Blues Για να Χαλαρώσουμε.

Korgious είπε:
σκοτς?...με τετοια κριση?...γκαζοζα φιλε μου !
Στην κρίση γίνονται οι κροίσοι ;D
Ορίστε,

clan_macgregor.jpg

Με 11-12€ το λίτρο ;D ;D

Έτσι για να πάμε κόντρα στην κρίση.

Gary Moore impro... 8)  ;)

λιγη κινηση και στα εγχορδα πατριωτη...ολο πλατες θα παιζουν?..βαλτους καμια δυναμικη αρμονικη κινηση στις παυσεις στην ληξη του καθε κυκλου ;)

WilliamSats είπε:
Πολύ καλό!
thanks man!

Gary Moore impro... 8)  ;)

λιγη κινηση και στα εγχορδα πατριωτη...ολο πλατες θα παιζουν?..βαλτους καμια δυναμικη αρμονικη κινηση στις παυσεις στην ληξη του καθε κυκλου ;)
:)

Βασικα απο τη στιγμη που το μπακι τρακι ειναι ετοιμο λιγο μπορει να επεμβει κανεις. Στη δομη του δε...(αρμονικη ή μελωδικη) καθολου ;)

Gregg Moore impro. :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίος Pascal, μόλις βρω χρόνο θα του κάνω ένα κάτι τις ;D

longshadow είπε:
Μου άρεσε...

Θα του κάνω κι εγω μια εγγραφούλα!!...  ;D ;)
καλά...εσένα θα σε βάλω να μου το παίξεις live  ;D

(όποτε, δηλαδή)

PS. Έχω κι' άλλα της ιδίας "σειράς" backing tracks. Σιγά- σιγά θα ανεβάσω κι' άλλα

pascal είπε:
Δωράκι ένα μπάκι τράκι κι' από μένα (του Guthrie Govan είναι τούτο). Όποιος θέλει, το περιποιείται αναλόγως  :)
Thanks ;)

Έλεγα κι εγώ να ρίξω καμιά πενιά, αλλά μετά είδα ότι θα γράψει και ο longshadow και ψάρωσα ;D

elavd είπε:
Thanks ;)

Έλεγα κι εγώ να ρίξω καμιά πενιά, αλλά μετά είδα ότι θα γράψει και ο longshadow και ψάρωσα ;D
Έχω και το track με την εκτέλεση του Govan από πάνω...οπότε μη μασάς Ηλία. Η σύγκριση θα είναι "σκληρή" για όλους  ;D

(θα το ανεβάσω αφού ανέβουν μερικές προσπάθειες δικές μας)

αισθάνομαι να με πιέζει το καθήκον.... ;D ;D ;D

θα το παλέψω το απόγευμα στο σπίτι αν έχω καθαρό μυαλό.... ωραίος pascal, μας έφτιαξες... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back