γράμματα)
απλά βάλε τους μαγνήτες και τελείωσε...
Μη γίνεσαι σαν αυτούς που δίνουν τα λεφτά τους για πλάκα νομίζοντας πως κάνουν κάτι φοβερό αλλάζοντας όλα τα καλώδια με clothed... Το βασικό είναι να παίξεις...