Όλα τα κομμάτια μου Δημήτρη είναι πρόχειρα, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.......dimsonic είπε:βασικά, τα κομμάτια σου να τα ανεβάζεις "πρόχειρα".
Γιατί όσο το ξανασκέφτεσαι... ;D τους αλλάζεις τα φώτα Φώτη...
Μόνο η εισαγωγή Δημήτρη....; :Μπράβο Φώτη! Η εισαγωγή φανταστική...![]()
Τα παραλέμε λίγο Mr Έκτορα.....;Πολύ ωραίο Φώτη, και σύνθεση και εκτέλεση και ηχογράφηση. Σπουδαίος!
Το "χάλασα".... ;D Το άλλαξα με άλλη βέρσιον, κατ'εμέ καλύτερη, λίγο πιο προσεγμένη στις εντάσεις και στα εφφέ . Τελικά τις lead δεν τις άλλαξα, απλώς το "στρογγύλεψα".Θα επανέλθω.
Μην το χαλάσεις !
Πρώτα πρώτα ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη "κριτική" Δημήτρη και πάμε....dimsonic είπε:...αυτάααααα......
Thanks LKLK είπε:Πολύ καλά ακούγεται!
Άααααα!dimsonic είπε:δεσιμο εννοώ την "ενορχήστρωση" των κιθαριστικών μερών.
Τον μπαμπά του Jack Sparrow εννοείς...;Υπάρχει ένας μεγάλος διδάξας που πριν μερικά χρόνια έπεσε από μια φοινικιά....
cos_dr είπε:το μπασο λιγο βρισκω χαμηλα για να "γεμιζει" λιγο στη μιξη και να ενισχυει το groove και τονικα.
Μετά από αυτές τις "παρατηρήσεις" των "παιδιών" πιο πάνω (ευχαριστώ παιδιά....Κάτι που δεν μου έκατσε, είναι μια ..... "τετραγωνίλα" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω) που μου έβγαλαν (πιο πολύ) τα τύμπανα ρυθμικά.Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ελεύθερα, με κάποια σημεία που μπορεί μεν να υπονοούσαν το ρυθμικό μοτίβο, αλλά να μην ήταν τόσο στακάτα ρυθμικά.
κοίτα να δεις.cigaret13 είπε:Τα τύμπανα είναι γραμμένα με το Superior Drummer 2 της Toontrack, χωρίς καμιά επεξεργασία ή πρόσθετα στον ήχο τους, εκτός από κάποιες αυξομειώσεις στις εντάσεις τις μπότας, του ταμπούρου κ.τ.λ. Παλαιότερα (όχι και τόσο....) έβαζα τα μέρη της drums σχεδόν αυτούσια, τώρα τους αλλάζω τα φώτα προσθαφαιρώντας.
Monitoring ως επί το πλείστον με ακουστικά, αλλά και με το στερεοφωνικό του σαλονιού (εκεί να δεις γκρίνια από την Πόντια.... :-X) Είναι μέσα στα σχεδιά μου αγορά μόνιτορς τώρα σύντομα......μόλις βγούμε για τα καλά από την κρίση;D ;D ;D